Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 1

1- BEŞİKTAŞ'TAKİ TERÖR SALDIRISININ PLANLAYICISININ KEŞİF YAPARKEN GÖRÜNTÜSÜHaber: Çağatay KENARLI / İstanbul DHA İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, bölücü terör örgütünün sorumlularından Mehmet Emin T., Beşiktaş'taki saldırının planlayıcısı Zozan K.

1- BEŞİKTAŞ'TAKİ TERÖR SALDIRISININ PLANLAYICISININ KEŞİF YAPARKEN GÖRÜNTÜSÜ

Haber : Çağatay KENARLI / İstanbul DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, bölücü terör örgütünün sorumlularından Mehmet Emin T., Beşiktaş'taki saldırının planlayıcısı Zozan K. ve Vezneciler saldırısının keşifçisi Gülşen B.'nin görüntüleri ve fotoğrafları basınla paylaştı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin önceki gün yaptığı açıklamada Beşiktaş'taki terör saldırısının organizatörünün yakalandığını açıklamıştı. Vali Şahin açıklamada İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile kameralar karşısını geçen Vali Şahin, "İstanbul il Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüz ve Milli İstihbarat Teşkilatımız işbirliği ile yürütülen çalışmalarda bölücü terör örgütünün özel kuvvetler hücresinin ilimizde, sansasyonel bir eylem yapacağı bilgisi alındı.Ve bu bilgi üzerine yapılan çalışmalarda,İstanbul ilimizde 13 ilçede, Ankara, Diyarbakır, Hakkari ve Kocaeli illerinde operasyonlar yapıldı. Bunun neticesinde 44 kişi gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde bu 44 kişiden birinin Beşiktaş Stadyumu patlamasında organizatör olarak görev aldığı ve orada keşifte bulunduğu,sonra yine bombalı araç içerisinde son anda inip firar eden kişi olduğu, yine bir başkasının da Vezneciler semtinde Çevik Kuvvet polislerimizin taşındığı servis aracına yönelik bombalı eylemi organize eden kişi olduğu değerlendirilmiştir" diye konuşmuştu.

Görüntü dökümü:

---------------

-Mehmet Emin T.'nin fotoğrafı

-Zozan K'nin fotoğrafı(Saçı açık olan)

-Gülşen B'nin fotoğrafı

-Keşif yaparken görüntü

(ARŞİV)

---------

-Valinin açıklamaları

-Operasyondan görüntüler

-Ele geçirilen bomba ve silahlardan detay

13.07.2017 - 11.13 Haber Kodu : 170713055

13.07.2017 - 11.38  Haber Kodu : 170713062

15.07.2017 - 02.00 Haber Kodu : 170715015

====================================

2- BAKAN ARSLAN, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK SERGİSİ'Nİ AÇTI, GAZETECİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Haber-Kamera: Faik KAPTAN-İbrahim YILDIZ- Hüseyin ASLIYÜCE/İSTANBUL,

Atatürk Havalimanı'nda 15 Temmuz günü görev yapan havalimanı muhabirlerinin fotoğraf ve görüntülerinden oluşan, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Sergisi" Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından açıldı.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Gidiş Katı (H) Kontuarı alanında düzenlenen sergide o gece görev yapan Atatürk Havalimanı muhabirlerinin çektiği 30 fotoğraf ve görüntüler yer alıyor. Sergi açılışında bir konuşma yapan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan o gece bir kahramanlık destanı yazıldığını belirterek şunları söyledi:

GAZETECİLER BAŞARILI BİR SINAV VERDİ

" Bu coğrafyada geçmişte olduğu gibi bir kahramanlık destanı daha yazıldı. Elbette ki kahramanlık destanı tek başına yazılmaz. Bu kahramanlık destanını yazan çok kişi var. Teşekkür etmememiz gereken çok kişi var bunun da bilincindeyiz. İl sırada 80 milyonluk millet olmak sıfatıyla tankın altına yatan, kurşunların karşısında göğsünü siper eden şehit olmayı göze alan bu halk var. Bu milletin bir ferdi olmaktan gurur duyuyoruz. İkinci sırada Sayın Cumhurbaşkanımız. Lider olmanın ne olduğunu göstermiş, şapkasını ceketini alıp gitmek değil, tam tersine milletine önder olmak, milleti ile birlikte sokaklara inmek ne demektir, onu göstermiş olan Sayın Cumhurbaşkanımız var. Üçüncü sırada gazi meclisimiz var. O gece TBMM'de bombaların altında biz buradayız, biz milletten aldığımız yetki çerçevesinde buradayız dediler. Tabi tüm bunların olabilmesi içinde doğru bilgilerin aktarılması gerekiyordu. Bu nedenle biz siz değerli basın mensuplarına sizlere çok çok teşekkür ediyoruz. Sadece İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki basın mensupları değil, ülkemizin genelinde medya kuruluşlarımız çok başarılı sınav verdiler. Doğru bilgilerin anında vatandaşa erişebilmesi ve vatandaşın da Sayın Cumhurbaşkanımızı o talebiyle meydanlara, hava limanlarına inebilmesi adına çok önemli bir görev üstlendiler. O yüzden sizler başta olmak üzere tüm basın mensuplarına teşekkür ediyoruz. Rabbim inşallah eksikliğinizi vermesin"

