Haberler

CHP İzmir Büyükşehir Adayı Tunç Soyer'den, İyi Parti Açıklaması

CHP İzmir Büyükşehir Adayı Tunç Soyer'den, İYİ Parti açıklaması Soyer'i havalimanında yüzlerce partili davul zurna ile karşıladıİZMİR - CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer,"Yepyeni bir şey başka siyaset, yepyeni bir şey oluşturacağız.

CHP İzmir Büyükşehir Adayı Tunç Soyer'den, İYİ Parti açıklaması

Soyer'i havalimanında yüzlerce partili davul zurna ile karşıladı

İZMİR - CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer,"Yepyeni bir şey başka siyaset, yepyeni bir şey oluşturacağız. Türkiye İzmir'den başlayarak değişecek" dedi. Soyer, İYİ Parti tabanının adaylığıyla ilgili açıklamalarına ise "Genel merkezin kararında yapacakları bir çalışma o, benimle ilgili bir şey değil genel başkanlar değerlendirecek" yanıtını verdi.

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda kalabalık tarafından 'Başkan Soyer' sloganıyla karşılandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Soyer, Ankara'dan uçakla İzmir'e geldi.

Havalimanında davul zurna ve sloganlarla kendisini karşılayan partilileri selamlayan Soyer, gazetecilere de değerlendirmede bulundu.

Çok mutlu olduğunu dile getiren Tunç Soyer, "Yepyeni bir şey başka siyaset, yepyeni bir şey oluşturacağız. Toplumda biriken muazzam bir enerji heyecan var bunu çok doğru yerlere taşıyacağız. Bu memleket İzmir'den başlayarak değişecek, buna inanıyorum.İnsan bu kadar büyük bir enerji olunca yorgunluğu hissetmiyor. Yorulmadım. Son 48 saate 3,5 saat uyudum ama insan o yorgunluğu hissetmiyor çünkü arkanızda muazzam insanların enerjisini hissediyorsunuz. Herkesin yüreğine sağlık, çok mutluyum, hepsini tek tek çok seviyorum. İyi ki varlar. Türkiye İzmir'den başlayarak değişecek" dedi.

İYİ Parti'nin açıklamasını değerlendirdi

İyi Parti İzmir teşkilatının kendisinin adaylığına ilişkin parti tabanında tepki oluşturduğu yönündeki soruya Soyer, "Genel merkezin kararında yapacakları bir çalışma o, benimle ilgili bir şey değil genel başkanlar değerlendirecek" ifadelerini kullandı.

Soyer havalimanından, 2009 yılından bu yana belediye başkanlığı görevini yürüttüğü Seferihisar'a geçti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title