Haberler

Derbi Maçı Öncesi Gerginlik

Fenerbahçe ile Beşiktaş Arasında Saraçoğlu Stadında Oynanan Derbi Öncesinde Taraftarlar Arasında Gerginlik Yaşandı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanan derbi öncesinde taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Stada gelen taraftarların bulunduğu metrobüsler bazı fanatiklerce taş yamuruna tutuldu. Çok sayıda metrobüsün camları kırıldı.

Polis taşkınlık yapan alkollü taraftarları stada almadı.

Metrobüsle stada gelen Beşiktaş taraftarları ile Fenerbahçeli taraftarların bir araya gelmemesi için polis ekipleri yoğun çaba harcadı. Polis ekipleri Beşiktaşlı taraftarları stat girişinden önce kurulan toplanma noktasında bir araya getirerek koruma altında toplucu giriş kapısına getirdi. Ancak polisin yoğun çabasına karşın zaman zaman taraftarlar arasında gerginlikler yaşandı. Stada Fenerbahçe?nin Şampiyonlar Ligi ön elemesinde eşleştiği Paok takımının pankartlarıyla girmek isteyen Beşiktaş taraftarlarına izin verilmedi. Ellerindeki pankartlar polis tarafından toplandı. Taşkınlık yapan çok sayıda Beşiktaş taraftarı polis tarafından gözaltına alındı. Stada alkollü olarak gelen taraftarlar polis ekipleri tarafından içeri alınmadı. Bu sırada polis ekipleri ile taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Öte yandan trenle maçı izlemeye gelen 30 kişilik Beşiktaş taraftarı ile istasyondaki Fenerbahçe taraftarları arasında yaşanan kavgada bazı Beşiktaşlı taraftarların yaralandığı öğrenildi.

STADA GİREMEYİNCE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Balıkesir?den derbi maçı izlemek için abisi ve arkadaş grubuyla birlikte İstanbul?a gelen bir Beşiktaş taraftarı da bileti kendisinde önce stada giren abisinde kaldığı için içeri giremedi. Maça girebilme için polislere uzun süre dil döken taraftar içeri giremeyince stat önünde gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title