Haberler

Bozcaada'da Kiteboard Heyecanı

Çanakkale'nin, Kuzey Ege'deki turizm cenneti Bozcaada İlçesi, Mercedes- Benz sponsorluğunda gerçekleşen Kiteboard Avrupa Şampiyonası ve Go Bozcaada Festivali'ne ev sahipliği yapmaya başladı.

Çanakkale'nin, Kuzey Ege'deki turizm cenneti Bozcaada İlçesi, Mercedes- Benz sponsorluğunda gerçekleşen Kiteboard Avrupa Şampiyonası ve Go Bozcaada Festivali'ne ev sahipliği yapmaya başladı. Çayır Plajı'ndaki kiteboard yarışlarının büyük heyecan yaşanırken, festival kapsamındaki etkinlikler de yarışlara renk kattı.

Çanakkale Valiliği ile Bozcaada Belediyesi'nin evsahipliğinde, Mercedes-Benz sponsorluğunda, Uluslararası Kiteboard Derneği- International Kiteboarding Association (IKA) ve Playmaker tarafından düzenlenen Kiteboard Avrupa Şampiyonası'na Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Bulgaristan, Hırvatistan, İspanya, İngiltere, Kanada, Litvanya, Polonya, Rusya ve Slovenya'dan dünyaca ünlü sporcular katıldı. İlk gün olan 23 Haziran'da kayıtlarını yaptıran sporcular Bozcaada Çayır Plajı'nda antrenman yaparak yarış için son hazırlıklarını tamamladı.

Ertesi gün Bozcaada Çayır Plajı'nda start alacak yarış, sabah rüzgarın az olması nedeniyle öğleden sonra başlayabildi. Aralarında Florian Gruber, Maks Zakowski, Oliver Bridge, Elena Kalinina'nın da yer aldığı dünyaca ünlü sporcuların mücadele edeceği yarışlar için Çayır Plajı, izlemeye gelen çok sayıda turist ve ada halkıyla doldu. Türkiye adına milli kiteboard sporcusu Bilge Öztürk'ün de katıldığı şampiyonada, sporcular kıyasıya mücadele veriyor.

GO BOZCAADA FESTİVALİ RENKİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLUYOR

28 Haziran'a kadar devam edecek Kiteboard Avrupa Şampiyonası yarışlarının heyecanının yanı sıra eş zamanlı olarak devam eden Go Bozcaada Festivali etkinlikleri de renkli görüntülere sahne oluyor. Festival etkinlikleri kapsamında DJ performansları, plaj partileri, koşu yarışları, bisiklet turları ve konserler düzenleniyor. Festival kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda DJ Berna Öztürk'ün performansından sonra ünlü şarkcı Koray Candemir konser verdi. Festivalin finalinde ise 27 Haziran Cumartesi gecesi ise ünlü rock müzik grubu Duman, Bozcaada Kalesi'nde konser verecek.

Kiteboard Avrupa Şampiyonası'nda, 28 Haziran Pazar günü 10.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında yapılacak finallerin ardından ödüller sahibini bulacak. Festival ise akşam DJ partileriyle sona erecek. Final yarışları sonunda kadın ve erkek kategorilerinde dereceye giren sporcular toplam 15 bin dolar tutarındaki ödülü paylaşacak. - Çanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mercedes Benz Çanakkale Bozcaada Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title