UNUTTURMAMAMIZ LAZIM

Bakan Ahmet Arslan önemli olanın o geceyi unutturmamak ve unutmamak olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:

"Hainler önce yayınların vatandaşa erişmesini engellemek istediler. Sonra özellikle havaalanlarının devre dışı kalmasını veya onların istediği gibi hizmet etmesi adına buradaki personelin görevini yapmamasını istiyorlardı. Daha sonra köprüleri kestiler. Amaçları erişimi, ulaşımı engellemekti.  Nitekim bugün Türksat'ta idik oradaki iki şehit kardeşimizi andık. Amacımız Türksat'ın o gece ne kadar kutsal bir görev yaptığını anlatmaktı. Aynı şekilde Atatürk Havalimanı dünyanın göz bebeği. Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlayıp milleti ile buluşmasına aracılık ederken hainlerin hedef noktalarının başındaydı. Nitekim ilk saatlerden itibaren havalimanın ele geçirmek istediler. Buraya hücum ettiler. O akşam bir kahramanlık destanı yazıldıysa herkes bilsin ki bu destanı yazarken bu işin bir ekip ruhuyla hareket etmenin bir sonucu olduğudur. Muhteşem bir destan yazdılar. İşte bu kahramanlığı unutturmamak lazım. Unutmamamız lazım. Gelecek nesillere de bunu doğru anlatmak lazım. O gecenin canlı şahitleri bakımından bu önemliydi. Sizin bizzat buradan millete bunu aktarmanız çok önemliydi. Bunu tarihe not düşmek, bunu kayıt altına almak, unutturmamak ve unutmamak adına çok önemli bir görev ifa ettiniz. Bu sergi de bunun bir göstergesi. Bu sergiyi çok önemsiyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sizlere çok teşekkür ediyorum"

ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan denklanşörlerden çıkan bu görüntüleri inşallah geleceğe taşınacağını belirterek,ö O gün doğru bilgilendirmeye ne pahasına olursa olsun aracılık ettiğiniz için Allah sizlerden razı olsun. Canınız pahasına, görevinizin kutsal olduğunu biliyorsunuz, görevinizi yaparken başka hiçbir şey düşünmüyorsunuz. Tespit ettiniz. İşte sizin sayenizde o tarihi geleceğe taşıma şansını yakaladık. Bugün de 15 Temmuz'u kaydetmek adına denklanşörlerden çıkan buradaki görüntüleri inşallah geleceğe taşıyacağız" dedi.

Serginin açılışı öncesi bir konuşma yapan İstanbul Havalimanı Muhabirleri Derneği Kurucu Başkanı Faik Kaptan ise, Atatürk Havalimanı'nda o gece görev yapan arkadaşlarının tarihe tanıklık eden bu çalışmalarını kutladı ve, " Atatürk Havalimanı böyle karanlık bir geceye bir daha şahitlik etmesin" dedi.

BAKAN KULEYİ GEZDİ

Bakan Arslan, sergiyi gezdikten sonra beraberindeki heyet ile birlikte Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'ni ziyaret etti. Buradaki personelle sohbet eden Arslan, "O gün o akşam Türkiye'nin genelinde olağan üstü bir durum vardı. Elbetteki kuledeki arkadaşlar hep hava trafik sıkışıklığına hep dakik hareket etmeye alışıklardı. Ama o gün çok farklı bir gündü. Türkiye'nin her yerinde herkes teyakkuzdaydı. Bizde ulaştırma ve haberleşme ile ilgili görevimizi ifa etmek adına ve özellikle yayıncılık konusunda insanınımızın doğru bilgilendirilmesi adına teyakkuz halindeydik ve top yekün görevimizin başındaydık. O akşam buradaki mülki idare amiri ve havalimanı baş müdürümüz ve gerekse buradaki çalışma arkadaşlarımızla sürekli istişare halindeydik. Erişimin ve ulaşımın aksamaması, insanımızın doğru bilgilendirilmesi ve çok daha önemlisi liderimiz sayın Cumhurbaşkanımızı sağ salim milletimizle, milletiyle, kahraman milletiyle ulaştırmak adına teyakkuz halindeydik. Arkadaşlara çok teşekkür ediyoruzö dedi. Bakan Arslan konuşmaların ardından, 15 Temmuz günü Atatürk Havalimanı girişinde tankın önüne yatarak darbenin simgesi haline gelen Metin Doğan'a Türk bayrağı ve Kuran'ı Kerim hediye etti.

