Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Karaismailoğlu'nun ilginç YHT diyaloğu: Bu kadar ucuz mu?

Güncelleme:

Karaman-Konya Hızlı Tren Hattı'nın açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, hızlı trenin ücretini açıklarken Bakanı Adil Karaismailoğlu ile arasındaki diyalog dikkat çekti. Bakan Karaismailoğlu'na "Adil, Karaman'dan Konya ne kadar?" diye soran Erdoğan, daha sonra "Bu kadar ucuz mu? Karaman-Konya, 35 lira." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki şehir arasındaki mesafeyi 40 dakikaya düşürecek olan Karaman- Konya Hızlı Tren Hattı'nı açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılarak bir konuşma gerçekleştiren Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

"BU KADAR UCUZ MU?"

Karaman- Konya arasındaki hızlı trenin ücretini açıklarken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Adil Karaismailoğlu'na "Adil, Karaman'dan Konya ne kadar?" diye sordu. Bakan'ın cevabı üzerine Erdoğan, "35 lira. Bu kadar ucuz mu? Karaman-Konya, 35 lira." dedi.

"BU KIYAĞI DA UNUTMAYIN"

O sırada bir vatandaşın 60 lira demesi üzerine "Yok, 35. Bakanım söylüyor 35 diye." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun otobüs fiyatı olduğu öğrenince "Otobüs 60 lira. Ben bizim hızlı treni söylüyorum, 35 lira. Bak, bu kıyağı da unutmayın." ifadelerini kullandı.

1 HAFTA ÜCRETSİZ

Daha sonra tekrar Bakan Karaismailoğlu'na seslenen Erdoğan, "Peki Adil, şimdi hiç ücretsiz yapmayacak mıyız? Şöyle 1 hafta ücretsiz yapalım" dedi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Karaman Konya Politika Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Mustafa :

Halkın ödediği vergilerle yapılan işler halka kıyak değildir. On yıllarca Tek yönlü ücret alınan köprüden çift yönlü ücret almak ama kazıktır.

158
22
yanıtYanıtla
Erdoğan uslu :

Bazi medya fenomenleri sizin begenmemeniz bizim umurumuzda değil. Biz yapılan hizmete bakarız. Konyalı karamanlı vatandaşlar bilir işini. Sizler elinizi yorumda beğenmedim işaretlemeyin boşuna.

8
77
yanıtYanıtla
Doğuş:

Zamların kaynağı belli oldu

73
4
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Bu kadar ucuz mu deniyorsa 1 ay sonra zam gelecek demektir, var misiniz bahse?

63
5
yanıtYanıtla
Doğuş:

O trene binen insanlar hepsi 100 bin TL maaş almıyor sayın cumhurbaşkanım.

65
2
yanıtYanıtla
bekir yapici:

cok yakinda orayada zam geleceginin göstergesidir artik ülkede basbayagi bir ortaoyunu sergileniyor.

58
5
yanıtYanıtla
Hasan Tüysüz:

Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu. Bekleyelim görelim.

57
1
yanıtYanıtla
ERKAN :

size göre her şey çok ucuz zaten

56
2
yanıtYanıtla
oktay avcı:

Bir hafta ücretsiz yapın. Bir hafta sonra binmeyenden de parasını alın.

48
1
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Parası olana ucuz!

44
5
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title