Haberler

Bursa'nın İlk Spor Fabrikası Gürsu'da Tamamlanıyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ı ziyaret ederek Bursa’nın ilk spor Fabrikası başta olmak üzere Gürsu ilçesine kazandırılan tesisler ve sportif çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'ı ziyaret ederek Bursa'nın ilk spor Fabrikası başta olmak üzere Gürsu ilçesine kazandırılan tesisler ve sportif çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Tesisleşme hamlesinin tüm hızıyla devam ettiği Bursa'da, Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleri ve Bursa Valiliğinin öncülüğünde birçok vizyon proje hayata geçirildi. Sadece son 6 yılda yaklaşık 250 milyon liralık yatırımın yapıldığı Bursa'da tüm bu yatırımlarla spor altyapısı ve vizyonu da güçlendi. Bu kapsamda Gürsu ilçesinde yapılan ve planlanan yatırımlar ve sportif faaliyetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'ı ziyaret ederek Bursa'nın ilk Spor Fabrikası olan Gürsu Spor Fabrikasında incelemelerde bulundu.

Bursa'nın ilk spor fabrikası

Türk sporunun alt yapısını güçlendirmek ve daha fazla sporcunun aynı anda antrenmanlarını yapabilmesi için Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından planlanan yeni nesil spor tesislerinden biri olan "Spor Fabrikası" projesinin ilki Gürsu'da hizmete girmek için gün sayıyor. Gürsu spor fabrikasında 3'ü büyük, 7'si bireysel toplam 10 spor salonunun yanı sıra sağlık odası, kondisyon salonu ve kafeterya gibi donatılara sahip ve 8 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Bu kapsamda Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, Tesisler ve Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş ve Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halim Tuğluoğlu'nun eşliğinde İl Müdürü Süleyman Şahin tamamlanma aşamasında olan Bursa'nın ilk Spor Fabrikasında incelemelerde bulundu. Ayrıca İl Müdürü Şahin, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gürsu Belediyesi işbirliğiyle yapılan İlçe Stadyumunun tribün, ışıklandırma ve saha modernizasyonunun son durumunu yakından inceleyerek, Başkan Işık'la fikir alışverişinde bulundu.

Kazandırılan tesislerle Gürsu'nun spor kentine dönüştüğünü vurgulayan Başkan Işık, desteklerinden dolayı İl Müdürü Şahin'e teşekkür ederek işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini ve ilçeye kazandırılan vizyon tesislerle Gürsu'nun marka değerinin arttığını vurguladı. Yapılan yatırımlarla Gürsu'nun sporda öne çıkan ilçelerin başında geldiğini belirten İl Müdürü Şahin ise Gürsu Spor Fabrikasının tamamlanmasıyla ilçedeki gençlerin birçok branşta spora kazandırılacağını vurguladı. Gürsu gibi dinamik ve genç nüfusun yoğunlukta olduğu bir ilçenin bu yatırımlarla çok daha güçleneceğini belirtti. Ayrıca Gürsu belediye Başkanı Mustafa Işık ile işbirliği içerisinde ilçeye yeni nesil tam donanımlı bir gençlik merkezinin de hayata geçirilmesi için çalışma başlattıklarını ve bu sayede sporun yanı sıra gençlik çalışmalarının da Gürsu'da yoğunlaşacağını sözlerine ekledi. Şahin, spor yatırımlarına ve gençliğe verdiği büyük desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Işık'a ve AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım'a teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Süleyman Şahin Mustafa Işık Ak Parti Gürsu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title