Haberler

Dünya Fikri Mülkiyet Günü’nde Fikirlerinizi Koruma Altına Alın!

Birleşmiş Milletler'e bağlı Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü'nün fikri haklara dikkat çekmek için 2000 yılından beri düzenlediği Dünya Fikri Mülkiyet Günü 26 Nisan'da etkinlik ve kampanyalarla kutlanacak.

Türkiye'nin ilk elektronik sertifika hizmet sağlayıcısı E-GÜVEN de fikri ve sınaî mülkiyet kapsamına giren çalışmalar ve ticari sırlara yönelik yenilikçi uygulaması Tasdix'in Dünya Fikri Mülkiyet Günü'ne özel kampanyasıyla kutlamalara katılıyor.

Türkiye'nin ilk elektronik sertifika hizmet sağlayıcısı E-GÜVEN Genel Müdürü Can Orhun konuyla ilgili olarak "Edebiyattan bilimsel buluşlara her şeyin başlangıcı fikirdir. E-GÜVEN olarak fikirlerin gücüne inanıyoruz ve fikirlerin korunmasına yönelik bilincin artırılması amacıyla düzenlenen Dünya Fikri Mülkiyet Günü'nün çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Yazarlar, müzisyenler, tasarımcılar, bilim adamları ve araştırmacılar kısacası tüm özgün fikirleriyle para kazanan ve fikirlerinin çalınmasını istemeyenlerin Dünya Fikri Mülkiyet Günü'nü kutluyor ve onlara ekonomik ve yasal geçerliliği olan bir şekilde fikirlerini koruma imkanı veren Tasdix'i sunuyoruz" dedi.

Bir sayısal zaman damgası uygulaması olan Tasdix, bilgisayar ortamındaki verilerin elektronik olarak damgalandığı zamanı ve o tarihten o tarihten itibaren üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadığını gösteriyor ve herhangi bir uyuşmazlıkta delil olarak sunulabiliyor. Tasdix kullanabilmek için Tasdix'e üye olmak, Tasdix Masaüstü yazılımını bilgisayara yüklemek ve ihtiyacınız kadar kontör almak yeterli. Tasdix Masaüstü yazılımı sayesinde Tasdix kullanıcıları dokümanlarını herhangi bir yere göndermeden, bilgisayar üzerinde damgalayabiliyor.

Her tasdixleme işleminin bir kontör olduğu hizmetin kontör ücretlendirmesi ise şöyle:

5 kontör 25 TL

10 kontör 50 TL

100 kontör 400 TL

500 kontör ise 1500 TL

5, 10, 100 veya 500 kontörlük paketler kredi kartı veya banka havalesi ile satın alınabilirken ayda 1000 kontörden fazlasını kullananlar için ise sabit ücretli, limitsiz kullanım seçenekleri bulunuyor. Bu konuyla ilgili olarak 0212 350 88 88 numaralı telefondan ya da musterihizmetleri@tasdix.com'dan bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title