Haberler

Derbide Takımlar Gol Yemedi Ama Taraftar Bol Bol Pizza Yedi…

Güncelleme:

Pazar Akşamı Oynanan Fenerbahçe – Galatasaray Maçı Taraflar Açısından Bekledikleri Sonuçla Neticelenmedi.

Pazar Akşamı Oynanan Fenerbahçe – Galatasaray Maçı Taraflar Açısından Bekledikleri Sonuçla Neticelenmedi. Maçta iki taraf da gol yemedi ama ekran başında karşılaşmayı izleyen taraftarlar bol bol pizza yedi.

Domino's Pizza, pazar akşamı en çok pizza tüketen illerin ve semtlerin listesini açıkladı. En çok pizza yiyen iller sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Konya oldu. İstanbul'da Ulus, Ankara'da Batıkent, İzmir'de Alsancak ve Bursa'da Nilüfer semtleri derbiyi izlerken bol bol pizza keyfi yaptılar.

Öğlen saatlerindeki pizza siparişlerine oranla İstanbul'da derbi sırasında %400 artış yaşanırken, Ankara'daki artış %250'ye, İzmir'de ise %300'e ulaştı. Kadıköy, İstanbul'da akşam saatlerinde en çok sipariş artışı görülen semtler arasında ancak dördüncü sırada yer alabildi.

Türkiye geçtiğimiz pazar akşamı her Fenerbahçe ve Galatasaray maçında olduğu gibi bu kez de derbiye kilitlendi. Berabere biten maçta iki takım da gol yemedi ama taraftarları maç boyunca rekor oranda pizza yedi. Domino's Pizza, pazar akşamı maç saatinde en çok pizza yiyen şehir ve semtlerin listesini açıkladı. Pizza siparişlerinde, bazı semtlerde öğlen saatlerine oranla maç sırasında %400'den fazla artışlar yaşandı.

Domino's Pizza'dan verilen siparişlere göre, pazar akşamı maç esnasında en çok pizza tüketen şehir İstanbul oldu. Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Balıkesir, Samsun, Denizli ve Antalya ise İstanbul'un ardında sıralandı. İstanbul'da pizza siparişlerindeki artış oranı, öğlen saatlerine oranla maç saatinde %400'ü geçti.

İstanbul'da Ulus (%400 artış) ve Bahçelievler (%390 artış) en çok pizza yiyen ilk iki semt olurken, derbi saatinde pizza siparişlerinde %300 artış görülen Kadıköy ise Çengelköy'ün (%350 artış) ardından kendine ancak dördüncü sırada yer bulabildi.

Ankara'daki futbolseverlerin de maç sırasındaki tercihi pizza oldu. Öğlen saatlerindeki siparişlere oranla Ankaralıların maç sırasında verdikleri siparişlerde yaşanan artış %250'nin üzerine çıktı. Ankara'nın derbi esnasında en çok pizza tüketen semtleri %280 artışla Batıkent ve %260 artışla Ayrancı'ydı.

Maç sırasında Domino's Pizza'dan verdikleri siparişlerde öğlene göre %300 seviyesinde artış yaşanan İzmir'de ise maç keyfini pizza keyfiyle en çok birleştiren semtler Alsancak (%360 artış) ve Bornova (%320 artış) oldu. %300 civarında artış yaşanan Bursa'da ise maçta pizzanın tadına en çok varan semtlerin %310 artış ile Nilüfer ve %290 artışla Beşevler olması dikkat çekti.

Kaynak: Bültenler / Spor

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title