Haberler

Almanya'da Rehine Olayında Ölen Güler'in Yakınları Üzüntü İçinde

Almanya'da rehine olayında hayatını kaybeden çilingir Mustafa Güler'in yakınları üzüntüye boğuldu.

Almanya'da rehine olayında hayatını kaybeden çilingir Mustafa Güler'in yakınları üzüntüye boğuldu.

Çilingir Mustafa Güler'in ölümü yakınlarını perişan ederken, haftaya doğum yapması beklenen eşinin de hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Güler'in kayınpederi Ahmet Bayraktar, yaşanan olaya inanamadığını belirterek damadının çok iyi bir insan olduğunu ifade etti. Bayraktar, "Şu anda çok üzgünüm. Çok acı bir şey hissediyorum. Kızım telefon etti, apar topar gitti ve bu acı gerçekle karşılaştık. Suçu görevini yapmak, ekmek parası… Herkese yardıma koşan bir kişiydi. Hiç kimse inanamıyor" şeklinde konuştu.

Cami önünde toplanan yakınları da her gün gördükleri ve 'dört dörtlük bir insan' diye nitelendirdikleri Güler'in ölümünden dolayı şoke olduklarını kaydetti.

Cami dernek başkanı Mustafa Uysal ise, "10.30'da ölenlerden birinin Türk olduğunu öğrendik. Kardeşimiz maalesef iş icabı gittiği yerde hayatını kaybetti. Hanımı da 3. çocuğuna hamileydi ve şu an doğum yapmak üzere hastaneye alındı. Keşke mübarek kandil gününde böyle bir olay yaşanmasaydı" dedi. - KARLSHURE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Ahmet Bayraktar Almanya Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title