Haberler

Çeşme Sheraton'dan 12 Milyon Dolarlık Yatırım

Yenileme ve Kongre Merkezi İnşaat Çalışmaları Süren Çeşme Sheraton Oteli, 1 Nisan'da Kapılarını Açacak. Türkiye ve Ege'nin Maldivleri Olarak Bilinen Çeşme'nin Termal Zenginliğinin Yanı Sıra Ilıca Plajı'nda Yer Alan Çeşme Sheraton'un, 2007 Yaz Sezonuna Her Yönüyle Yenilerek Gireceğini Belirtildi.

Yenileme ve kongre merkezi inşaat çalışmaları süren Çeşme Sheraton Oteli, 1 Nisan'da kapılarını açacak. Türkiye ve Ege'nin Maldivleri olarak bilinen Çeşme'nin termal zenginliğinin yanı sıra Ilıca Plajı'nda yer alan Çeşme Sheraton'un, 2007 yaz sezonuna her yönüyle yenilerek gireceğini belirtildi. Otelin Satış ve Pazarlama Yetkilisi Aygül Kaplanseren, ''Farklı ve şaşırtıcı fırsatlarıyla Ege Bölgesi'nin en gözde turizm yatırımı olmaya devam edeceğiz'' dedi.

12 milyon dolarlık bir yatırımla Çeşme Sheraton'un 1 Nisan'dan itibaren hizmet vermeye başlayacağını belirten Aygül Kaplanseren, şunları söyledi:

''Yaz ve kış sezonlarında hem düğün organizasyonları, hem de iş toplantıları ve kongreler için ilave edilenlerle 24'e ulaşacak salonu, Avrupa'nın ilk üçünde yer alacak yeniden doğuş merkezi termal SPA ile adından söz ettirmeye devam edecek. Bin 600 metrekarelik yeni kongre merkezi, yüksek teknolojiye sahip teknik ekipmanlar tüm ihtiyacı karşılayacak özellikte donatılıyor. Her türlü toplantıların bir arada yapılacağı biçimde inşa edilen toplantı salonları bölgeye yeniden hareketlilik kazandıracak. Özellikle düğün mekanı olarak tercih edilen bin 500 kişilik deniz manzaralı Copacabana'ya bu sene havuz da eklenerek bölgede hem havuzun, hem de denizin birleştiği tek mekan olma ayrıcalığını, muhteşem gün batımı eşliğinde evlenecek çiftlere ve misafirlere yaşatacak. Sheraton Çeşme, yaz sezonunun dışında, bahar ve kış dönemlerinde ise düğünleriniz için yine alternatif sunuyor. Bin 600 metrekarelik kapalı mekanda bin 300 kişiye kadar düğünlerinizi yapma fırsatı bulabilirsiniz.''

Sheraton Çeşme'de düğün çiftlerine özel fırsatlar sunulduğunu belirten Kaplanseren, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Otele giriş yaptığınız andan itibaren ayrıcalıklı olduğunuzu her fırsatta hissediyorsunuz. Bu romantik ve özel gününüzde kaliteli servis anlayışı ve lezzetli mönülerle birlikte kokteyl ve düğün yemeğinizin tadını çıkarıp, size özel hazırlanmış romantik dekoruyla suit odada free konaklama, odanıza şampanya ve ikramlar, odaya ilk romantik sabah kahvaltısı, turndown servisi, Top vip set up imkanlarından yararlanabiliyorsunuz. Özel talep halinde daha önce otelin sağlık kulubünde bulunan hamamda kadınlara gelin hamamı yerine bu sene yeni hizmete girecek olan ve yeniden doğuş merkezi bünyesinde açılan yeni Türk hamamında kına gecesi, beylere ise damat tıraşı, çilingir sofrası hazırlayarak Türk geleneklerinin en güzel yönlerini sunuyoruz. Yenilenmiş haliyle huzur ve sağlığa açılan yeniden doğuş merkezi Thermal&Spa'da bir günlük bakımda Uzakdoğu'dan getirilen Balili terapistler, evlenecek çiftleri özel egzotik masajlarıyla Uzakdoğu'ya götürüyor. Sheraton Çesme Hotel'de bu sene ilk defa hizmet vermeye başlayacak ve havuz üstünde bulunan özel döşenmiş bungalow masaj odalarında çiftler baş başa dört saat boyunca huzura ve dinlenmeye bırakılıyor. Balneoterapi, özel aile banyoları da günlük bakımın içinde sunulacak.''

Otelin 9'uncu katında bulunan her biri 850 metrekare büyüklüğünde ve yüzme havuzlu penthouseların bu yıl yenilendiğine dikkat çeken Kaplanseren, ''İtalyan iç mimarların yeniden dekore ettiği bu özel suitler, evlenecek çiftlere unutulmaz balayı yaşatacak. Farklı ulaşım terihcihlerinize otel imkanlarıyla cevap alabilirsiniz. Havadan ulaşımınız için helikopter pisti, deniz ulaşımınız için bir iskele veya limuzin ile kara ulaşımı. Yaz düğünleri Sheraton Çeşme'de yine bir başka keyifli. nikahınızı ve nikah kokteylinizi deniz manzaralı yeşil çim alanda, güneşin batışına tanıklık ederek, çeşitli lezzetlerde özenle hazırlanmış düğün yemeğinizi de, deniz kenarında dalgaların sessizliğini hissederek, romantik, coşkulu bir ambiansta alıyorsunuz'' diye konuştu.

Cesur SERT/İZMİR, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title