Haberler

9 Öğrencisini Taciz Eden Öğretmen, Cezaevinde Pijamayla Kendisi Astı

Güncelleme:

Denizli'deki bir ilkokulda, 9 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan sınıf öğretmeni Cezaevindeki koğuşunda kendini pijamasıyla ranzaya asarak yaşamına son verdi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki bir ilkokulda, 9 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan sınıf öğretmeni Ferruh A. (53), Kocabaş Cezaevi'ndeki koğuşunda kendini pijamasıyla ranzaya asarak yaşamına son verdi.

ELLE TACİZDE BULUNMUŞ

28 Şubat'ta Pamukkale ilçesindeki bir ilkokuldaki öğrencilerden bazılarının velileri, okul yönetimine giderek sınıf öğretmeni Ferruh A.'nın çocuklarına elle tacizde bulunduğunu ileri sürüp, şikayetçi oldu. Bunun üzerine okul yönetimi, durumu, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ile Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirdi. Başlatılan soruşturma kapsamında sınıf öğretmeni Ferruh A., polis tarafından gözaltına alındı. Tacize uğradığı öne sürülen 9 kız öğrenci, pedagog ve psikolog eşliğinde ifade verdi. Kız öğrencilerin ifadelerinde, öğretmenin kendilerine elle tacizde bulunduğunu söyledikleri öğrenildi. İddiaya göre öğretmen Ferruh A.'nın, parası olup olmadığını kontrol etme bahanesiyle öğrencilerin ceplerine elini sokup, tacizde bulunduğu ileri sürüldü. Polisteki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen sınıf öğretmeni Ferruh A., sevk edildiği adliyede tutuklanıp, Kocabaş D Tipi Cezaevi'ne konuldu.

KOĞUŞ ARKADAŞLARI BULDU

Ferruh A. bugün, kaldığı koğuşta pijamasıyla kendini ranzaya astı. Ferruh A.'nın koğuş arkadaşları tarafından bulunan cesedi, cezaevi savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma, Ferruh A.'nın intiharı ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Denizli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (37)

Barbar:

Öğretmen öğrenciye kötü not verdi diye iftarada olabilir, cahil insan her şeyi yapar. Bizim adalet sistemide evlere şenlik, adamı komaya sokana kadar döven dışarıda, suçu şüpheli olan içeride.

31
2
yanıtYanıtla
greyy:

eğer iftiraya uğradıysa ki artık bu tip haberlere inanmıyorum, buna neden olanlar cinayete neden oldular demektir, Allah affetsin diyemiyeceğim

28
0
yanıtYanıtla
33 yıllık eğitimci:

cinsel içgüdü olağan bir durumdur, bunun bir suç olarak kabul edilmesi ilginçtir. İnsanların buna ihtiyacı var. cinsellik nasıl caydırılabilir. gelenekçi kültürel baskılar insanların hayatını karartmaktadır. Bizim suç dışında bütün insanlığı kucaklayacak bir sisteme ihtiyacımız var, nefis ölürse yaşama sevinci de ölür. o zaman cennet ne işe yarar. Bilinçlenin artık.

2
23
yanıtYanıtla
DOKTOR BU NE?:

Arkadaş, adam çocukları taciz ediyor. Hele bir de kendi korumasına verilmiş çocukları, üstünlüğünü kullanarak taciz ediyor. Suç olan bu. Az mercimek ye beynine demir gitsin

yanıt6
yanıt0
İNANAMIYORUM DOĞRU MU OKUYORUM?:

GERÇEKTEN 33 YILLIK BİR EĞİTİMCİYSEN ÜZÜLÜYORUM ÖĞRETMEN OLMANA. ÜZÜLÜYORUM ÖĞRENCİN OLANLARA. RESMEN BURADAN ÖĞRETMENİN ÖĞRENCİYİ TACİZ ETMESİ NORMAL MESAJI VERİYORSUN. BU ZİHNİYETLERE ÇOCUK EMANET EDİYORUZ. CİNSEL DÜRTÜLERİNİ EŞİNE SAKLA ÇOCUKLARA TACİZDE NEYMİŞ!!!

yanıt10
yanıt1
33YILLIK EĞİTİMCİNİNsözleriOLAMAZbunlar.:

Aşağıdakilere sesleniyorum. Bu provakatöre inanmayın. CENNET MENNET. . . . . . . . . İSLAMAFOBİ için BİR DE ÖĞRETMENLERDE SAPIKLIK ALGISINI YARATMAK İÇİN BU. Bence, milleti kışkırtmak için yapıyor. Zaaten veliler , öğrenciler öğretmenlerin tepesinde ve söz dinlemiyorlar. şimdide her öğretmen sapık olabilir algısını yaratılıyor. ÇOCUK İSTİSMARININ KONUŞULDUĞU BU ORTAMDA ne demek cinsel iç güdü falan filan yok bilinçlenin bilmem ne. . Resmen öğrermenlerde pedofili algısı yaratmak onları aşağılamak için yapıyor

yanıt3
yanıt0
adalet:

ölüm var mezarda yalnız kalmak var yüce allaha hesap vermek var

25
0
yanıtYanıtla
atakan:

lisedeyken zırt pırt üst araması yapılırdı bize . bizde mi tacize uğradık şimdi . millet iyice paranoyak mı oldu bilemem . en iyisi her sınıfa koridora kamera sistemi yapılmalı . böylece hem olası tacizler hemde iftiralar en aza indirgenmiş olur .

24
0
yanıtYanıtla
Aslan:

Medyaya dikkat edin bu tip haberleri vermeye bayılıyor.Özellikle ABD de ki öğretmen öğrenci ilişkisi.Bence burda bilinç altıns bir tohum ekiliyor. Gelelim bu olaya;suçluysa belasını bulmuş,değilse yazık olmuş ama bir milyon öğretmen var,bu iğrenç olaylar milyonda 3~5 tane,yani bütün öğretmenler zan altında,bırak sigara aramayı erkek öğrencinin aferim diye sırtına bile dokunamıyoruz artık.

17
3
yanıtYanıtla
CHP Lİ:

CHP YE OY VERELİM ALKOLU ARTIK UCUZA TÜKETMEK İSTİYORUZ

4
11
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title