Haberler

Dha Yurt Bülteni-14

ŞEHİT ASKER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDIHAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Aktütün bölgesinde şehit olan 25 yaşındaki sözleşmeli er İsmet Sevinç'in cenazesi Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde toprağa verildi.

ŞEHİT ASKER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Aktütün bölgesinde şehit olan 25 yaşındaki sözleşmeli er İsmet Sevinç'in cenazesi Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde toprağa verildi.Bekar olan ve 3 kardeşi bulunan şehit asker için Kaptan Mehmet Paşa Camii'nde tören düzenlendi. Hatay Valisi Erdal Ata, AK Parti, CHP ve MHP milletvekilleriyle, İskenderun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay, Hatay Büyükşehir Belediye CHP'li Başkanı Lütfi Savaş ve İskenderun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay'ın da katıldığı törende 3 yıllık sözleşmeli er olan şehidin yakınları gözyaşı döktü. Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu'nun cenaze namazını kıldırdığı törende sırasında şehidin babası Mustafa Sevinç metanetiyle dikkat çekti. Teröre tepki gösteren anne Meryem Sevinç ise "Elli tane oğlum olsa gene göndereceğim, vatanımıza hainlik edenler çatlasın" dedi. Şehidin 2 erkek kardeşi tabut başında asker selamı verirken, kz kardeşi Esma da tabuta konulan şehit ağabeyinin fotoğrafını okşadı. Kılınan cenaze namazının ardından şehit asker, İskenderun Şehitliği'nde toprağa verildi.

Görüntü Dökümü

----------------------

Şehidin cenazenini camiye getirilmesi

Şehidin babası ve annesi

Şehidin yakınlarının görüntüsü

Şehit annesini konuşması

Yakınlarının nöbetçi askerlere su içirmesi

Şehidin kortej eşliğinde götürülmesi

Haber-Kamera: Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN,(HATAY),

=====================================================

ÇAVUŞOĞLU: İNŞALLAH BU RAMAZAN BAYRAMI SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNE VESİLE OLUR /EK

MANAVGAT'TA BAYRAMLAŞMA

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, partisinin Manavgat ilçe başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Burada konuşan Bakan Çavuşoğlu, Türkiye'nin milli gelire göre en çok yardım yapan ülke olduğunu belirterek, çeşitli yerlerde yaşanan sorunların çözümünde katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Suriye'de geçen yıllarda yaşanan iç savaşı çözmek için Rusya ve İran'la birlikte hareket ederek ateşkes için önemli adımlar attıklarını belirten Bakan Çavuşoğlu, "Yanı başımızda Suriye'deki ıstırapları hep konuştuk. Geçen sene bu vakitler Halep'i konuşuyorduk, Halep'teki ıstırabı konuşuyorduk. Çok şükür yine Türkiye'nin inisiyatifiyle Rusya'yla da birlikte hareket ederek, sonra İran'ı da işin içine katarak Suriye'de ateşkes konusunda önemli adımlar attık. Bugün artık her gün okullar, hastaneler, çocuklar, kadınlar bombalanmıyor. Temennimiz tamamen ateşkesi durdurmak ve siyasi çözüme gitmek" dedi.

'ORADAKİ KRİZ BİZİ ÜZER'

Körfez bölgesindeki istikrarın, Türkiye'nin istikrarı ve güvenliği olduğunu anlatan Balan Çavuşoğlu, "Oradaki barış bizi mutlu eder, oradaki kriz bizi üzer. Tıpkı Katar ve 4 ülke arasındaki kriz gibi. Biz bu krizin çıkmasından büyük üzüntü duyduk. Ah vah yapmak elbette üzüntüyü ifade eder de bu sorunu çözmek için gayret sarf etmemiz lazım" diye konuştu.

