Haberler

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçının ardından - Tütüneker -

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da, teknik direktör Roberto Mancini, "Hayatımda görmediğim goller kaçırdık ve beraberlikle sona erdi" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da, teknik direktör Roberto Mancini, "Hayatımda görmediğim goller kaçırdık ve beraberlikle sona erdi" dedi.

Mancini, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok fazla söylenecek bir şey olmadığını belirterek, "Çok net pozisyonlar yakaladık. 4-0 kazanabilirdik. Hayatımda görmediğim goller kaçırdık ve beraberlikle sona erdi. Forvetlerimizin gösterdiği performanstan mutlu değilim. Çok gol kaçırdık" diye konuştu.

Drogba'nın Rize'ye getirilmemesi ile ilgili bir soruya Mancini, "Çok gereksiz saçma sapan spekülasyonlar çıktı. 36 yaşında ve sürekli oynuyor, bu hafta milli maça gidecek. Dinlendirme amacıyla getirmedik. Burada olsa onu düşünürdük, artık bir anlamı yok" ifadelerini kullandı.

- "9 dakika kala Sneijder'i çıkardık"

Mancini, kendi performansını nasıl bulduğunu soran bir gazeteciye ise sitem etti. Gazetecinin sürekli bu soruyu sorduğunu ima eden Mancini, gazeteciye hitaben, "Bu fikirlerden sonra senin Barcelona'da oynaman lazım. Dönüp dolaşıp aynı yerlere bağlıyorsun. 9 dakika kala Sneijder'i çıkardık. İnanılmaz şanslar yakaladık ve çift forvetle yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik" şeklinde konuştu.

Ligde bu hafta çok penaltı olduğunu vurgulayan Mancini, "Bu haftayı, penaltı haftası olarak değerlendirebiliriz. Kayseri'de de penaltı oldu. Fenerbahçe maçında iki penaltı oldu. Bugünkü penaltı, net bir penaltıydı. Rakibimizle ilgili konuşamayız" dedi.

Mancini, adının İngiliz ekibi Totenham ile anılmasını düşünmediğini, sadece Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve kupayı düşündüğünü, spekülasyonlara kulak asmadığını sözlerine ekledi.

-Çaykur Rizespor-

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Galatasaray karşısında alınan bir puanın iyi olduğunu düşündüğünü belirtti.

İlk yarı çok iyi oynayamadıklarını ifade eden Tütüneker, "Önce Galatasaray'a adapte olmak istedik. Adaptosyon önemliydi çünkü iyi bir takıma karşı oynadık. Göbekte bir kişiyi fazla tuttuk, mücadeleci oyuncuları seçtik. Kweuke ve Sylvestere'ı o nedenle oynatmadım" dedi.

İkinci yarıya iyi başladıklarını dile getiren Tütüneker, "Birkaç pozisyonumuz var. Onları değerlendirsek 1-0 öne geçebilirdik. Yediğimiz golden sonra o zamana kadar iyi durduğumuzu, korner ve frikiklerde pozisyon vermediğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

1-0 geriye düştükten sonra Galatasaray'ın skoru 2-0, 3-0 yapabileceğini vurgulayan Tütüneker, sözlerini şöyle tamamladı:

"Penaltıyla 1-1 berabere kaldık. Bu maçtan 1-1 berabere ayrılmanın iyi olduğunu düşünüyorum. Üç puana ihtiyacımız var, inşallah başka maçlardan alacağız. Bu beraberlik moral oldu."

Maçın ardından

- Galatasaraylı Emre Çolak: "Böyle deplasmanlarda pozisyona girip atamıyorsanız atıyorlar"

- İzet Hajroviç: "Bugün özellikle son vuruşlarda yetersiz olduk"

- Çaykur Rizesporlu Kweuke: "Hak ettiğimiz bir puan aldık"

- Sylevestre: "Büyük takıma karşı alınmış bir puan iyi bir sonuçtur''

RİZE Spor Toto Süper Ligde Çaykur Rizespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Emre Çolak, "Böyle deplasmanlarda pozisyona girip atamıyorsanız atıyorlar" dedi.

Emre Çolak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zorlu bir deplasmana geldiklerini belirterek, "Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Böyle deplasmanlarda kolay pozisyonları gole çeviremiyorsanız rakip pozisyona giriyor ve atacağını gösteriyor. Böyle deplasmanlarda pozisyona girip atamıyorsanız atıyorlar. İnşallah önümüzdeki maçları alıp emin adımlarla devam edeceğiz" diye konuştu.

Takım içerisinde böyle kolay puan kaybetmemeleri gerektiğini konuştuklarını ifade eden Emre, "Kimsenin şampiyonluk gitti, kaçtı diye bir karamsarlığa kapıldığı yok. Her maça üç puan için çıkıyoruz, böyle devam edeceğiz. Takım içerisindeki atmosfer iyi. Kimsenin hiçbirşeyden şüphesi yok" diye konuştu.

Hajroviç ise maçta kötü oynadıklarını düşündüğünü vurgulayarak, "Bugün özellikle son vuruşlarda yetersiz olduk. böyle bir sonuç olsun istemezdik. 4-5 tane gol pozisyonu bulduk ama bunu değerlendiremeyince de puan kaybettik" ifadelerini kullandı.

Hajroviç, bir soru üzerine Şampiyonlar Ligi'nde oyunun ilk yarısında çıkmasının kendisini etkilemediğini ve hocasının kendisi ile konuştuğunu sözlerine ekledi.

- Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor'un penaltıdan tek golünü atan Kweuke, zor bir maçı geride bıraktıklarını kaydederek, şunları söyledi:

''Beraberlikte almak önemliydi. Hak ettiğimiz bir puanı aldık. Maçta kazanılan penaltıyı da ben kullandım. Kendime çok inanıyordum. Oyunda direkt penaltı atacak Florin Cernat yoktu. İyi hissettim kendimi ve kullandım. Gol yaptığım için mutluyum."

Ludovic Sylvestre de ise zor bir rakibe karşı oynadıklarını kendisinin de sonradan oyuna girerek takıma katkı sağladığını vurgulayarak, "Büyük bir takıma karşı alınmış bir puan iyi bir sonuçtur. Mutlu olduğumuzu söyleyebilirim. Pozisyonlar da yakaladık ama değerlendiremedik. İyi bir takımımız var. Hocamın bana güvendiğini biliyorum. Bu güveni de bildiğim için çalışmaya devam edeceğim. Bugün de sonradan girerek elimden geleni yaptım. Takım halinde iyi bir ekibiz'' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Roberto Mancini Uğur Tütüneker Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title