Haberler

Eşini ve Kızını Öldüren Emekli Astsubay İntihar Etti

Güncelleme:

Burdur'da 50 yaşındaki emekli astsubay, tartıştığı eşi ve kızını tabancayla vurarak öldürdü. Daha sonra intihara kalkışan emekli astsubay, ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Burdur'da emekli astsubay Muzaffer Danış (50), tartıştığı eşi Nilüfer (50) ve kızı Gizem Danış'ı (18) tabancayla vurduktan sonra intihara kalkıştı. Eşi ve kızının yaşamını yitirdiği olayda ağır yaralı halde hastaneye götürülen Muzaffer Danış kurtarılamadı.

ÖNCE EŞİ VE KIZINI, SONRA KENDİNİ VURDU

Olay, saat 21.30 sıralarında Burç Mahallesi'ndeki Dede Korkut Sokak Özlem Evler Apartmanı 3. Kısım G Blok 3. kattaki dairede meydana geldi. Emekli astsubay Muzaffer Danış iddiaya göre evde eşi Nilüfer Danış ve kızı Gizem Danış ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Büyüyen tartışmanın ardından eşi ve kızına beylik tabancasıyla ateş açan Muzaffer Danış aynı silahla başına ateş ederek intihara kalkıştı.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Silah sesini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler Nilüfer Danış ve Gizem Danış'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Durumu ağır olan Muzaffer Danış da ilk müdahalenin ardından ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada müdahale edilen Muzaffer Danış kurtarılamadı. Yapılan inceleme sonrası karı- koca ve kızlarının cenazesi morga konuldu. Haberi alıp hastaneye gelen ailenin yakınları fenalık geçirdi.

Eşini ve Kızını Vuran Emekli Astsubay İntihar Etti

5 YIL ÖNCE EMEKLİ OLMUŞ

Muğla'daki görev yerinden 5 yıl önce emekli olan Muzaffer Danış'ın ailesiyle birlikte Burdur'a yerleştiği belirtildi. 2'si kız 3 çocuk babası olan Muzaffer Danış'ın büyük kızının olay sırasında evde olmadığı, oğlunun ise Kütahya'da öğrenci olduğu kaydedildi. Muzaffer Danış'ın yaz döneminde Muğla'daki bir otelde güvenlik müdürü olarak çalıştığı ve kısa süre önce görevden ayrıldığı belirtildi. Muzaffer ve Nilüfer Danış çiftinin 30 yıllık evli olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Burdur 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

çaça:

kimse kolay kolay bu aşamaya gelmez. acaba ne yaptılarda bunalttılar adamı.

19
14
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bunamada dünya birincisiyiz.

7
26
yanıtYanıtla
Bingül teyze:

Emekli olanlardan silahı alıcan peynir ekmek gibide kolay silah millete aldırmıcaksınız yazıktır günahtır ya bir aile yok oldu sonuç bumu olmalıydı gani gani rahmet diliyorum tüm ölmüşlerimize

9
22
yanıtYanıtla
PAŞA KÖYLÜ:

Bingül Teyze sen yorum yapma git komşularla gün yap bol bol dedikodu yaparsınız

yanıt35
yanıt3
BAşKANN:

Hiç bir insan kolay kolay bu raddeye Gelmez Öldürmeyi ve devamında Ölmeyi göze alabilecek neler yaşandı kim bilir allah rahmet eylesin...

19
9
yanıtYanıtla
Ali:

ALLAH''ım insanlara ne oluyor böyle, sen bizlerin aklını koru. Ölenlerin günahlarını bağışla.

22
0
yanıtYanıtla
FACİA:

ALLAHIM ISLAH EYLESİN VE HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH AMA BİR GERÇEK VARKİ TOPLUM OLARAK ÇOK KÖTÜ GÜNLERDEYİZ

19
2
yanıtYanıtla
mert:

en yakinda sanada fazlasiyla nasip olsun madamki cok kötü günler geciriyorsun kurtulursun sersem

yanıt2
yanıt8
YETMİŞÜÇ:

Ne tür dert sorun olursa olsun can almaya ve vermeye değer mi? sıkıntıların hepsi zaten dünyada kalacak. İnsanın can almasına gerek yok zaten zamanı gelen her canlı ölümü tadacaktır.

21
0
yanıtYanıtla
Mama:

Geçim sıkıntısıdır sebep. Yakında milletçe cinnet geçiricez

13
7
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title