'YANLIŞA YANLIŞ DEMEK TARAF TUTMAK DEĞİLDİR'

Çavuşoğlu, "Her şeyden önce Katar'a, Katar halkı ve bölge halkına yönelik kararları doğru bulmadık. İlaç, gıda gibi temel ihtiyaçlar, insanın günlük hayatında ihtiyaç duyduğu ambargolar, kısıtlamalar doğru değil. Hele hele Ramazan ayında halkı cezalandırıcı adımları doğru bulmuyoruz. Bunları da açık söyledik ama doğruyu söylemek ya da yanlışa yanlış demek taraf tutmak değildir. Başka ülke bu kararları alsaydı ya da Suudi Arabistan'a bu kararlar alınsaydı tepkimiz aynı olurdu. Çünkü o ülkelerin hepsi bizim kardeşimiz" dedi.

'KATAR'DAN TALEPLERDEN BİRİ BU ÜSSÜN KAPATILMASI'

Yaşanan sorunun diyalog ve barış yoluyla çözülmesi gerektiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu amaçla başta Suudi Arabistan Kralı Salman olmak üzere bölge liderleriyle defalarca görüştüğünü belirten Bakan Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fakat ortaya konulan şartlarda da bazı yaklaşımları da talepleri de doğru bulmuyoruz. Bir ülkeden talepte bulunurken her şeyden önce uluslararası hukuka uygun olması lazım. Bir ülkenin egemenlik haklarını ihlal eden talepleri doğru bulmuyoruz. Buradaki krizin Katar'daki Türk üssüyle hiçbir ilgisi ve alakası yok. Bu üssü kurmaya 2014 yılında karar verdik. Sözleşmeyi imzaladık ve bu sözleşme mecliste onaylandı. Uygulama anlaşması da mayıs ayında Dış İlişkiler Komisyonumuz tarafından onaylandı. Bu, krizin olduğu bir zaman denk geldi ama meclisimiz tatile gitmeden önce birçok uluslararası anlaşmayla birlikte bu anlaşmayı da onaylayacaktı. Şimdi Katar'dan taleplerden bii bu üssün kapatılması. Egemen iki ülke arasındaki bir mesele diğer ülkeleri ilgilendirmez. Dün akşam görüştüğüm Dışişleri Bakanı kardeşim Adil'e de bunu açıkça söyledim. Kendisi bazı izahatlarda bulunmaya çalıştı ama bu doğru değildir. Umarım bu tür yanlışlardan dönülür, makul bir şekilde Suudi Arabistan, Bahreyn, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri otururlar ve kardeşlik hukuku içerisinde birbirine saygılı bir şekilde bu sorun çözülür."

Bakan Çavuşoğlu bayramlaşmanın ardından ilçeden ayrıldı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun koruma ekibinde bulunan polislerin göğsünde Türk bayrağının altında Göktürkçe 'Türk' yazısı dikkati çekti.

Görüntü Dökümü

--------------

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun gelişi

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun açıklamaları

Detay görüntüler

Göğsünde Göktürkçe "Türkö yazan koruma polis

Bakan'ın gidişi

182 MB /// 05.35ö

HABER- KAMERA: Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya),

================================================

BAKANLAR MÜEZZİNOĞLU VE ÇELİK'TEN ÇOCUKLARA BAYRAM HARÇLIĞI /EK

BAKAN MÜEZZİNOĞLU, BATI TRAKYALILAR İLE BAYRAMLAŞTI

Bursa Valiliği'ndeki törenin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzlinoğlu, Bursa Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği'nin bayramlaşma törenine katıldı.

Merkez Yıldırım ilçesi Mimar Sinan Parkı'ndaki bayramlaşma töreninde konuşan Müezzinoğlu, 2004 yılında ilk o dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ile Batı Trakya ve Balkanlara ziyaret yaptığını hatırlatarak, "Ceketimi alıp  geldiğim ülkede, sokakları, köyleri, mahalleleri gezmek ve görmek bana çok farklı duygular yaşatmıştı. Ak Parti dönemindeki tüm bakanlarımız, yöneticilerimiz, Balkanları, Türkiye'ye komşu yaptı. Balkanlar ve Batı Trakya'da, 2004 yılından beri bütün resmi görüşmelere dahil oldum. Önemli adımlar atılacak gibi konuşmalar oldu. Ama bakıyoruz ki 1 yıl sonra 2 yıl sonra değişen hiç bir şey yok. İnşallah bu kez yanılırız" dedi. Müezzinoğlu, Balkanların, Batı Trakya'nın geleceğinin kendileri ve oradaki soydaşların elinde olduğunu, üzerlerine üşeni yapacaklarını sözlerine ekledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------------------------

-GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

Haber: BURSA,

================================================

CANİKLİ: TERÖR ÖRGÜTÜ EYLEM YAPAMAZ HALE GELDİ

BAŞBAKAN Yardımcısı Nurettin Canikli, "Terör örgütü şu anda Türkiye'de kafasını kaldıramıyor. Eylem yapamaz hale geldi. İnşallah kazdıkları çukurlara daha da fazla gömüleceklerö dedi.

