Haberler

'Bütün Erkekler Metroseksüel Oldu'

17 Nisan Perşembe Geccesi Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze Programına Konuk Olacak Olan Pınar Aylin, Karşı Cinsten Umudunu İyice Kesti. Ünlü Şarkıcının Yeni Rotası Mağara Devri Erkekleri!

17 NİSAN PERŞEMBE GECCESİ KENAN ERÇETİNGÖZ'LE YÜZ YÜZE PROGRAMINA KONUK OLACAK OLAN PINAR AYLİN, KARŞI CİNSTEN UMUDUNU İYİCE KESTİ. ÜNLÜ ŞARKICININ YENİ ROTASI MAĞARA DEVRİ ERKEKLERİ!

1,5 yıl süren sıkıntılı bir süreç sonunda eşi Mert Tokatlıoğlu'dan boşanan Pınar Aylin, 'Bu dönemin erkeklerine bir haller oldu. Artık hepsi metroseksüel.' diye konuştu. Eşinin kendisinden maddi talepleri olduğunu doğrulayan Aylin, eskiden erkeklerin boşansa bile eşlerine ve çocuklarına sahip çıktığını söyledi.

Son dönemde maddiyatın maneviyatın önüne geçtiğini söyleyen ünlü şarkıcı ' Yeni bir çağ yaşanıyor bunlar da yeni çağın getirdiği sorunlar. Ama ben yine de düzgün erkeklerin olduğuna inanıyorum. Ama şu bir gerçek ki, hayatın içinde kadın ve erkek rolleri değişti. Bir erkeğin boşanacağı zaman eşinden nafaka talep etmesi çok ayıp.'dedi.

Pınar Aylin, evlilik sözleşmesine karşı olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title