Haberler

CHP’li Gençler AKP Olimpiyatları Birincisine Mazbatasını Verdi

Güncelleme:

CUMHURİYET HALK PARTİSİ Ankara İl Gençlik Kolları Akp Olimpiyatlarını Gerçekleştirdi.

Akp Hükümetinin yaptığı yanlışları protesto eden CHP'li gençler Gömlek Değiştirme, Kağıttan Gemicik yapma, KPSS soru çalma, Engellin ardına oy atma, Ağız Bağlama ve Çuval doldurma yarışmaları ile vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı.

2011 yılı'nın ilk protestosuna imza atan Chp Ankara il gençlik kolları düzenlediği Akp Olimpiyatında dereceye giren gruba CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Utku Akay Akp Genel Başkanlığı Mazbatasını verdi.

Sakarya Caddesinde bugün saat 14.00'de düzenlenen tiyatro sunumlu eylemde Ulusal Basın Mensupları da Gazetecilerinde susturulmasını protesto eden Chp'li gençleri destekleyerek, Gazeteci ve emekli şapkalarını giydiler. 6 yarışma ile Akp olimpiyatlarını gerçekleştiren CHP'li gençlerin en çok dikkat çeken yarışması gömlek değiştirme ve kağıttan gemicik yapma yarışmaları oldu.

Akp Olimpiyatları ile ilgili bilgi veren Ankara İl Gençlik Kolları Eğitim Komisyon Başkanı Teyfik Duygun " Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Gençlik Kolları'nın düzenlediği "AKP Olimpiyatları"nda ilK yarışmamız "gömlek değiştirme" yarışması.

Milli Görüş gömleği ile siyasete başlayıp sonradan söylemleri değişen, 2003 yılında ABD için tezkere çıkartmaya çalışıp Irak'ta müslümanlar katledilirken sessiz kalan, bir taraftan "one minutes" derken tarımda bizi İsrail'e muhtaç edip, özelleştirmelerde İsrail'li şirketlere ülke değerlerini yok pahasına satan ve füze kalkanı anlaşması ile ilgili olduğunu belirtti. ,

"Babalarınız sağolsun!"

İkinci yarışmanın kâğıttan gemicik yapma yarışması olduğunu belirten Duygun ; " Vatandaşın cebinde sokağa çıkacak yol parası yokken hanlar, hamamlar sahibi olan, "Oğlumu Amerika'da bursla okutabiliyorum" derken kısa süre sonra dönüşünde oğlunun aldığı gemiye "gemicik" diyen ve her birinin oğulları ticaret dehası olan AKP'li yöneticilere armağan ediyoruz bu yarışmayı. Babalarınız sağ olsun" dedi.

"Engellerin Ardına Oy Attılar"

Üçüncü yarışmanın KPSS sorularının çalınmasının ve AKP yandaşların faydalandığını belirten bir yarışma olduğunu ifade eden Duygun " Dördüncü yarışmamız da engelin ardına "oy atma" yarışmasıdır. Bazı vekillerimiz kendileri bırakın Ankara'yı, Türkiye'de bile değilken oyları Ankara'da TBMM'de sandıklardaydı. Bu yarışma onların mecliste var görünerek maaşları yatarken aslında orada olmayarak şaşırtıcı bir şekilde oylarını bile atabiliyor olmaları durumunu özetleyen bir yarışma olarak geçekleştirdik" dedi son iki yarışmamızda En Hızlı Ağız Bağlama ( Susturma )ve çuval doldurma" yarışma sı oldu" dedi.

Gazetecilerinde destek verdiği ve beğendiği Ağız bağlama ( susturma ) yarışmasında bazı mensupları da Emekli ve Gazeteci şapkalarını takarak renkli kareler oluşturdular. Yarışmada verilmek istenen mesajın "Vatan Yahut Silivri" olduğunu söyleyen Duygun" Nam-ı diğer "Vatan Yahut Silivri" yarışması da diyebiliriz.

İstediği haberlere onay verip, istemediği gazetecileri susturan, rektörleri, işçileri, hak arayanları susturan ve öğrencileri susturmaya çalışırken Silivri ile gözdağı veren AKP'nin ülkede oluşturduğu baskıyı anlatacağız" dedi. Son yarışmamız "çuval doldurma" yarışması ve Mazlum edebiyatı yapmalarına rağmen zenginleşme adına adeta birbirleriyle kıyasıya bir yarışa girmiş AKP'lileri izleyeceksiniz. dedi.

Olaysız geçen eyleme çevredeki vatandaşlar alkışları ile destek verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title