Görüntü Dökümü:

-----------------

-Bakan Arslan ve heyetten görüntü

-DHA muhabiri Faik Kaptan konuşması

-Bakan Arslan konuşması

-Bakan'ın sergiyi gezme görüntüsü

-Tank önüne yatan Metin Doğan ile Bakan7ın görüntüsü

-Bakan, DHMİ genel müdür Funda Ocak ve heyetle kuleye giriş görüntüsü

-Bakan'ın hava trafik kontrolleri ile görüntüsü

-Bakan'dan röp.

-Bakan'ın Metin Doğan'a Kuran Kerim ve bayrak hediyesi

-Genel ve detay görüntü

14.07.2017 - 23.07 Haber Kodu : 170714266

================================

3- KISIKLI'DA DEMOKRASİ NÖBETİ

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN - Hakan KAYA - Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL,

15 Temmuz darbe girişiminin 1'inci yıldönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'da bulunan evinin yakınındaki parkta toplananlar  demokrasi nöbeti tuttu

Bazı vatandaşlar, geceyi parkta kurdukları çadırlarda geçirirken, bazılarının ise çimler üzerine serdiği hasırlar üzerinde yattığı görüldü.

Demokrasi nöbeti tutan Erkan Kazanç, "Vatanımız, milletimiz için şu anda buradayız. Sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz. Reisimizin dediği gibi, bu yolda aynen devam edeceğiz. Reisimizin verdiği talimata göre, kaç gün derse, o kadar bekleyeceğiz" dedi.

Vatandaşların parktaki demokrasi nöbeti sürüyor.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Görüntü Dökümü:

----------------

-Kısıklı Meydan

-Vatandaşların üstlerinin aranması

-Belediyenin yemek dağıtması

-Dua edilmesi

-Kurulan çadırlar

-Nöbet tutan insanlar

-Vatandaşlarla röportajlar

-Çocuklar

-Kurulan çadırlar

-Nöbet tutan vatandaşlar

-Parkta oynayan çocuklar

-Çadırda bulunan vatandaşların ilahi söylemeleri

-Hasırların üzerinde uyuyan vatandaşlar

-Parkta bulunan vatandaşlarla röp.

-Parktan detaylar

-Çadırda uyuyan vatandaşlar

-Genel ve detay

14.07.2017 - 22.31 Haber Kodu : 170714262

15.07.2017 - 05.31 Haber Kodu : 170715022_

===================================

4- 15 TEMMUZ ŞEHİDİNİN BABASINDAN İBB ÖZEL OTURUMUNDA DUYGUSAL KONUŞMA

Şehit babası Tarkan Ecebalın,

"Niye geldin buraya oğlum, burası çok kötü' dedim. Sanki o benim babammış gibi 'Baba, bu iş başka bir şey. Eğer büyüklerimiz bize 'çıkın' dediyse, Allah belki bize şehitlik nasip eder' demişti"

Haber-Kamera: Ezgi ÇAPA / İSTANBUL,

15 Temmuz'un yıl dönümü nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde özel bir oturum düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan oturumda meclis üyeleri,  "15 Temmuz 2016. Unutmadık unutturmayacağız" yazılı dövizler taşıdı. Oturumda 15 Temmuz'da İBB binasında ve önünde yaşananları anlatan kısa bir film gösterildi. Güvenlik kameraları ve o gün kaydedilen görüntülerin yer aldığı filmde İBB'nin nasıl işgal edildiği anlatıldı.

ŞEHİT BABASINDAN AĞLATAN KONUŞMA

15 Temmuz darbe girişimi sırasında İBB önünde şehit düşen Tolga Ecebalın'ın babası Tarkan Ecebalın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi kürsüsünden duygusal bir konuşma yaptı. Konuşması sırasında gözyaşlarını tutamayan Ecebalın, oğlu Tolga ile 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı. Ecebalın'ın konuşması sırasında bazı meclis üyeleri de gözyaşlarını tutamadı.

