Haberler

Ceren'in katili Özgür Arduç, cezaevinde intihara kalkıştı! Banyo fayanslarıyla bileklerini kesti

Güncelleme:

Ordu'da üniversite öğrencisi ve balerin Ceren Özdemir'i kalbinden bıçaklayarak öldüren Özgür Arduç, Van'da tutuklu bulunduğu yüksek güvenlikli cezaevinde intihar girişiminde bulundu. Arduç'un banyoda kırdığı fayans parçalarını kullanarak bileklerini kestiği öğrenildi.

Üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'i vahşice katleden Özgür Arduç, Van'da tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar girişiminde bulundu. Arduç'un girişiminin detayları da gün yüzüne çıktı. Öğrenilen bilgilere göre Arduç, lavaboda kırdığı fayans parçalarıyla bileklerini kesti. Cani adam, hastanede özel odada tedavi edildikten sonra tekrar cezaevine gönderildi.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Özdemir'i bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Arduç, tutuklandıktan sonra getirildiği Van Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumunda intihara kalkıştı.

LAVABODAKİ FAYANSLARI KULLANDI

Lavaboda kırdığı fayanslarla bileklerini kesmeye çalışan Arduç'u gören ceza infaz kurumu görevlileri, müdahale ederek Arduç'u hastaneye kaldırdı.

HASTANEDE ÖZEL ODAYA ALINDI

Götürüldüğü hastanede gerekli müdahaleleri yapılan Arduç, özel odada yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi. Tekrar cezaevine gönderilen sanığın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

'Canavarca hisle kasten öldürme' ve 'iki polisi yaralama' suçlarından yargılanacak olan Arduç,işlemlerinin ardından tekrar cezaevine götürüldü.

NE OLMUŞTU?

Ordu'da Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde meydana gelen olayda Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi-balerin Ceren Özdemir, antrenman sonrası evine doğru yola çıktı. Geldiği evinin önünde, binanın giriş kapısını açmak için ablası Gizem Özdemir'i cep telefonundan arayarak, anahtarı pencereden atmasını istedi. Abla da pencereden anahtarı attı. Kapıyı açıp binaya giren Ceren Özdemir, arkasından içeri giren bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Kalbinden bıçaklanarak öldürülen Ceren'in katil zanlısının Özgür Arduç olduğu tespit edildi. Zanlı ilk ifadesinde, "Sabah inşaatta kaldım. Meyve aldım yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım" dedi.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Ceren Özdemir 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

BABOLİ:

e bırakın gebersin oğlum ne hastanesi ? YETİŞEMEMEK bu kadar zormu ? ;)

109
0
yanıtYanıtla
TTA:

BU KADAR DA KOLAY ÖLMESİN BE HACI

yanıt55
yanıt3
Tayyar Durden:

Yöntem değil sonuç önemli. Yetişemesin görevli arkadaşlar, kurtaramasınlar; o anda başka yerde işleri falan olsun. Ne yaptılarsa kurtaramamış olsunlar. Olmaz mı? Çok da güzel olur bence; inanırız biz, sıkıntı olmaz yani.

88
1
yanıtYanıtla
aslı:

Devlete bak kanuna bak mazlum vatandaşını koruyamayan devlet katili nasıldı koruyor. . Aman sağlık durumu iyi olsun iyi bakın her ay muayene ettirin arada izne de çıkarın cebine harçlık da koyun oda milletin çocuğunu öldürsün.

65
7
yanıtYanıtla
Mm:

Zaten devletin vicdanı kalmamis yazik. Ben bile sogdum kendi devletimden insan hayati bu kadar ucuz olmamali katilin hayati daha deerliymis bunuda gorduk

yanıt7
yanıt3
XX:

TEBRİK EDERİM KARDEŞİM NASIL GÜZEL YAZMIŞIN

yanıt10
yanıt2
Aysel Demir:

Zaten yari acik cezaevi bir izin gibi boyle cani ruhlu nasil acik ceazaevinde tutulur cezalar caydirici degil bu pisligi gebertsinler yuregimiz sogusun biraz

yanıt7
yanıt0
kaya:

Millet adına yargilamiyormusun kardeşim ..millet kararını verdi sıkın kafasina mazlumu korurken bu kadar gayretli değilsin Devlet baba...

50
0
yanıtYanıtla
Mm:

Çok doğru kadınlarımızı koruyamayan devlet katili koruyor yazıklar olsun vallaha billaha

23
3
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Fayansları camdan yapın mümkünse kolay kessin bileklerini kansız

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title