Haberler

Damat adayı Uğur Doğan'ın, video paylaştıktan sonra intihar ettiği iddia edildi

Güncelleme:

Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programında adını duyuran damat adayı Uğur Doğan'ın intihar ettiği iddia edildi. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Doğan'ın siyanür içerek yaşamına son verdiği öne sürüldü.

Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programına katılan damat adayı Uğur Doğan'ın sosyal medya hesabından video paylaştıktan kısa bir süre sonra intihar ettiği iddia edildi. İddiaya göre Samatya hastanesine kaldırılan Doğan'ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ileri sürüldü.

"BANA AYRILAN SÜRENİN SONUNA GELDİK"

Instagram hesabından bir video yayınlayan ünlü damat adayı, "Akıl sağlığım, bilincim yerinde. Ne yapıyorsam özgür, hür irademle yapıyorum. Beni asla unutmayın olur mu? İyilikle güzellikle kalın her zaman. Hoşça kalın" ifadelerini kullandı. Doğan, paylaştığı videoya "Bana ayrılan sürenin sonuna geldik. Hoşça kalın, hep güzel kalın" notunu düştü. Sevenleri ve takipçileri Doğan'ın bu paylaşımına yorum yağdırdı.

Damat adayı Uğur Doğan, video paylaştıktan sonra intihar etti

SİYANÜR İÇTİĞİ İDDİA EDİLDİ

25 yaşındaki damat adayının siyanür içtiği ve yaşamına son verdiği iddia edildi. Samatya hastanesine kaldırılan Doğan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ARKADAŞI ÖLÜM HABERİNİ BÖYLE PAYLAŞTI

Uğur Doğan'ın aynı yarışmadan arkadaşı Serkan Bağra, sosyal medya hesabından Doğan'ın ölüm haberini doğrulayarak şu notu düştü: Bu gidişin hiç olmadı be kardeş. Senin gibi güzel yürekli adama yakışmadı canına kıymak bu hayat'tan bu şekilde gitmek bu ölüm sana hiç yakışmadı. Çok güzel şeyler gördük, geçirdik, yedik içtik aynı yatakta bile uyuduk. Bu olmadı be uğur! Bu yakışmadı! Sana hakkım sonuna kadar helal olsun dost. Güzel yerler de görüşmek dileğimle nur'lar için de yat.

Damat adayı Uğur Doğan'ın, video paylaştıktan sonra intihar ettiği iddia edildi

Damat adayı Uğur Doğan'ın, video paylaştıktan sonra intihar ettiği iddia edildi

Damat adayı Uğur Doğan, video paylaştıktan sonra intihar etti

Damat adayı Uğur Doğan, video paylaştıktan sonra intihar etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (61)

öğretmen:

gebersin

18
107
yanıtYanıtla
ATESIN BOL OLSUN:

İNTİHAR EDEREK KURTULACAGINIZI SANAN DALKAVUKLAR BUNU O BEYNİNİZE SOKUN DİREK CEHENNEMLİKSİNİZ CUNKU BU BEDEN BİZE EMANET EMANET HIYANET EDİLMEZ KURAN DA AYETLERİ BİLE VAR İNTİHAR BİR KURTULUS DEGİLDİR ATESİN BOL OLSUN GENC

25
46
yanıtYanıtla
siet:

kınadığın şey başına gelmeden ölmezsin hadisi mucibince sen yada yakının intihar ederse ne yapacaksın mal . rabbimden dahamı merhametlisin ki hüküm veriyon belki de sana merhamet etmeyecek intihar haram evet ama imansız gitme sebebi değil

yanıt31
yanıt5
az-ra-il:

orada buluşursunuz. seninki de bol olur

yanıt1
yanıt0
The PURGE:

Rabbine kavuştu ve kurtuldu, artık bu dünyanın kötülükleri ona ulaşamayacak, cennet bahçelerindeki gölgeliklerde yeşil ipekten minderlere yaslanıp, canının çektiği her kuşun etinden doyasıya yiyecek, devamlı akan soğuk ve taze süt nehirlerinden ve dilerse tesnim aromalı bal şerbetlerinden kana kana içecek ve Rabbi olan Allah''a kendisini kurban edişini kabul ettiği ve cennetine aldığı için ebediyyen şükür edecek. Artık ne yozlaşmış kurucu babaların arınma gecesi olacak ne de vergi ödeyecek. . .

12
44
yanıtYanıtla
FAN,FİN, FON:

Ağabey , sütten fazla içme gaz yapıyor . . . Benden söylemesi

yanıt8
yanıt5
VOOOO:

ABİ SEN NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN YAAAA. . .

yanıt6
yanıt1
Malatyalı:

Kardeş yazdığın cennet kimin cenneti bilmiyorum ama intihar edenler bildiğim kadarıyla cehennem ehli

yanıt5
yanıt2
Hayal:

Senin kafan mı güzel çok güzel bir şey yapmış gibi yazmışsın.Muslumanligi bilen kitabını okuyan varsa bilir ki Allahu Teala insanı her sıkıntı ve hastalıkla sınar ve sabırla kurtuluşa ermesini bekler her sıkılanın sonu birinin ya da kendi canına kıymak değildir.sen nerden bileceksin cehenneme mi gidecek diyenler burda boş boş ahkam keseceklerine oturup araştırsinlar canına kiyip cennete gitmek varmiymis.eger varsa sende git o zaman boş yazdığın mesajindaki gibi güzellikleri yaşa

yanıt0
yanıt1
......:

THE PURGE, iyi misin ?

yanıt0
yanıt0
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title