Haberler

Bursaspor-Galatasaray Maçının Ardından

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Sağlam şunları söyledi:

"Öncelikle ben bu karşılaşmada bizi yalnız bırakmayan bayan taraftarlarımıza, annelerimize, kardeşlerimize, küçük Bursasporlulara çok teşekkür ediyorum. Onlar Bursaspor sevgisinin nasıl bir görev olduğunu üst seviyede gösterdiler. Başlangıç düdüğünden bitiş düdüğüne bizi çok güzel bir şekilde desteklediler. Bu galibiyeti onlarla beraber dışarıda Bursaspor'u seven insanlara armağan etmek istiyorum.

Lig'in liderine karşı oynadık. İçinde bulunduğumuz durum itibariyle kazanmak zorundaydık. 1 puan bile bizi mutlu etmeyecekti. Üst sıralara çıkmak zorundayız. Böyle güçlü bir takıma karşı bu anlayışla oynamak kolay değil. Oyuncularımız disiplinden uzaklaşmadılar. Maça da baktığımız zaman belki Elmander'in pozisyonu dışında rakibe pozisyon vermeden oynadık. Sonuçta ligin liderini, moral motivasyonu üst seviyedeki bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Öyle maçlar vardır ki, maçın sonucunda 3-4 üst üste aldığınız galibiyetten daha çok değer katar. Bu öyle bir karşılaşmaydı. İnşallah bu maçın olumlu yansımalarını iyi değerlendiririz. Bu 3 puanı ve havayı Bursaspor camiası olarak iyi değerlendirmek lazım. Kazanmak, mutlu olduk ama yukarılara çıkmamız için daha hızlı koşmamız lazım. Çarşamba günü Trabzonspor maçımız var. İnşallah Galatasaray galibiyeti bizim için başlangıç olacaktır."

"FIRSAT OLARAK DEĞERLENDİRMEK LAZIM"

Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz son haftalarda bariz hakem hatalarına maruz kaldı. Baktığımız zaman hakem hatalarıyla çok puan kaybettik. Sivasspor maçından sonra ceza aldık. Bu durumları fırsat olarak değerlendirmek lazım. Bu galibiyet de o eski güçlü Bursaspor'u tekrar ortaya çıkarmak açısından fırsat olarak değerlendirmek lazım."

GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ FATİH TERİM: DAHA BECERİLİ OLMAMIZ LAZIM

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim deplasmanda alınan mağlubiyeti değerlendirdi. Tecrübeli teknik direktör şunları söyledi:

"Haftalar sonra mağlup olduk. Açıkçası gole kadar Bursaspor'un pozisyonu yoktu. Bizim 2-3 çok net olması gereken gol pozisyonlarımız vardı. Bunları atacaksınız, atarsanız oyun kolaylaşır. Golden sonra oyun bizim için zorlaştı. Galatasaray takımı 5-6 pozisyona girince atmalı. Yemeseniz de 2 puan kaybedersiniz böyle de 3 puan kaybettik. Daha becerili olmamız lazım. Türkiye liginde en çok gol atan takımına yakışmadı. Çarşamba gününe bakacağız. Bakacağız da bakacağız. Oyunun neredeyse daha çok hakimiyeti bizdeydi. İkinci yarıya çok iyi başlamışken yediğiniz gol sizi demorolize ediyor. Benim nasıl kenarda gol yeme gibi bir düşüncesi yoksa saha içinde de futbolcularımın yok. Bu golü yiyince moralleri bozulacak haliyle. Yapılacak tüm değişiklikleri yaptık. Sercan sadece 3 gol pozisyonuna girdi. Biraz daha dikkatli bakmakta yarar var."

