Haberler

Cristiano Ronaldo, Gönlünü İtalyan Model Manuela Ferrera'ya Kaptırdı

Güncelleme:

Tecavüz suçlamalarıyla gündemden düşmeyen yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, gönlünü İtalyan model Manuela Ferrera kaptırdı.

İtalyan model Manuela Ferrera'dan Juventus'un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo hakkında bomba bir itiraf geldi.

Cristiano Ronaldo'nun Yeni Gözdesi Ortaya Çıktı: Manuela Ferrera

"BENİM İÇİN YAKIŞIKLILIĞIN SİMGESİ"

Güzel model, ülkesinde yayım yapan Diva e Donna dergisine verdiği röportajda başı su sıralar tecavüz suçlamalarıyla büyük belada olan Ronaldo için şunları söyledi: "Cristiano, ortak bir arkadaşımızdan telefonumu alarak bana ulaştı. Kendisiyle cep telefonumdan bir süre mesajlaştık. For Men 2019 çekimindeki fotoğraflarımı görmüş ve bu nedenle beni tebrik etmek istemiş. Bana çok güzel olduğumu söyledi. Ronaldo gibi bir erkekten böylesi bir övgü almak gururumu okşadı. Çünkü etrafı çok güzel kadınlarla çevrili ve kendisi de benim için yakışıklılığın simgesi."

Cristiano Ronaldo'nun Yeni Gözdesi Ortaya Çıktı: Manuela Ferrera

Cristiano Ronaldo'nun Yeni Gözdesi Ortaya Çıktı: Manuela Ferrera

Cristiano Ronaldo'nun Yeni Gözdesi Ortaya Çıktı: Manuela Ferrera

Cristiano Ronaldo'nun Yeni Gözdesi Ortaya Çıktı: Manuela Ferrera

Cristiano Ronaldo'nun Yeni Gözdesi Ortaya Çıktı: Manuela Ferrera

Kaynak: Haberler.com / Spor

Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

aşkın 06:

dikkat ettimde hoşlandığı kadınlar hepsi olgun ve aynı tipteler.çok güzel değiller tecavüzle suçlayanda çok benziyor buna yinede taktir ettim okadar parası olduğu halde bazı zenginler gibi küçük yaş meraklısı değil.ronaldo evet zengin ama görgüsüz değil en azından müslümanlara yardım ediyor arayı seven biri olmadığı çok belli eleştirilecek son kişidir....

22
0
yanıtYanıtla
ZAZA DAYI:

ULAN RONALDO İŞİNİ BİLİYOSUN HAA

15
1
yanıtYanıtla
Onun adı Ronaldo:

Orda burda tanışmıyor, direkt katalogtan seçiyor.

15
0
yanıtYanıtla
my:

sen nasıl çirkinsin peki iğrenç lens ve kıl kaşların ile

5
8
yanıtYanıtla
ÇARK BÜLBÜLÜ:

offf ulan offff

4
8
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Ronaldo’ya hovardalık hiç yakışmıyor..ailesine sahip çıksın yeter..çünkü topragın altında yaptıgı hovardalıkların hesabını soracaklar..orada çok zorlu durumda kalmamak için derhal iman edip tövbe etmeli ve bundan sonra aslaa günah işlememelidir.

2
9
yanıtYanıtla
Bilir kişi:

Yüzünde güzellik denen birşey yok. Sadece vücudu için bence kapılmış ronaldo

7
1
yanıtYanıtla
vezir42:

ben antalya da çalışmış ve bir çok şehiri görmüş biri olarak elbette her ülke de güzel kız vardır fakat yabancı aşkı değil bu o kadınlar bakımlı bizim 20 yaşın da 24 yaşın da kızlar da selülit dolu yağ dolu onlar 45 yaşın da spordu vs hiç bir şey yok vücutların da bunu cinsel olarak söylemiyorum bakımlılar ayrıca bizim en güzel kızları getir onların bazı kızları var yanından geçemezler ha tabi bizim kızların boş ego sorunları vs var oda ayrı konu bu yüzden öküzlerle beraberler hep :D

6
1
yanıtYanıtla
Öküz Terbiyecisi:

Sizin gibi öküzler sayesinde bu haldelerdir belki. Fikrini bu şkilde beyan etmen çok saçma.

yanıt5
yanıt7
mühendis:

beyler türkiyede güzel kız kalmadımıda yurt dışına açılıyonuz

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title