Giresun Valiliği'nce Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma programına katılan Nurettin Canikli, ardından da AK Parti Giresun İl Başkanlığı'nda partillerle bayramlaştı. Bayramlaşma sonrası konuşan Canikli, belirli çevrelerin, küresel güçlerin hain emellerine, son yıllarda artan oranda ve yoğun bir şekilde ülkenin istikrarını bozmayı hedefleyen saldırılara rağmen Türkiye'nin hem siyasi, hem de ekonomik alanda daha da güçlenerek yoluna devam ettiğini söyledi. Başka ülkelerin dengesini bozan, bozma potansiyeli taşıyan saldırılara rağmen Türkiye'nin aynı zamanda zenginleşmeye ve büyümeye devam ettiğini ifade eden Canikli, "Bir çok kişi, uluslararası kuruluş bu gelişmelerin nasıl ortaya çıktığını anlamakta gerçekten zorluk çekiyor. 'Ciddi saldırılarla karşı karşıya kalan Türkiye böyle bir performansı, ekonomisinde ve diğer alanlarda nasıl ortaya koyabilir, nasıl gelişmesini sürdürebilir?' diye düşünüyorlarö diye konuştu.

"TERÖR ÖRGÜTÜ KAFASINI KALDIRAMIYOR. EYLEM YAPAMAZ HALE GELDİ"

Bu gelişme ve büyümenin devam edeceğini kaydeden Canikli, terörle mücadelede önemli adımları atıldığını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: " Şu anda terörle, teröre destek verenler de dahil olmak üzere onlara karşı yaptığımız mücadele reel bir mücadele, sanal bir mücadele değil, gerçek bir mücadele. Sonuç alıcı bir mücadele.  Terör örgütü Türkiye'de kafasını kaldıramıyor, eylem yapamaz hale geldi. İnşallah kazdıkları çukurlara daha da fazla gömülecekler. Terör örgütlerinin, terör örgütü mensuplarının bize saldırmalarını beklemiyoruz onlara karşı mücadele etmek için. Biz şu anda aktif konumdayız, etkin olan biziz. Türkiye Cumhuriyeti devleti, güvenlik güçlerimiz, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz. Bu yöntem değişikliği de terörle mücadele bize inanılmaz bir şekilde pozisyon üstünlüğü kazandırdı, psikolojik üstünlük kazandırdı. Bunu her yerde görmek mümkün." CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a kadar başlattığı yürüyüşe de değinen Nurettin Canikli şöyle devam etti: "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nun son dönemlerde başlattığı yürüyüş ya da hamle, esas itibariyle birlik ve beraberliğe hizmet ediyorsa, etme amacı taşıyorsa sorun yok. Sadece barışçı bir gösteri, bir barış ortamı içerisinde bir yürüyüş, bir konuya dikkat çekmek  çerçevesinde bir hareketse sorun yok. Ama özellikle çok yakın tarihte, yakın geçmişte Türkiye'de gördüğümüz o olumsuz sahnelere, her tarafın kan gölüne çevrilmeye çalışıldığı, yakılıp yıkıldığı o görüntülere dönüşecek bir hareketin başlangıcıysa elbette bu millet, bu devlet buna müsaade etmez. Şu ana kadar bu yürüyüşte bu anlamda huzuru bozacak, barışı bozacak bir durum söz konusu olmadı. Bu şekilde de tamamlanması gerekiyor. Ama onun dışında başka bir hedefe çevrilmeye çalışılır, Türkiye'nin güvenliğini tehdit edecek bir noktaya getirilmeye çalışılırsa o zaman da millet gereken tedbirini almaktan zerre kadar çekinmez, gereğini yapar." Fındık fiyatlarına da değinen Canikli, "Geçtiğimiz aylarda Toprak Mahsulleri Ofisi!'nin piyasaya alım yönlü bir müdahalesi oldu. Aşağı yönlü giden fiyatları sabitledi. Şimdi yeni sezon yaklaşıyor. Yine böyle bir durum söz konusu olursa, özellikle belirli bir fiyatın altına düşme durumu söz konusu olursa yine aynı şekilde, Toprak Mahsulleri Ofisi eliyle gerekli müdahaleyi yaparız, yapmaktan da çekinmeyiz. Bu ülkenin menfaatine olabildiği ölçüde, mevcut şartlar, piyasa şartları çerçevesinde olabildiği ölçüde fındık fiyatını yukarıda tutacağız. Tabi rekolte miktarı, dünyanın talep miktarı, bunları da dikkate almadan fiyat belirlemek gerçekçi olmaz. Şartlar içerisinde olabilecek en iyi fiyatın hedefliyoruz, şu anda da aynı yaklaşım içerisindeyizö diyerek konuşmasını tamamladı. Canikli, programın ardından Ankara'ya hareket etti.

