Haberler

Çocukların Katıldığı Anketle "En Sevilen Kadın Sanatçı" Ödülünü Alan Sezen Aksu:

Ünlü Sanatçı Sezen Aksu, 23 Nisan Çocuk Bayramı Nedeniyle Çocuklar Tarafından Verilen "En Sevilen Kadın Sanatçı" Ödülünü Alınca "Demek Ki Birkaç Kuşağı Daha Garantiledim" Dedi.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar tarafından verilen "En Sevilen Kadın Sanatçı" ödülünü alınca "Demek ki birkaç kuşağı daha garantiledim" dedi.

Algida'nın çocuklara yönelik ürettiği Max dondurmalarının sitesi olan www.aslanmax.com'da binlerce çocuğun katılımıyla bir anket yapıldı. "Aslan Max 23 Nisan Ödülleri" adlı ankette, çocuklara edebiyattan müziğe, sinemadan spora kadar pek çok alanda en sevdikleri isimleri soruldu. Gelen binlerce yanıtın ardından bütün kategorilerde çocukların en sevdiği isimler belirlendi. Çocuklara Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi olarak gerçekleştirilen etkinlik kapsamında ödül töreni Ritz Carlton Oteli'nde yapıldı.

Çocukların katıldığı ankete göre "En Sevilen Kadın Sanatçı" ödülünü Sezen Aksu aldı. Çocukların yoğun alkışları ve tezahüratları arasında sahneye çıkan Sezen Aksu, mini eteği ile dikkat çekti. Çocukların elinden ödülünü alan Sezen Aksu, kürsüye geçerek kısa bir konuşma yaptı. Sezen Aksu, "Bugüne kadar şarkılarımla birçok kuşak yetiştirdim. Bugün de çocuklardan ödül alınca birçok kuşağı daha garantiledim. Aslında ben ödül törenlerine ve bu tür davetlere çok katılan biri değilim. Ancak çocukların bana ödül verdiğini öğrenince buraya koşarak geldim. Çocukların hepsini çok seviyorum, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Çocuklardan aldığım bu ödül, benim şevkimi bir kat daha artırdı. Bu ödül benim için çok ama çok anlamlı" dedi. Daha sonra çocuklarla birlikte fotoğraf çektiren ve dev Max maskotu önünde poz veren Sezen Aksu, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak salondan ayrıldı.

Öte yandan, "En Sevilen Erkek Sanatçı" kategorisinde seçilen Kenan Doğulu'nun ödülünü Zeynep Tümerdem, "En Sevilen Müzik Grubu" Hepsi'nin ödülü adına Stardium Plak Şirketi yöneticisi Onur Özışık ve "En Çok Görülmek İstenen Ülke" ödülünü Japonya adına Japonya Başkonsolosluğu Kültür Ateşesi Yasuhiro Nippashi aldı. Ayrıca, futbol takımı Fenerbahçe, çizgi film kahramanları Winx, sporcu Mehmet Okur, kitap Harry Potter serisi, çocuk dergisi Bilim ve Çocuk, çocuk programı Winx Club, Hepsi 1, televizyon kanalı Kanal D, internet sitesi www.aslanmax.com ve dondurma da Max Kakao seçildi.

(CİN-ED-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title