SANKİ O BENİM BABAMMIŞ GİBİ…

15 Temmuz gecesi oğlu ile birlikte İBB'nin önünde yaşadıklarını anlatan baba Ecebalın, "Onlar 50 kişi ile Büyükşehir Belediyesi'ni alırız diye sandılar. Onlar değil 50 kişi, 50 bin kişi ile gelsinler, onlara birkaç Tolga yeter. Çünkü, onların içinde, kalbinde ne Allah korkusu ne Allah sevgisi ne vatan ne de bayrak sevgisi var" ifadelerini kullandı. O gece oğlu ile birkaç defa telefonda konuştuklarını, oğlunun önce Eyüp Sultan'a gittiğini ardından İBB'nin önüne geldiğini anlatan Ecabalın, "Baba yüreğiyle 'Niye geldin buraya oğlum, burası çok kötü' dedim. Sanki o benim babammış gibi 'Baba, bu iş başka bir şey. Eğer büyüklerimiz bize 'çıkın' dediyse, Allah belki bize şehitlik nasip eder' demişti" şeklinde konuştu. Ecebalın, "Elimizde bayraklarla gittik. Burada sadece vatan, bayrak, ülke aşıkları vardı. Evet, Tolga şehit oldu. Bizi şehit babası yaptı. Allah bize ona layık olmayı nasip eylesin. Tolgalar bitmeyecek" ifadelerini kullandı.  Meclis üyelerine seslenen Ecabalın,  "Sizden çok şey bekliyoruz. Taşın altına elinizi sokma zamanı değil, bedenini sokma zamanı" dedi.

KONUŞMASI AYAKTA ALKIŞLANDI

Şehit babası Tarkan Ecebalı'nın konuşması İBB Meclis üyeleri tarafından ayakta alkışlandı. Ecebalı'nın konuşmasının ardından AK Parti Grup Başkanvekili Temel Başalan ile CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, yaptığı konuşmalar darbe girişimini gerçekleştirmeye çalışan FETÖ terör örgütünü lanetlediler. Şehitler için yapılan özel oturumdaki anma törenin ardından İBB Meclisi, toplantısına gündemindeki konuları görüşerek devam etti.

Görüntü Dökümü

-----------------------------

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan görüntü

Kısa film gösteriminden görüntü

Şehit babasının konuşması

Meclis üyelerinin ayakta alkışlaması

Detaylar

14.07.2017 - 19.23 Haber Kodu : 170714235

==============================

5- KORAY ÇALIŞKAN ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Koray Çalışkan, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. "Konutunu terk etmekten yasaklanmasına" karar verilen Çalışıkan'a elektronik kelepçe takılacak.

Haber: Ümit TÜRK İstanbul - DHA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Çalışkan, Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. ifadesi alınan Koray Çalışkan, adli kontrol kararı verilmesi şartıyla nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

ELEKTRONİK KELEPÇE TAKILACAK

Nöbetçi hakimlik, Çalışkan'ın serbest bırakılmasına, Ceza Muhakemesi Kanunu'nun (CMK) ilgili maddesi gereğince "konutunu terk etmekten yasaklanmasına" hükmetti. Çalışkan'a elektronik kelepçe takılacak.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Başsavcılığın talimatıyla çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Boğaziçi ve Medeniyet üniversitelerinde görev yapan ve aralarında akademisyenlerin de bulunduğu şüphelilerin yakalanması için belirlenen adreslere operasyon düzenlemişti.  Aralarında Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli 19 profesör, Boğaziçi Üniversitesinde görevli 1 profesör ve doçentin de yer aldığı 8 kişi hakkında da gözaltı kararı çıkarılmıştı. Polis ekipleri,  Boğaziçi Üniversitesinde görevli akademisyen Koray Çalışkan'ın da aralarında yer aldığı 42 kişiyi gözaltına almıştı.

==========================================

6- 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNDE  KARTAL KÖPRÜSÜ VE SAMANDIRA GİŞELERİNDEKİ OLAYLARI İLİŞKİN DAVA

2 sanık tahliye edildi, 18 sanığa tutuklama kararı verildi

Haber: Hayati KILIÇ / İstanbul DHA

15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Kartal Köprüsü ve Samandıra gişelerinin kontrol altına alınmaya çalışılması ve bu sırada 11 kişinin yaralanmasıyla ilgili 29'u tutuklu 117 askerin yargılandığı davada, 2 sanık tahliye edildi. 18 tutuksuz sanık hakkında ise tutuklama kararı verildi

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi karşısındaki binada görülen duruşmada söz alan müştekiler, Galip Çolak ve Sinan Çağlayan, şüphelilerden eski yüzbaşı Rüstem Üstünel'den şikayetçi olduğunu  belirterek, duruşmalara katılma talebinde bulundu. Başbakanlık ve diğer müşteki avukatları da sanıklardan şikayetçi olduklarını belirterek duruşmalara katılmalarını talep ettiler.

