Haberler

Çaykur Rizesporlu Meriah: Savaştan galip çıkmak istiyoruz

Güncelleme:

Çaykur Rizespor'un savunma oyuncusu Yassine Meriah, sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini kaydederek, "Ama bunu Kayserispor karşısında telafi etmek istiyoruz.

Çaykur Rizespor'un savunma oyuncusu Yassine Meriah, sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini kaydederek, "Ama bunu Kayserispor karşısında telafi etmek istiyoruz. 90 dakika boyunca orada bir savaş olacak. Bu savaştan galip çıkarak iyi bir seri yakalamak istiyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor'un savunma oyuncusu Yassine Meriah, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, zor bir dönemden geçtiklerini, Kayserispor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak Rizespor camiasını mutlu etmek istediklerini söyledi. Sivasspor mücadelesinde galibiyeti getirecek golü atamadıklarını kaydeden Yassine Meriah, "Sivasspor karşısında belki elimizden geleni yaptık ama bir türlü o galibiyeti getirecek olan golü atamadık. Ne yazık ki başaramadık. O yüzden maçın ardından üzgündük. Çok önemli fırsatları değerlendiremedik. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Ama bunu Kayserispor karşısında telafi etmek istiyoruz. 90 dakika boyunca mücadele ederek bu sıkıntılı durumu aşmak istiyoruz. Orada alacağımız galibiyet ile Rizespor camiasını mutlu etmek istiyoruz. 90 dakika boyunca orada mecazi anlamda söylüyorum bir savaş olacak. Bu savaştan galip çıkarak iyi bir seri yakalamak istiyoruz. Çünkü hem bizim için hem de teknik heyet için zor bir dönem" dedi.

"İYİ BİR TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ VAR"

Yassine Meriah, kötü sonuçların üst üste geldiğini ifade ederek, "Bunu konsantrasyon eksikliğine bağlayabiliriz. Ama ligin ilk yarısında da üst üste puan ve galibiyet alan bu oyunculardı. Biz hocamızla bunu başarmak istiyoruz. İyi bir teknik direktörümüz var. Çok iyi çalışıyoruz. Bir şekilde bunun sahaya yansıyacağını düşünüyorum. Yeniden çıkışa geçeceğiz. Savunmada ikili, üçlü de oynasak, ben sadece işimi yapıyorum. Sahada görevimi yerine getirmeye çalışıyorum. Açıkçası şu anda oynadığımız sistemi seviyorum. Önceki sistemle de bir sıkıntım yoktu. Ama bir şekilde adapte olduğumuzda daha iyi sonuçların geleceğini düşünüyorum" diye konuştu.

"REMY VE BOLDRIN'İN YOKLUĞUNU HİSSEDİYORUZ"

Remy ve Boldrin'in yokluğunu hissettiklerini belirten Yassine Meriah, "Ama Rizespor oyuncudan ibaret değil. Tabii ki Remy gibi bir oyuncunun hem saha içinde hem de saha dışında varlığı bizim için çok kıymetli. Boldrin için de aynı şey geçerli. İkisi de yavaş yavaş aramıza dönecekler. Umarım döndüklerinde daha iyi bir ortam oluştururuz" ifadelerini kullandı.

- Rize
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Sivasspor Rizespor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title