Haberler

Denizlispor-gaziantepspor Maçının Bilet Fiyatları Belirlendi

Turkcell Süper Ligi'nin 18. Haftasında Denizlispor'un Kendi Sahasında Gaziantepspor ile Oynayacağı Maçın Bilet Fiyatları Belirlendi.

Turkcell Süper Ligi'nin 18. haftasında Denizlispor'un kendi sahasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın bilet fiyatları belirlendi.

Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Denizlispor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Osman Vural Yapıcı, Gaziantepspor maçının bilet fiyatlarının, kale arkası 5 YTL, maraton tribün 10 YTL, kapalı ve misafir tribünün 20 YTL olarak satışa çıkarılacağını söyledi. Devre arasında Denizlispor'dan Muhittin, Çek Cumhuriyeti'nden Karel ve İnegölspor'dan Özgür Çelik'i kadrolarına dahil ettiklerini, Oliveria'yla yollarını ayırdıklarını, Eyüp'ü Şekerspor'a, Hüseyin Kartal'ı Diyarbakırspor'a, Hüseyin Ateş'i de Turgutluspor'a verdiklerini belirten Osman Vural Yapıcı, "Antalya'daki devre arası kampında, hazırlık maçlarında oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlar bizi sevindirdi. En önemlisi ise, Galatasaray'la oynanan hazırlık maçında ortaya koyduğumuz futbol çok iyiydi. Galatasaray maçını gördükten sonra yeni transfer yapmanın şart olmadığını düşünüyorum. Ancak transfer dönemi sürüyor. Gelecek günlerde bu konuda çalışmalar sürdürülecek" diye konuştu. Gaziantepspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Yapıcı, "Taraftarlarımızın da desteğiyle maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz" dedi.

Denizlispor'da Gaziantepspor maçı öncesi Yusuf, Serhat, Fatih Yiğen, Tomas ve Muhittin 3'er sarı kartla, kart cezası sınırında bulunuyor.

(AV-AT-İK-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title