TUTUKLU SANIKLARIDAN ÜNİFORMA ŞİKAYETİ

Tutuklu sanıklardan eski yüzbaşı Rüstem Üstünel, müştekilerin katılma taleplerini kabul etmediğini belirterek "Olay tarihinde görevimin başında askerdim. Bazı müştekililer  bize müdahale  müdahale ederer tabancamı aldı, ve üniformamı  yırttı. Müştekilerden şikayetçiyim" dedi.

2 TAHLİYE 18 TUTUKLAMA KARARI

Taleplerin ardından verilen ara kararları açıklayan mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan yüzbaşı Mehmet Ayvaz ile üsteğmen Murat İkto'nun tahliyesine karar verdi. Mahkeme, duruşma salonundaki tutuksuz 18 sanığın tutuklanmasına, duruşma salonunda bulunmayan 5 tutuksuz sanık hakkında da yakalama kararı çıkartılmasını kararlaştırdı. Duruşma ertelendi.

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 29'u tutuklu 117 sanık yer alıyor. sanıkların, 15 Temmuz'da Kartal Köprüsü ve Samandıra gişelerini kontrol altına almaya çalışan 23. Motorlu Piyade Alay Komutanlığı ve Kara Harp Akademisi personeli olduğu belirtiliyor. İddianamede, tüm sanıkların "cebir ve şiddet kullanarak, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs", "cebir ve şiddet kullanarak TBMM'yi ortadan kaldırmaya veya TBMM'nin görevlerini kısmen veya tamamen yapmasını engellemeye teşebbüs", "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüsö ve "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlarından üçer kez ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep ediliyor.

İddianamede ayrıca "kasten yaralama" suçundan sanıklar üsteğmen Ersin Gelen ve yüzbaşı Süleyman Yıldırım hakkında 6 yıldan 18'er yıla kadar, sanık yüzbaşı Rüstem Üstünel hakkında 4 yıldan 11 yıla kadar, sanık Ali Özler hakkında da 9,5 yıldan 28 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

==============================

7- GAZETECİ OKAY GÖNENSİN  SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER - İSTANBUL DHA

Gazeteci yazar Okay Gönensin İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Gönensin'in için  ikindi namazının ardından Zincirlikuyu Camii'nde cenaze namazı kılındı. Törene aile yakınları ile aralarında, Hasan Cemal, Altan Öymen, Hasan Arat, Orhan Bursalı, Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin, Seraceddin Zıddıoğlu'nunda olduğu meslektaşları ile TBMM Başkanvekili, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi katıldı.

"NEREDEYSE YARIM YÜZ YILLIK ARKADAŞIM"

Törende Gönensin'in oğlu Can ve kardeşi Turgay taziyeleri kabul etti. Gönensin'in ölüm haberini duyuran gazeteci Hasan Cemal de törene katıldı. Cemal, "Neredeyse yarım yüz yıllık arkadaşım. Bunun 40 yılı birlikte gazetecilik peşinde koşturduk. Birlikte gazete yaptık. Çok yakın arkadaştık.  Sadece gazetecilik değil, her şeyi paylaştık hayatta" diye konuştu.

"OKAY İYİ, ZEKİ BİR GAZETECİYDİ"

Gazeteci ve siyasetçi Altan Öymen ise, "Türkiye'de çok iyi yetişmiş ve görevini çok iyi yapan bir gazeteciydi. Çeşitli vesilelerle beraber çalıştık.Çok büyük bir kayıp" şeklinde konuşurken, Gazeteci Orhan Bursalı, "Okay iyi, zeki bir gazeteciydi. Cumhuriyet tarihine adı geçecek biriydi. Cumhuriyet Okay zamanında iyi bir gazetecilik yaptı.Cumhuriyet'in 160 bin tiraja çıktığı dönemlerin yazı işleri müdürüydü" şeklinde konuştu. Gönensin,  kılınan cenaze namazının ardından Nakkaştepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Görüntü Dökümü:

---------------------

-Cami avlusundan görüntü

-Oğlu Can'ın taziyeleri kabul etmesi

-Haber sırasıyla röportajlar

-Cenaze namazı

-Tabutun omuzlanması

-Genel ve detay görüntüler

14.07.2017 - 18.10 Haber Kodu : 170714211

14.07.2017 - 19.07 Haber Kodu : 170714225

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ahmet Arslan Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title