Haberler

CHP Fatih Adayı Özimer: Otopark, Deprem ve Suriyeli Sorununu Çözüyoruz

sponsorlu içerik
Güncelleme:

Fatih ilçesinde hayatını geçirmiş CHP Fatih Belediye Başkan Adayı Soner Özimer, ilçenin her sorununu bildiğini ve bu sorunları çözmek için projelerini hazırlayıp yola çıktığını ve bu yarışı kazanacağına inandığını söyledi.

15 senedir belediyede meclis üyesi olarak görev yapan ve yaşadığı kenti çok iyi bildiğini ifade eden CHPFatih Belediye Başkan Adayı Soner Özimer, ilçenin sorunları çözmek için tüm projelerini hazırladığını ve Fatih halkından destek beklediği ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Fatih Belediye Başkan Adayı Soner Özimer, "Fatih'te 3 sene boyunca CHP'nin ilçe başkanlığını yaptım. 15 senedir belediye meclis üyesi görevini sürdürüyorum. Kırklareli'nde dünyaya geldik. Okul hayatımız Fatih ilçemizde geçti. Sirkeci'de 30 yıldır iş hayatımı sürdürüyorum. Mali müşavirlik yapıyorum ve 2 evladım var. Bu şekilde hizmete talip olduk." dedi.

"FATİH'İ HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ"

CHPFatih Belediye Başkan Adayı Soner Özimer, "15 senedir belediye meclis üyesi olmamız sebebiyle belediye işleri ile çok yakından ilgileniyoruz ve iç içeyiz. Fatih ilçemizin sorunlarını biliyoruz ve çözümlerin neler olduğunubiliyoruz. Fatih'te otopark, Suriyeli ve gençlere yönelik bir takım sorunlar var. Tüm ülkede olduğu gibi Fatih'te en önemli sorunlardan biri deprem. Turizm maalesef ilçemizde olması gerektiği yerde değil. Fatih ilçemiz 8 bin 500 yılık bir yer. Roma'ya, Bizans'a ve Osmanlı'ya başkentlik yapmış ve aynı zaman Cumhuriyet'in çok önemli bir kalesidir. 20 senedir aynı yönetimle hak ettiği yere ulaşmamıştır. İlçemiz hak ettiği yere bizimle beraber ulaşacak." ifadelerini kullandı.

"BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ OLACAĞIZ"

Soner Özimer, "Ben Fatih'te büyüdüm. Bu ilçenin çocuğuyum. Fatih'in her yerini karış karış biliyorum. Sorunları ve çözümleri biliyorum. Biz Fatih'in birleştirici gücü olacağız. İlçemizde farklı dinlerden, dillerden ve düşüncelerden insanlar var. Biz kavgacı değil birleştirici güç olmak istiyoruz. Fatih halkının rahat etmesi için gereken adımları atacağız." şeklinde konuştu.

HEDEFLERİ VE SÖZLERİ

Özimer, "Birinci hedefimizekibimizle birlikte seçimi kazanmak ve 1 Nisan'da belediye başkanı olmak. Belediyede çalışan hiçbir personel ile sıkıntımız yok. Kimsenin ekmeğiyle, aşıyla bir derimiz yok. Orada çalışanlar aynı şekilde işlerine devam edecekler. Maaşları Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun dediği gibi 2.200 lira olacak ve buradan doğan tüm haklarını alacaklar. Fatih halkına yapılan yardımlar kesintisiz şekilde devam edecek. Turizm ile beraber ilçemizde işsiz genç bırakmayacağız. Yedikul Bostanları'ndan tutunda Fener-Balat'a; Eminönü ve Süleymaniye'ye kadar hepsinin çözümü için projelerimiz var.Fatih çok geniş bir yer ve bizim çözümlerimiz de çok makul. " diyerek sözlerine son verdi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Cumhuriyet Halk Partisi Soner Özimer Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title