Haberler

Bu akşam 5-1 yenildiği PSV ile rövanşa çıkacak Aslan, nasıl tur atlar? İşte tüm ihtimaller

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda PSV'ye 5-1 mağlup olan temsilcimizi Galatasaray'da umutlar bir hayli az ama bir ihtimal daha var. Sarı-Kırmızılılar bu akşam 21.00'de Hollanda ekibini ağırlayacak. Aslan, 4 farklı normal süreyi 4 farklı kazanırsa maç uzatmalara gidiyor. 5 farklı kazanırsa tur atlıyor. Bu turun atlanması halinde 3. ön eleme ve Play-Off turu da var. Aslan elenirse Avrupa Ligi'ne gidiyor.

Devler Ligi yolculuğunda ilk maçta hiç beklemediği bir sonuç alan temsilcimiz Galatasaray, bu akşam 21.00'de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda rövanşa çıkıyor.

Bu akşam 5-1 yenildiği PSV ile rövanşa çıkacak Aslan, nasıl tur atlar? İşte tüm ihtimaller

DEPLASMAN GOLÜ KURALI GEÇERLİ DEĞİL

Yapılan düzenlemeye göre gelecek sezondan itibaren, UEFA bünyesindeki kulüp organizasyonlarında deplasman golü kuralı geçerli olmayacak. İki takımın iki ayakta aynı sayıda gol atması durumunda karşılaşmalar doğrudan 15'er dakikalık iki uzatma devresine, eşitliğin bozulmaması halinde penaltı vuruşlarına taşınacak.

Bu akşam 5-1 yenildiği PSV ile rövanşa çıkacak Aslan, nasıl tur atlar? İşte tüm ihtimaller

BU SENE KALDIRILDI

Bu sene değişen kuralla birlikte deplasman golü avantajı kaldırıldı. Galatasaray, rövanşı 4 farklı kazanırsa maç uzayacak. Fatih Terim ve öğrencilerine tur için en az 5 farklı galibiyete ihtiyaç var.

Bu akşam 5-1 yenildiği PSV ile rövanşa çıkacak Aslan, nasıl tur atlar? İşte tüm ihtimaller

ELENİRSE AVRUPA LİGİ

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmesi için 2. ve 3. ön elemenin yanı sıra Play Off turunu geçmesi gerekecek. Sarı-kırmızılılar, PSV Eindhoven'ı geçmesi halinde Avrupa arenasındaki turnuvalardan birine grup aşamasından katılmayı garantileyecek. Sarı Kırmızılılar, Hollanda temsilcisi karşısında 2. ön eleme turunu geçememesi halinde bu kez Avrupa Ligi 3. ön eleme turundan yoluna devam edecek.

AVRUPA LİGİ'NDE İSKOÇ TAKIMI

Elenen takım ise UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda İskoç takımı St. Johnstone ile mücadele edecek.

Muhtemel ilk 11'ler:

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Ömer, Aytaç, Emre Kılınç, Sekidika, Kerem, Barış, Mostafa

PSV: Drommel Mwene Ramalho Boscagli Max Pröpper Ginkel Madueke Götze Vertessen Zahavi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Henry Onyekuru Fatih Terim Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (2)

Ay kural:

Dalgamı geçiyorsunuz ne tur atlaması. Berabere kalması bile büyük başarı sayılır.

24
3
yanıtYanıtla
mete karaman:

Gs nasılmı tur atlar ?karşısındakini nöşetel samakks sandınız herhalde..adamlar gelip böyle rahat bi şekilde yenip giderler.avrupa fatihi gs çok kötü durumlara düştü yazık bu kadar rahat elenmemiliydi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title