Haberler

Denizlispor'da Galatasaray Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Denizlispor'da Galatasaray Maçının Hazırlıkları Sürerken, Yeşil-siyahlı Yönetim Bilet Fiyatlarını da Açıkladı.

Denizlispor'da Galatasaray maçının hazırlıkları sürerken, yeşil-siyahlı yönetim bilet fiyatlarını da açıkladı.

Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında hafta sonu kendi sahasında Galatasaray'la karşılaşacak olan Denizlispor'da hazırlıklar sürüyor. Bugün çift idman yapan yeşil-siyahlı ekipte, Bülent Ertuğrul, İbrahim Çelik ve Muhittin dışında sakat futbolcu bulunmuyor. Gaziantepspor deplasmanında alınan galibiyetle moral bulan Denizlispor, yarın TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor'la bir hazırlık maçı yapacak. Galatasaray maçının provası niteliğini taşıyan maç 16.30'da başlayacak.

Galatasaray'ın rahat gol pozisyonuna giren ve etkili gol ayakları olduğunu belirten Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, "Galatasaray güçlü bir ekip ve zor bir maç olacak. Her maç gibi bu maça da çok iyi hazırlanıyoruz. Hafta içinde UEFA Kupası'nda oynayacak olmaları bizi etkilemez. Kupada onlara başarılar diliyorum. Ancak ligde kazanmak istiyoruz" dedi.

Gaziantepsor'u yenerek moral bulduklarını söyleyen Kurtar, "Galatasaray maçını kazanırsak hedeflerimize yaklaşmış olacağız. Pazar günü taraftarımızın da desteğiyle kazanacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Öte yandan Denizlispor Yönetim Kurulu, Galatasaray maçı bilet fiyatlarını belirledi. Galatasaray taraftarlarına A üst tribünde 900 kişilik yer ayrılırken, bilet fiyatları da, kale arkası 10 YTL, maraton 25 YTL, kapalı tribün de 60 YTL olarak açıklandı. Rakip takım taraftarlarının yer alacağı tribünün bilet fiyatının da 60 YTL olduğu, biletlerin maç günü saat 11.00'den itibaren stat gişelerinden satışa sunulacağı belirtildi.

(AV-SÇ-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title