Haberler

Diyarbakırlı Taksicinin İguana Sevgisi

Diyarbakırlı taksicinin İguana sevgisiDiyarbakırlı taksicinin İguana sevgisiDİYARBAKIRLI taksici Ensari Alptekin, evinde beslediği ve daha çok tropikal iklimlerde yaşayan İgunayı gittiği her yere yanında götürüyor.

Diyarbakırlı taksicinin İguana sevgisiDiyarbakırlı taksicinin İguana sevgisi

DİYARBAKIRLI taksici Ensari Alptekin, evinde beslediği ve daha çok tropikal iklimlerde yaşayan İgunayı gittiği her yere yanında götürüyor. Alptekin'in Akif ismini verdiği iguanayı yolda gören küçük çocuklar, onu severken, gençler ise igunayı alarak hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Merkez Yenişehir ilçesinde 5 yıldan beri taksicilik yapan 27 yaşındaki Ensari Alptekin, 2 yıldan beri evinde iguana besliyor. 4 aylıkken aldığı ve Akif adını verdiği iguanayı çok sevdiğini belirterek, onu gittiği her yere yanında götürüyor. Direksiyon başına geçtiğinde de yanında Akif'i götürdüğünü anlatan Alptekin, Benim de böyle bir hobim var. Ben bu iguanayı 2 yıl önce aldım. 4 aylıkken yaklaşık 500 liraya malloldu bana. Şimdi bana 2 bin lira teklif ettiler vermedim. Özel bir yemi var ama ben yemiyle birlikte elma, muz, armut, kiraz, kavun, karpuz, marul, salatalık, meyve ve sebze de veriyorum. Gittiğim her yere onu da götürüyorum. Özel bir akvaryumu var orda kalıyor. Ömürleri 16 ila 20 sene kadar var. Avrupa'dan resmi yollarla getirildi Akif, kimliği de var. Erkekler 2, dişiler 1.5 metre kadar uzayabiliyor. Akif şu an 90 santim uzunluğuna ulaştı. Evdekiler de Akif'e alıştı, onunla oynamaya başladılar. Yavru iguanalar şu an 500 liraya satılıyor. Aslında Akif'e bir eş arıyorum. Eşi olsaydı onun da yavruları olurdu dedi.

Yenişehir ilçesinde, kentin en kalabalık semti Ofis taksi durağında taksicilik yapan Alptekin'in omuzundaki iguana Akif'i gören çocuklar, hemen onu sevmeye çalışıyor. Genç kız ve erkekler ise Akif ile hatıra fotoğrafı çektirip sosyal medyada paylaşıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenişehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title