"HER DAKİKA LİSTE VERECEK HALİMİZ YOK"

Transfer ve Baros ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan Terim, "Milan bizim için önemli. Sıkıntı olmadığı zaman kadromuzdaki bütün oyuncuları değerlendiriyoruz. Transfere cevap vermekten sıkıldım. Başkanımız da beyanet verdi. Hoca söyledi yapılmak için uğraşılıyor. Ama konu bugün mağlubiyet. Bu mağlubiyetin transferle alakası var mı bilmiyorum. Olursa olur, olmazsa olmaz. Her dakika liste verecek halimiz yok" diye konuştu.

"KÜFÜRLER DE DAHİL Mİ?"

Bir gazetecinin, "Kadın taraftarları nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki soruya Terim, "Sizce nasıldı?" şeklinde soruyla cevap verdi. Gazetecinin, "Müthişti" sözlerine karşılık başarılı teknik adam, "Küfürler de dahil mi?" dedi. Terim daha sonra atmosferle ilgili, "Ben bayanlara yakıştıramadım sadece. Keşke her maç gelseler. Atmosfer çok güzeldi. Bu kadar harika bir atmosferde açıkçası herkes hayret etti. Ben yakıştıramadım. Onu demek istiyorum" şeklinde konuştu.

BURSASPORLU ADEM KOÇAK: "GALİBİYETİ TARAFTARLARA ARMAĞAN EDİYORUZ"

Bursaspor'un deneyimli orta saha oyuncusu Adem Koçak maç sonrası şunları söyledi:

"Öncelikle buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu kadar kalabalık olacağını beklemiyorduk. Bizim için de sürpriz oldu. Maça gelince, iyi bir mücadele oldu. Golü atanın kazanacağı bir maçtı. Gol attık ve hata yapmadık. Neticesinde çok önemli 3 puan aldık. Çok ihtiyacımız vardı. Biz iyi bir takımız ama ligimizde daha çok sonuçlara bakılıyor. Sonuca oyunumuzu yansıtamıyorduk. Moral için bizim için iyi bir galibiyet oldu. Alınmış bir galibiyet var hedeflerimize ulaşabilmemiz için bunun devamının gelmesi gerekiyor. Bundan sonra daha iyi oluruz. Galibiyeti burada olan olmayan taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum."

MUSA ÇAĞIRAN: MUTLUYUZ

Karşılaşmanın ortada geçen bir maç olduğunu belirten Bursasporlu Musa ise şunları söyledi:

"Ortada bir maçtı. Golü atan maçı alacaktı. İlk yarı ortada geçti. İkinci yarıda golü bulduk. Golü bulmanın etkisiyle geri çekildik ama gol yemedik. Maçı kazandık ve çok mutluyuz. Bu 3 puanın bir anlam ifade etmesi için önümüzde Trabzonspor maçı var. Oradan da iyi bir sonuçla ayrılmamız gerekiyor."

GALATASARAYLI FUTBOLCU UJFALUSİ: ALT TARAFI BİR KERE YENİLDİK

Galatasaray'ın yetenekli futbolcusu Ujfalusi zor bir maç olduğunu belirterek, "Zor bir maç. Bursaspor oyunun defansif yönünü iyi oynadı. 2-3 pozisyonumuz var. Bu tip maçlarda pozisyona giriyorsanız gol olması lazım ama bugün olmadı. Hayat devam ediyor. Alt tarafı bir kere yenildik. Türkiye'nin lideri biziz. Aynı şekilde devam edip Çarşamba günkü maça hazırlanacağız" diye konuştu.

ELMANDER: YAPACAK BİRŞEY YOK"

Bursaspor'un oyunun defansif yönünü kullandığını belirten Elmander, "Özellikle gelen mağlubiyetten ötürü üzgünüm. Birkaç pozisyonum vardı gol olarak değerlendirmem gerekiyordu. Yapacak birşey yok, mağlubiyet geldi üzgünüz" dedi. Elmander bir gazetecinin, "Girdiğin pozisyon penaltı mıydı?" sorusuna ise, "Dürüst olmam gerekirse rakip orada önce topa sonra bana müdahale etti. Penaltı olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Johan Erik Calvin Elmander Ertuğrul Sağlam Galatasaray Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title