Görüntü Dökümü:

---------------------------

-Bayramlaşmadan görüntüler

-Canikli'nin açıklamaları

-Detaylar

Haber-Kamera: Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN

220 MB 6.55 Dk

=================================================

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ KAZADA YAŞAMINI YİTİRDİ

ADANA'da Ramazan Bayramı'nın ilk gününde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 15.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi'ndeki D-400 Karayolu üzerindeki Dörtyol Kavşağı Altgeçidi'nde meydana geldi. 01 BPK 60 plakalı motosikletine binen 18 yaşındaki Sinan Çoban, akrabası Emine Ayvaz'ı da yanına alarak Yüreğir İlçesi'nde bulunan yakınlarıyla bayramlaşmak için yola çıktı. İddiaya göre aşırı hız yapan Sinan Çoban, kontrolünü kaybederek altgeçitte olası yangınlara müdahale için konulan su borusuna çarptı. Yola savrularak yaklaşık 50 metre sürüklenen motosikletin sürücüsü Sinan Çoban yaşamını yitirirken, yanındaki Emine Ayvaz ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden Sinan Çoban ve ağır yaralı Emine Ayvaz'da kask bulunmaması dikkat çekerken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü

----------------------

Olay yerinin genel görüntüsü

Yerdeki motor

Motor sürücüsünün üzerinin kapatılması

Polislerin görüntüsü

Sürücünün çarptığı yangın söndürme borusu

Haber-Kamera: Yusuf BAŞTUĞ-Çağlar ÖZTÜRK/ADANA,

==================================================

AKÜ HIRSIZI GÜVENLİK KAMERASINDA

ADANA'da TIR ve kamyonların akülerini çalarak hurdacılara satan 26 yaşındaki Duran K. yakalandı.

Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde 10 kamyon ve TIR aküsünün çalınmasının ardından, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.  Araç kiralayarak hırsızlık yapan, zanlıyı güvenlik kamerasından tespit eden ekipler, Duran K.'yı merkez Seyhan ilçesi Aydınlar Mahallesi'ndeki evinde yakaladı.

İfadesi alınmak üzerine emniyete götürülen Duran K.  paraya ihtiyacı olduğu için çaldığı aküleri hurdacılara sattığını itiraf etti. Polis, Duran K.'dan aküleri satın alan 4 hurdacıya ise, 'Çalıntı malı satın almak' suçlamasıyla adli işlem yaptı. Ele geçirilen aküler ise sahiplerine teslim edildi.

