Haberler

Cebıt Bilişim Eurasia... - Tekofaks Panasonıc, Fuarda Dünyanın En Büyük Full Hd Plazmasını Tanıttı

Tekofaks Panasonic, dünyanın en büyük full HD plazmasını CeBIT Bilişim Eurasia'da tanıttı.

Tekofaks Panasonic, dünyanın en büyük full HD plazmasını CeBIT Bilişim Eurasia'da tanıttı.

Tekofaks standında sergilenen 103 inç (262 cm) ekrana sahip plazma, 2.5 metre boyunda, 1080 P çözünürlüklü 2 milyon pikselden daha fazla dağıtma ve yansıtma özelliğine sahip bulunuyor.

Panasonic'in ilk SLR dijital fotoğraf makinesi, 222 saate kadar yüksek kaliteli kayıt fırsatı sunan DVD kaydedicisi ve işitme zorluğu çekenler için tasarlanan dünyanın ilk ''bone conduction'' teknolojisine sahip DECT telefonu ise Tekofaks Panasonic standında sergilenen diğer ürünler arasında yer aldı.

-SAMSUNG-

Samsung Electronics de, CeBIT Bilişim Eurasia'da cep telefonu, bilgi teknolojileri ve tüketici elektroniği pazarlarına yönelik yenilikçi ürünlerini sergiliyor.

Dünyanın en ince telefonlarından oluşan ultra serisini tüketicilerle buluştaran Samsung'un ultra edition 6.9 (X820), sadece 6,9 milimetre inceliğiyle dünyanın en ince cep telefonu olma özelliği taşıyor.

Ultra edition 12.9 (D900) modeli ise, 12,9 milimetre inceliğindeki gövdesi ve 3 megapiksel kamerasıyla dünyanın en ince sürgülü kapaklı cep telefonu olarak fuarda sergileniyor.

Samsung airwash 10 kilogram yıkama, 6 kilogram kurutma kapasiteli çamaşır makinesi de, fuarın ilgi çeken diğer ürünleri arasında yer aldı.

Airwash sistemi, sıcak hava teknolojisiyle su kullanmadan kötü kokuyu, mikroskobik alerjenleri, zararlı bakterileri ve mikropları giysilerden arındırıyor.

Silver nano teknoloji sayesinde suyla yapılan yıkamalarda yüzde 99,99 sterilizasyon sağlanıyor.

-AKILLI EV SİSTEMLERİ...-

Smartlife akıllı ev sistemleri de yeni ürünlerini CeBIT Bilişim Eurasia'da tüketicilerle buluşturdu.

Smartlife tarafından Türkiye'ye getirilen parmak izi tanımı, origami ve görüntülü kapı telefonları ilk kez fuarda tanıtıldı.

Özellikle villa, tatil köyü, otel, fabrika, depo, şantiye, büyük mağaza ve alışveriş merkezi gibi mekanların personel devam ve takibi için tasarlanan parmak izi okuma sistemleri 5 milyarda bir yanılma payı ile çalışıyor.

Samsung markalı origami PC ise kablosuz ya da sabit bir ağ aracılığıyla cihazların uzaktan izlenebilmesi ya da kontrol edilebilmesini sağlıyor, aydınlatma ve ışık seviye kontrolüne imkan tanıyor.

Görüntülü kapı telefonları da evde bulunulmadığında gelen misafirlerin cep telefonuna yönlendirilmesini, gerekli görüşme yapıldıktan sonra uzaktan kapıyı açarak gelen misafiri içeriye alabilme özelliği taşıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title