Haberler

Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği'ni 1-0 Yendi

Güncelleme:

Süper Lig'in ilk haftasında Çaykur Rizespor evinde ağırladığı Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Çaykur Rizespor evinde ağırladığı Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, galip geldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Yeni bir takımız, karşımızda deneyimli bir ekip vardı. Takım oyuncularımız çok iyi mücadele etti. Gelecek haftalarda bu oynadığımız oyunun üstüne çıkacağız. Taraftarımız bugün muhteşemdi. Onlara teşekkür ediyorum. Biz onlara her zaman layık bir oyun oynayacağız. 33 maçlık bir periyot var. Transferi henüz tamamlayamadık. Eksiklerimiz var. Bu maratonun kupası, ligi var. Bütün oyuncularımıza ihtiyacımızın bu maratonda hazır olması gerekiyor. Transferlerin aramıza geç katılması bizi zorladı. Takımda uyum sorununu aştığımızda daha iyi olacağız. Ali Adnan bile çok bizimle çalışamadı. Daha birbirimizi çok tanımıyoruz. Birkaç tane daha transferimiz var. Hepsi aramıza katıldığında bu takım daha uyumlu bir oyun sergileyecek. Lig uzun ve zor geçecek. Gelecek hafta Trabzon maçından puan ve puanlar alarak dönmek istiyoruz. Bu maçta galip geldik ama eksiklerimiz var. Girdiğimiz pozisyonlar var. Bunları değerlendirebilirdik. Bir, bir buçuk ay içinde tam bir takım olacağız. Galibiyet güzeldi bunu devam ettirmek önemli" şeklinde konuştu.

Çaykur Rizesporlu golcü oyuncu Kalu Uche ise, uzun bir aradan sonra formasına kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getirerek, "Arkadaşlarım sahada harika işler yaptılar. Taraftarımızın da desteğiyle galip geldik. Çok güzel bir maç oldu. Takım olarak iyi mücadele ettik ve üç puanı aldık" ifadelerini kullandı.

2013-2014 sezonunun ilk golünü atan Çaykur Rizesporlu oyuncu Sercan da, "İyi bir müsabaka oynadık. Saha ve seyirci avantajımızı kullandık. Takım olarak kendimize güveniyoruz. Golle başladığım için çok mutluyum. Burada mutsuz olduğum söyleniyordu. Ama bu doğru değil. Bunu bu yıl attığım gollerle göstereceğim. Mısırda yaşanan üzücü olaylar var. Futbolcular bu konuları umursamıyorlar gibi düşünenler olabilir. Maç öncesi biz aramızda karar aldık. Hangimiz gol atarsa bu maçta Mısır'da ki direnişin sembolü olan 'Rabia' işareti yapacaktı. Golü ben attım ve bu hareketi yaptım. Önümüzde Trabzon derbisi var. Benim için duygusal bir maç olacak. Sahada iyi olan kazansın. Benim orada iyi arkadaşlarım var. Ama bu maçta hak eden kazansın. Bu maçta ilk golü ben atacağım içime doğmuştu. Takımdaki arkadaşlarımda bunu söyledi. Nasip oldu attım ve bundan böylede gol atmaya devam etmek istiyorum" diye konuştu.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ

İlk yarıda oyunu kendi sahalarında kabul ettiklerini belirten Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, "İstemediğimiz bir futbol sergiledik. Oyunu kendi sahamızda kabul edip kontra toplarla çıkmaya çalıştık. Pas yüzdemiz düşüktü. Kaptırdığımız bir topta golü de yedik. İkinci yarı biraz daha iyiydik. Ama pozisyon olarak yeterli değildik. Rakip öne geçmenin avantajını korudu" şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği'nin başarılı oyuncusu Jimmy ise, bugün gerçekten iyi oynadıklarını söyleyerek, "Basit bir gol yedik. Maç boyunca birkaç pozisyon yakaladık. Kötü oynayınca yenilgi kaçınılmaz oldu" dedi.

Maça iyi başladıklarını belirten kırmızı-siyahlı oyuncu Özgür, "Golü yedikten sonra oyun düzenimiz bozuldu. Rize takımı taraftarın desteğiyle iyi mücadele etti. Futbolumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Gelecek haftaki maça iyi hazırlanıp telafi etmek istiyoruz" diye konuştu. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title