Haberler

Dağlarında Kar, Sahillerinde Bahar

Antalya'da bir gün önce etkili olan soğuk hava nedeniyle dağlara kar yağarken, bugün ise sıcak havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar denize girdi.

Antalya'da bir gün önce etkili olan soğuk hava nedeniyle dağlara kar yağarken, bugün ise sıcak havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar denize girdi.

" Türkiye'nin turizm başkenti" olarak nitelendirilen Antalya'da yağışlı havanın ardından güneş yeniden yüzünü gösterdi. Sıcaklığın öğle saatlerinde 18 dereceyi bulduğu kentte, bahardan kalma bir gün yaşandı. Güzel havayı fırsat bilenler sahillerde yoğunluk oluşturdu.

Konyaaltı sahilinde bazı vatandaşlar denize girerek sıcak havanın tadını çıkartırken, bazıları ise güneşlenip balık tutmaya çalıştı. Sahil şeridinde kimileri koşu ve yürüyüş yaparken kimileri de bisiklete binerek güneşli havayı değerlendirdi.

Antalya'nın sahile bakan dağların yüksek kesimlerinin ise karlarla kaplı olduğu dikkati çekti. Karlı dağ manzarası eşliğinde güneşlenen ve denize girenler ilginç bir görüntü oluşturdu.

Deniz kenarında güneşlenenlerden Ümit Demir, Antalya'da iki gün arayla iki farklı mevsim yaşadıklarını söyledi. Böyle bir şehirde yaşadıkları için kendilerini şanslı hissettiklerini ifade eden Demir, "Karşımızdaki dağların zirveleri karla kaplı. Biz bu manzara eşliğinde deniz keyfi yapıyoruz. Antalya'da aynı gün içinde bir saatlik bir yolculukla kayak yapıp, kar topu oynayabilir, sahile inip denizde yüzebilirsiniz. Bu durum Antalya'nın en önemli ayrıcalıklarından birisi." dedi.

Antalya'da güneşli havanın iki gün daha etkili olması bekleniyor.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Konyaaltı Türkiye Antalya Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title