Haberler

Kız Çocukları Dayakla Tehdit Eden Muhtar Beraat Etti

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Facebook'tan akşam ezanından sonra sokağa çıkan kızları döveceğini söyleyen muhtar, ilk duruşmada beraat etti. Muhtar şaka yaptığını söyledi.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, Facebook'tan akşam ezanından sonra sokağa çıkan kız çocuklarını dayakla tehdit eden Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, 'Halk arasında korku ve panik yaratmak' suçundan yargılandığı davanın ilk duruşmasında beraat etti.

"MAHALLEMİZİN GENÇLERİNE DUYURULUR"

Gebze Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, geçtiğimiz yıl Kasım ayında Facebook'tan "Mahallemizin gençlerine duyurulur" başlıklı paylaşımı ile tepki çekmişti. Remzi Kandaz, Facebook'tan şu paylaşımda bulunmuştu:

- Kız çocuklarının akşam ezanından sonra parklarda velisi olmaksızın dolaşmasını görmek istemiyorum.

- 18 yaş altı çocukların ağzında sigara görmek istemiyorum.

- Gençlerin bir arada toplanıp, ahaliyi rahatsız edebilecek, gürültü verici ve uygun olmayan argo kelimeler kullanarak ses kalabalığı yapmaları tarafımca uygun görülmemektedir.

"EŞEK SUDAN GELENE KADAR DÖVERİM"

Kandaz uyarılarına uymayacakları ise, "Bu saydıklarıma karşı aksi davrananları eşek sudan gelene kadar döverim, bilmiş olun. Beni bilirsiniz. Sevmesini de iyi bilirim, dövmesini de. Benden söylemesi" diye uyardı.

HAPİS CEZASI İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

İstanbul Barosu'na üye avukat Esin Kılıç, Remzi Kandaz ile ilgili haberlerin ardından muhtar hakkında suç duyurusunda bulundu. Gebze Cumhuriyet Savcılığı, Remzi Kandaz'ın, 'Halk arasında korku ve panik yaratmak' suçundan 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasını talep etti.

"BİZ KİMSENİN ÇOCUĞUNU DÖVMEDİK"

Bugün, Gebze 4'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında Remzi Kandaz kendisini savunurken, mahkeme tehdidin aleni olarak yapıldığına dair maddi ve manevi unsurlarının oluşmadığına karar vererek beraatine karar verdi. Remzi Kandaz duruşmanın ardından gazetecilere açıklamada bulundu. Remzi Kandaz suçsuzluğunun ispat edildiğini belirterek, "Biz kimsenin çocuğunu dövmedik, incitmedik. Hiçbiri şikayetçi olmadı. Zaten şikayetçi olan avukat da mahkemeye gelmedi. Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"ŞAKA ANLAMINDA BİR ESPRİ YAPTIM"

Şaka yaptığını söyleyen Remzi Kandaz, "Kendi çevreme, arkadaşlarıma espri anlamında, şaka anlamında bir espri yaptım. 3'üncü defa muhtar oldum, mahallelinin beni ne kadar sevdikleri belli. Bu olaydan sonra bana en büyük desteği mahallemizdeki aileler verdi. Beraat ettim, mutluyum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Facebook Gebze 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (6)

.....:

Kendini bilen bir bayan o saatte mecbur kalmadıkça dışarıda olmaz.

3
2
yanıtYanıtla
umit:

buna bir saka yapmak lazim

3
1
yanıtYanıtla
cemal:

AKIL OLSA REZİL OLMAZ

2
1
yanıtYanıtla
bide ciddiye almış ahmaklar...:

zaten adamın yazdıklarını okuyunca şaka yaptığı belli. . . bunu ciddiye alıp mahkemeye veren ahmaklar da bu ülkede. . . ne günlere kaldık. . . bildiğin ahmak fışkırıyor. . .

1
1
yanıtYanıtla
AKIL:

GİTMİŞ. NE HALLERE KALDIK. BUNLARIN GERÇEKTEN. AKLI UÇMUŞ. İYİ BİR PSİKOLOĞA GİTMELERİ LAZIM. PSİKOLOG BUNLARIN AKLINI İYİ ANALİZ EDER. DEVREDEN ÇIKMIŞ. VE ACİLEN. İYİ BİR İLAÇ YAZILMASI GEREKİR. TEDAVİ ŞART. VE KAÇINILMAZ. BUNLAR ÜLKEYE ÇOK ZARAR VERİYORLAR. BUNLARIN YOK OLMASI LAZIM. BU DURUM 13 YIL ÖNCE YOKTUYENİ TÜREDİLER. YENİ NESİL ÇAĞ DIŞI HIRTLAR. NE BEKLENİR. BOŞ NATO MERMER NATO KAFA BOŞUNA DEMEMİŞLER.

2
0
yanıtYanıtla
Emre. .:

Bir şaka da ben sana yapıyım gel.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title