Haberler

Çin Takımı Guangzhou, Cenk Tosun İçin 40 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

Güncelleme:

Çin takımı Guangzhou, Everton'da forma giyen milli futbolcumuz Cenk Tosun için 40 milyon euroyu gözden çıkardı. Cenk, Çin'e gitmek istemiyor.

Anderson Talisca'nın formasını giydiği Guangzhou'nun Cenk Tosun'a talip olduğu haberleri Beşiktaş yönetiminin iştahını kabarttı. Konuşulan 40 milyon euroluk rakam ise özellikle Everton'la yapılan anlaşmada yer alan yüzde 7.5'lük bir sonraki satış hakkını akıllara getirdi.

BEŞİKTAŞ'A YÜZDE 7,5 PAY

Beşiktaş'ın İngiliz ekibiyle yaptığı anlaşmada "Cenk Tosun'un Everton tarafından ileride 3. bir kulübe nihai transferi halinde, Everton'a ödenecek transfer bedeli ile Everton tarafından transfer tarihi itibariyle şirketimize ödenmiş olan transfer bedeli arasındaki farkın yüzde 7,5'u şirketimize ödenecektir" ifadesi yer alıyor.

ALAN 6 GOLDE KALDI

Çin Ligi'nde son 9 haftaya girilirken Burak Yılmaz'ın eski takımı Pekin'le şampiyonluk yarışı veren Guangzhou, 6 golde kalan Brezilyalı forveti Alan'ın yerine forvet arıyor. Cenk ise 3-4 adaydan birisi olarak öne çıkmış durumda.

CENK PREMİER LİG'DE KALMAK İSTİYOR

Ancak yaşanan bu gelişmelerin aksine milli futbolcumuz, Premier Ligden ayrılmayı düşünmüyor. Gelen astronomik teklife rağmen Çin'e gitmek için yaşını genç bulan golcü futbolcunun, Everton'dan ayrılsa bile Ada'da kalmak istediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Cenk Tosun Guangzhou Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (13)

1903denberi:

Cenk paranın peşinde olsaydı Antepten, çocukluk hayali olan beşiktaşa değil fenerbahçe-galatasaraya giderdi.

17
18
yanıtYanıtla
TİNERCİ:

BJK PARA İÇİN SATTI SONRA GÖRDÜ 0 küçülcez diye uğraşın artık puhahhaah

yanıt1
yanıt5
andsmero denizli:

bu çocuk dediğin adamlık çetesi gibi tribünlerle tartışan kişilikizin teki. tabi paranın peşinde

yanıt4
yanıt6
Cim Bom:

Besiktas iykide satdi sunu ... 5 million etmez bu ... Futbolcuymus görüyorüz

15
19
yanıtYanıtla
andsmero denizli:

bastım kahkahayı. biz balon cenk diyorduk şimdi bildiğin zeplin cenk oldu :D 5 milyon euro bile etmez. . .

10
14
yanıtYanıtla
yiğit alper:

her tarafı golcü olsa ne yazar böyle haberi yapanın anıtı dikilmeli

5
6
yanıtYanıtla
İKİYÜZLÜLER...:

ŞİMDİ BU COCUK ÇİNE DEGİLDE T. S. FB. VEYA G. S YE TRANSFER HABERİ OLSAYDI BURADA YORUM YAPAN BJK Lİ SPOR SEVERLER CENK İN AQRKASINDA BU KADAR DURACAKLARMI VEYA BU TAKIMLARDAN BİRİ İLE ANLAŞIP VODAFON ARENADA SAHAYA CIKTIGINDA ALKIŞLANACAKMI YOKSA YUHALANACAKMI . . .

4
6
yanıtYanıtla
Trabzonsporlu:

Cenk Trabzonspora Gel Senin Yerin Bura Birak Everton u ada yi Trabzona Gel Kral Ol

2
7
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

45MİLYON EURO VAR MI tRABZON DA

yanıt5
yanıt0
SANANE:

ÜZGÜNÜM CENK ORADA BAŞARAMADIN

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title