Görüntü Dökümü

----------------------

Şahsın otomobil ile TIR'ın yanına gelmesi

Aküyü alarak uzaklaşması

Şahsın sağlık kontrölüne getirilmesi

Haber-Kamera: Çağlar ÖZTÜRK/ADANA,

=================================================

ŞEHİT AİLESİNE BAYRAM ZİYARETİ

GAZİANTEP'in Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailesini ziyaret etti. Şehit ailesi ile bayramlaşan Başkan Fadıloğlu, "Şehidimizin şahsında tüm şehit ile gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Onların yakınlarının şahsında da tüm hemşerilerimin mübarek Ramazan bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Başkan Fadıloğlu, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 1992 yılında şehadet şerbeti içen Murat Paslıyer'in yakınlarını ziyaret etti. Anne ile babası rahmetli olduğu için şehidin ağabeyi Muhtar Paslıyer ile görüşen Rıdvan Fadıloğlu, şehit yakınlarıyla yakından ilgilendi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden şehidin ağabeyi Muhtar Paslıyer, "Başkanımız, ziyaretiyle bizi memnun etti.  Başkanımıza ziyareti dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. İnsanların gönlünü almak, gönlünü kazanmak önemlidir. Dünya malı dünyada kalır. Önemli olan şey değer görmek" dedi. Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, şehit ve gazilerin sayesinde vatan topraklarında huzurla yaşandığını ifade etti. Şehit, gazi ve yakınlarına çok şey borçlu olduklarını vurgulayan Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi: "Allah, şehitlerimizin mekanlarını cennet, makamlarını ali etsin. Bugün biz huzur içerisinde yaşayabiliyorsak bu durum, canını vatan uğruna seve seve feda eden şehitlerimizin sayesindedir. Şehitlerimizin yerine bayram günü ailelerini, büyüklerini ziyaret etmek için buradayız. İnşallah ülkemiz üzerindeki kara bulutlar bir an önce kalkar, ülkemizde barış, huzur tesis edilir. Hep birlikte huzur içinde yaşamaya devam ederiz. Bunun için hepimize çok büyük görevler düşüyor. Memleketimizi sevip, memleketimiz için çok çalışmalıyız. Her birey, nerede görev yapıyorsa yapsın kendi işini en iyi şekilde yapmayla uğraşmalıdır. Bizim üzerimize düşen budur. Hangi noktada, meslek dalında, makam mevkide olursak olalım, yaptığımız işin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Ülkemize sahip çıkacağız. Bizim gidecek başka bir yerimiz yok. Vatanımızdan da bir santim dahi vermeyiz. Atalarımız nasıl bu topraklara sahip çıktıysa bizler de onların torunları olarak bundan sonraki süreçte bu topraklara sahip çıkıp şerefimizle bu topraklarda yaşayıp ezanı dindirmeyip, bayrağı indirtmeyip bu şekilde yaşantımıza devam edeceğiz. Ben şehidimizin şahsında tüm şehit ile gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Onların yakınlarının şahsında da tüm hemşerilerimin mübarek Ramazan bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum."

Haber: GAZİANTEP,

================================================

ORTACA'DA BAYRAM DOLULUĞU

MUĞLA'nın Ortaca ilçesinde, bayram tatilinde, beş yıldızlı otellerden pansiyonlara kadar tüm tesisler dolarken, deniz ve havuz kenarları dolup taştı.

Muğla'da, Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi gözde turizm merkezlerinin yanında büyük ilgi gören yerlerden biri de dünyaca ünlü İztuzu Plajı ve Dalyan Kanalı'nın bulunduğu Ortaca İlçesi oldu. Caretta carettalar'ın üreme alanı olan İztuzu Plajı'nda neredeyse adım atacak yer kalmadı. Deniz kıyısı yerine daha yüksek kesimleri tercih edenlerin adresi ise Yuvarlakçay oldu. Yuvarlakçay'ın buz gibi suyunda serinleyen tatilciler, buradaki restoranlarda yapılan kiremitte alabalığın tadına baktı, güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadı. Kimi tatilciler de çeşitli cilt hastalıklarına iyi gelen Dalyan Çamur Banyoları'na girdi. Sahiller, su kenarları, otellerin havuz başları ve çamur banyosunun, havaların da güzel olmasıyla tatil boyunca dolu olmasının beklendiği bildirildi. Ortaca'da bayram tatilinde, beş yıldızlı otellerden pansiyonlara kadar tüm tesislerin dolu olduğu belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------------------

Sahillerden görüntü

Soğuk sulardan görüntü

Genel ve Detay görüntü

Haber- Kamera: Cihan KAYA / ORTACA (Muğla),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Şemdinli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title