Haberler

Çukur Zirveyi Bırakmadı!

Güncelleme:

Ay Yapım imzalı Show TV'de ekrana gelen 'Çukur'un dün akşam ekrana gelen bölümüne Celasun'un ihaneti damga vurdu.


Bölümün finalinde Vartolu'nun çocukluk aşkı Saadet'i aradığı dakikalar izleyenleri şaşırttı. Heyecan dolu bölümüyle Çukur, reytinglerde de zirveye adını yazdırdı.

Yarattığı fırtınanın etkisi giderek büyüyen Çukur'un dün akşam yayınlanan bölümünde kardeşlerinin aç olduğunu öğrenen Celasun, Koçovalılara ait bir silah deposunu soydu. Bunu öğrenen ve öfke patlaması yaşayan Yamaç, Celasun'la karşı karşıya geldi. İkili arasındaki dövüş sahnesi nefesleri kesti.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çukur, dün akşam yayınlanan heyecan dolu bölümüyle reyting sıralamasında zirvedeki yerini sürdürdü. 'Çukur', ABC1 20+'da 9,67 izlenme oranı (rating), 20,26 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Çukur'un merakla beklenen altıncı bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #çukurailedir etiketi ile Twitter'da yorumlarını paylaştı. #çukurailedir, Twitter'ın Türkiye gündeminde 5 saat 30 dakika TT listesinde kaldı.




Bölümde silah sevkiyatı sırasında yapılan baskınla şok olan Yamaç'ın şüpheleri, Emmi ve Paşa üzerine yoğunlaştı. İsa'nın neden öldüğünü öğrenmek isteyen Sena, Yamaç'ın sert tepkisiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı.


Yamaç'ın ilk defa bilinmeyen bir yönüyle karşılaşan Sena, artık bambaşka bir hayatın içinde olduğu gerçeğiyle bir kez daha yüzleşti. Yıllar sonra Saadet'i gören ve darmadağın olan Vartolu'nun duygusal sahneleri izleyenleri derinden etkiledi. Vartolu'nun Saadet'i takip ederek İdris'in yanında yaşadığını öğrenmesi, ikilinin ilişkisinde dengelerin nasıl olacağı konusunda merak yarattı.

VARTOLU'NUN YENİ ADAMI CELASUN!

Koçovalılara ait bir silah deposunu soyan ve Yamaç'la karşı karşıya gelen Celasun'un artık Vartolu'nun adamı olmasıyla taşları yerinden oynattı.


Yamaç, Çukur'daki nüfuzunu güçlendirmek için harekete geçen Vartolu'nun planını tersine çevirdi.

ÇOCUKLUK AŞKI ALEVLENECEK Mİ?

Vartolu'nun, Saadet'i aradığı ve kendisini öğretmen olarak tanıttığı sahnede düzgün bir Türkçeyle konuşması izleyenleri şaşkına çevirdi.


İkilinin özlem dolu konuşması "Saadet-Sadettin aşkı devam edecek mi?" sorusunu akıllara getirdi.

"O SENİN BABANIN KATİLİ!"

Akşın ve Celasun'un Vartolu yüzünden karşı karşıya geldiği yeni bölümden ilk sahnede Akşın'ın öfkeden deliye döndüğü anlar tansiyonu yükseltti. Akşın'ın "Nasıl yaptın bunu? O senin babanın katili Celasun, o benim babamın katili!" sözleriyle Celasun'a hesap sorduğu anlar heyecanı arttırdı.



Kaynak: Bültenler / Magazin

Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title