Haberler

Bursaspor'da Konaklama Sıkıntısı

Bursaspor, Pazar Günü Oynayacağı Trabzonspor Karşılaşmasının Saatinin İleriye Alınmasıyla Kalacak Otel Bulmakta Zorlanıyor.

Bursaspor, Pazar günü oynayacağı Trabzonspor karşılaşmasının saatinin ileriye alınmasıyla kalacak otel bulmakta zorlanıyor.

Pazar Günü Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın 15.30'dan 19.00'a alınması, Trabzon'da bulunan Bursaspor kulübünü sıkıntıya soktu. Maç sonrası dönecek uçak bulamayan Bursaspor kafilesi, kaldığı otelinde Pazar gecesi dolu olduğunu ve konaklama yapamayacaklarını öğrendi. Tüm seyahat programlarını maçın eski saati olan 15.30'a göre ayarladıklarını belirten Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, "Tüm çabalarımıza rağmen maçın saatini değiştiremiyoruz. Trabzon'a Cuma sabahı hareket eden takımımız

Zorlu Otel'de kampa girmiş ve Pazar günü 21.20 uçağı ile İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na inecekti. Maç değişikliği kulübümüze tebliğ edilir edilmez Zorlu Otel ve Türk Hava Yolları (THY) ile irtibata geçtik, THY ile yapılan görüşmeler sonrasında ancak Pazartesi sabahı saat 08.15 uçağıyla dönebileceğimiz söylenirken, maalesef Zorlu Otel'in yoğunluğu sebebiyle Pazar günü burada konaklama yapamayacağımız bildirildi" dedi.

Maç saatinin değiştirilmesi üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'na da tepki gösteren Yazıcı, "Özellikle son haftalarda kulüplerin haklarını savunmakla görevli olan Federasyonun, Bursaspor'un üzerine aşırı derecede yüklenmeye ve bütün olumsuz kararları kulübümüz aleyhinde almayı adeta alışkanlık haline getirdiğini üzülerek görüyoruz. Maç için tüm programlarını yapan ve programını uygulamaya koyarak maçın oynanacağı şehre intikal eden bir kulübün maç saatinin seyahat programlarını alt-üst edecek şekilde

değiştirildiğine ilk defa tanık oluyoruz. Bunun Fair-Play anlayışına ne kadar uygun olduğunu kamuoyuna bırakıyoruz. Şimdi Trabzon'da bulunan kafilemiz, maç sonrası otel bulamamanın sıkıntısını yaşamaktadır. Nedense son günlerde kulübümüz üzerinde oynanan oyunlar ile hep bir ilke imza atılmakta, kulübümüz maddi ve manevi büyük yaralar almaktadır" diye konuştu.

(RF-AC-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title