Haberler

Denizli'de Kurban Bayramı Kutlamaları

Denizli Valisi Hasan Canpolat, Kurban Bayramı Dolayısıyla Bazı Ziyaretlerde Bulundu.

Denizli Valisi Hasan Canpolat, Kurban Bayramı dolayısıyla bazı ziyaretlerde bulundu.

Kurban Bayramı sebebiyle Denizli Valisi Hasan Canpolat, eşi Nuran Canpolat, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi, eşi Ayşen Zeybekçi, Kurmay Başkanı Kurmay Albay Özden Çelik, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cemal Temizöz, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, ilk olarak Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret ettiler. Yetiştirme Yurdu'nda kalan gençlerin bayramlarını kutlayan protokol üyeleri, gençlere bayram harçlığı ve çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra

Huzurevi ve 0-6 Yaş Çocuk Yuvası'nı ziyaret eden Vali Canpolat ve beraberindekiler çocuklara ve huzur evinde kalan yaşlılara çeşitli hediyeler verdiler, onlarla sohbet ettiler. Vali Hasan Canpolat ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı'nın anlam ve önemine değinerek, bayramlaşmalara yetiştirme yurdu, huzur evi ve çocuk yuvasından başlamalarının da ayrı bir önem taşıdığını ifade etti.

Devletin kimsesiz kalmış çocuk, genç ve yaşlıların bakımı ve yetiştirilmeleri için elinden geleni yaptığını belirten Vali Canpolat, şöyle konuştu: "İlk olarak buraları ziyaret etmemiz bizim buralara verdiğimiz önemi göstermektedir. Bu aynı zamanda sosyal bir devlet olmanın gereğidir. Denizli'de sosyal hizmetler alanında önemli mesafe alındı. Ancak bunları yeterli görmüyoruz. Daha iyi noktalara gelmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Huzurevi bölgesini bir kompleks haline getirerek yetiştirme

yurdu, huzur evi ve çocuk yuvasını bir araya toplayıp her yönüyle Türkiye ve dünyada örnek gösterilebilecek bir yer oluşturma konusunda çalışmalarımız sürüyor. Denizli'de kimsesizlerin kimsesi biziz. Çocuklarımıza, gençlerimize ve yaşlılarımıza Denizli halkı olarak sahip çıkıyoruz ve sahip çıkmaya da devam edeceğiz."

Vali Canpolat ve beraberindekiler şehitlikleri de ziyaret edip dua ettiler, şehit yakınlarının bayramlarını kutladılar. Vali Hasan Canpolat son olarak makamında kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini kabul etti.

(AV-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title