Haberler

Ceren Özdemir'in katili intihar etmesin diye sünger odaya alındı

Güncelleme:

Ordu'da balerin Ceren Özdemir'i vahşice öldüren katil zanlısı Özgür Arduç, intihar etmemesi için sünger odaya alındı. Tek kişilik odada gözetim alında tutulan katil zanlısı, 24 saat görevliler tarafından izleniyor.

Ordu'da balerin Ceren Özdemir'i vahşi bir şekilde öldürdükten sonra yakalanıp tutuklanan katil zanlısı Özgür Arduç, Van Cezaevine yerleştirildi.

İNTİHARA KALKIŞMIŞTI

Türkiye'yi yasa boğan cinayeti işleyen cani Özgür Arduç, cezaevinde bulduğu ilk fırsatta fayansları parçalayıp bileklerini keserek intihara kalkışmıştı. Gardiyanların müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Arduç, hayati tehlikeyi atlattı.

ÖZEL ODAYA ALINDI

Hastanedeki müdahelenin ardından cezaevine tekrar getirilen Özgür Arduç, sünger odaya alındı. Tek kişilik odada gözetim alında tutulan katil zanlısı, 24 saat görevliler tarafından izleniyor.

Ceren Özdemir'in katili intihar etmesin diye sünger odaya alındı

İFADESİ KAN DONDURDU

Polise verdiği ifadelere ek olarak savcılıkta da ifadesi alınan Arduç'un, "Emniyet'te verdiğim ifadeler doğrudur. Ben Ceren Özdemir'in ölüp ölmediğini merak ediyorum. Hastanede yattığı söyleniyor, böyle bir durumda nasıl ölebilir? Ölmüş ise bıçak görevini yapmıştır. Ben Ceren Özdemir'i olay gecesi rastlantı sonucu gördüm. Kendisine baktığımda belki güzel olmasından ve benim ona sahip olabilecek maddi durumum, sosyal konumum olmamasından kaynaklı, belki güzel giyinmesinden, benden daha güzel şartlarda yaşamasından kaynaklı, belki de göz göze geldiğimizde bana bakışından huylanarak kendisini öldürmeye karar verdim. Kendisini takip ettiğim sırada, çantasını da öldürdükten sonra alabileceğimi düşündüm" dedi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Ceren Özdemir Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (52)

ahmet:

yahu bırakın it kendi kendini öldürsün. ona harcanan para onu yaşatanlara haram olsun inşaallah

49
2
yanıtYanıtla
Uj bej:

Bu yaratık ne kadar degerliymis be devletin kaç tane memuru bununla uğraşıyor bunun aldığı nefes bile haram bırakın kendi haline

41
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Gebersin pisilik afdan 10-15 sene sonra çıkar yine senin yada benim canımı yakar gebersin

35
0
yanıtYanıtla
İdam şart 2020 de:

İDAM CEZASI GELMEZSE BU ZALİM KATİLLERE , YÖNETİCİLERDE GÖZ YUMMAKTAN SORUMLUDUR

31
3
yanıtYanıtla
ciddi:

ne kıymetli bir şahsiyetmiş bu adam 24 saat gözleniyor idam intihar etmesin diye süngerli odaya alınıyor yazık kısasa kısas bu adam bir cana kıymadımı onada kıyılacak o kadarrr

23
1
yanıtYanıtla
ÇERKES:

GARDİYAN DEĞİL İNFAZ KORUMA MEMURU !!!!!

9
3
yanıtYanıtla
Hakan:

Böyle adalete yazıklar olsun süngerli odaya almışlarda intihar etmek istemiş İzin vermemişler acaba makam sahibi birilerinin ailesine yapılsaydı bu vahşet Aynı titizlikle korunurmuydu katil sorgusunda pişman olmadığını itiraf etti Yarın bir yolunu bulur kaçar umarım o gün kaçarsa kimin bu olayda suçu varsa onu bulur inşallah ilahi adalet tecelli edecektir zamanı gelince

11
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

bu namussuzun 1 saniye bile nefes alması haram. birde gözetiyorlar kendini gebertmesin diye inşallah en kısa zamanda gebertir kendini bu ve bunun gibi suçlulara yemek bile haram yöneticilere ben hakkımı haram ediyorum. idamı getirip bu pislikleri asmadıkları için.

10
0
yanıtYanıtla
ZALİM:

Yönetim böyle olduğu sürece katillere hiç bişiy olmaz olan sadece mazumlara olur ne İDAM gelir nede ağır cezalar katilleri besler besler sonra salıverirler böylece herkes yerinde sayar kervan yürür devran aynı şekilde döner yinede Devletimiz Sağolsun.

9
1
yanıtYanıtla
FB:

bunu içeride öldürmeyen mahkumların Allah belasını versin. .

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title