Haberler

Bursaspor, Sezonu Galibiyetle Kapattı

Bursaspor, Ligin Son Haftasında Kendi Sahasında Galatasaray'ı 2-0 Mağlup Ederek, Sezonu Galibiyetle Kapattı.

Bursaspor, ligin son haftasında kendi sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek, sezonu galibiyetle kapattı.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, istifa etmesinin söz konusu olmadığını, görevine devam etmeyi düşündüğünü belirterek, "2 yıla bakıldığında bir şampiyonluk varsa ortada kötü bir sonuç yoktur" dedi. Zor ve uzun bir sezonun geride kaldığını, futbolcularının Fenerbahçe maçının ardından konsantre sorunu yaşadıkları için Bursaspor karşısında mağlup olduklarını ifade eden Gerets, "Herşeye rağmen takım istekli ve arzuluydu. Gereksiz top kayıpları oldu. Takım

kontraatak pozisyonları geliştirdi" diye konuştu.

Basın mensuplarının 'İstifa edecek misiniz?' şeklindeki sorusuna Belçikalı teknik adam, "Böyle bir istifa söz konusu değil. Ben başkanımızla görüşmüştüm. Çalışmamdan memnun olup olmadığını sordum. Çünkü Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış bir takımdan ciddi teklif söz konusuydu. Bu sene başarılı olduğumuzu söyleyemem, ama 2 yılda şampiyon olmuş bir takım var. Amacım 3. yıl da devam etmektir. Kendi açımdan sözleşmem olduğu için devam etme düşüncesindeyim" şeklinde cevap verdi.

Kendini zaman zaman eleştirdiğini, ancak başkalarının hatalarını kendisinin değerlendirmesinin söz konusu olmadığını belirten Gerets, "İsim vermem söz konusu değil. Çok eleştirildim. Bazı dönemlerde gerçekten hiç hoş olmayan olaylar yaşandı. Böyle şartlar altında dedikodular ortaya atılmasından memnun değilim. Ama ben sorunu kameralar önünde konuşmam" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise, sahada üreten ve gol pozisyonu bulan bir Bursaspor'un olduğunu kaydederek, "Futbolcu arkadaşlarımızı kutluyorum. Göreve geldiğimiz gün bu takım ligi ilk 10'da bitirecek diye söz vermiştik. Bu sözü tutmak için arkadaşlarımız görevlerini yerine getirdi. Bir sezonda 4 büyük takımı yenen üçüncü takım oluyoruz. Bu da mutluluk verici bir olay. Sezonu başarılı bir şekilde kapattık. Tüm futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl da, zor bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Çok üzerimize gelindi. Ama bileğimizin hakkıyla kendi gücümüzle 45 puanla, ilk 10 takım arasında, 4 büyükleri yenen 3. takım olarak sezona damgamızı vurduk. Bu maçta futbolcuların primi yoktu. Rekoru yaşatmak için oynadılar. Ben başkanlığı bırakıyorum. Çok önemli değil" dedi.

Türk futbolunda adalet duygusunun kalmadığını ifade eden Başkan Kızıl, "Sezon boyu yaşananlar, geçen hafta Galatasaray maçında zirveye vardı. İyi yere gitmiyoruz. Lütfen herkes adalet duygusuyla sorumluluk sahibi olsun. Hakem atamalarına bakıyorsunuz. Maçları zor bitiren hakemler, önemli maçlara atanıyor. Ama herşeye rağmen sezonu başarıyla tamamladık. Galatasaray camiasını da tebrik ediyorum. İlk başkan olduğumda sezon açılışını Galatasaray maçıyla yapmıştık, sezonu da Galatasaray ile oynayarak

bitirdik" diye konuştu.

(İHS-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title