Haberler

Bursaspor - Altay: 2-1

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren Bursaspor, hazırlık maçında Altay'ı 2-1 mağlup etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren Bursaspor, hazırlık maçında Altay'ı 2-1 mağlup etti.

TFF 1'inci Lig ekipleri Bursaspor ve Altay, Afyonkarahisar Zafer Stadyumu'nda hazırlık maçında karşılaştı. Bursaspor; Muhammed Şengezer, İsmail Çokçalış, Sedat Dursun, Rüştü Hanlı, Jani Atanasov, Latovlevici, Emirhan Aydoğan, Burak Kapacak, Onur Atasayar, Kubilay Kanatsızkuş ve Umut Meraş 11'i ile sahaya çıktı. Altay ise sahaya; Aydın, Erhan, Özgür, Gençer, İbrahim, Helder, Anton, Andreas, İbrahim Ali, Leandro ve Hüsamettin 11'i ile çıktı. Karşılaşmayı Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ve kulüp yöneticileri de izledi.

44'üncü dakikada Altay, Andreas ile kazandığı penaltı vuruşunu gole çeviremedi.

45'inci dakikada penaltı atışı sonrasında kontra atağa kalkan Bursaspor, Sedat Dursun ile golü bularak 1-0 öne geçti.

İlk yarı Bursaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısına her iki takım da etkili başladı.

70'inci dakikada Altay, kontra ataktan yakaladığı pozisyonu Andreas ile gole çevirerek durumu 1-1 getirdi.

90'ıncı dakikada Bursaspor'da Ali Akman yakaladığı pozisyonu gole çevirerek skoru 2-1'e taşıdı.

Karşılaşmayı Bursaspor 2-1 kazandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bursaspor Afyon Altay Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title