Haberler

Bolu'da Kediler Kimliği Belirsiz Kişiler Tarafından Vuruldu

Bolu’da son günlerde bazı mahallelerde silahla vurulduğu tespit edilen kedilerden bazıları ölürken, Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Melek Ünal’ın bulduğu bir kediyi sağlığına kavuşturuldu.

Bolu'da son günlerde bazı mahallelerde silahla vurulduğu tespit edilen kedilerden bazıları ölürken, Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Melek Ünal'ın bulduğu bir kediyi sağlığına kavuşturuldu.

Bolu Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Melek Ünal, yaşadığı mahallede bir kedinin yürüyemediğini farkederek yaralı kediyi veterinere götürdü. Veteriner kliniğinde tedavi altına alınan kedinin çekilen filmlerinde sol arka bacağını üzerinden tüfekle vurulduğu tespit edildi. Ameliyata alınan kedi veteriner hekimler tarafından sağlığına kavuşturuldu. Daha önce de kliniğe yaralı bir köpeğin geldiği ve onun da çeşitli yerlerinden 8 adet saçma çıktığı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bolhayko Başkanı Melek Ünal, kendisinin yaralı halde bulduğu kediyi görmek için gittiği veteriner kliniğinde açıklamalarda bulunara, şu ana kadar Kültür mahallesi, Yukarrısoku Mahallesi ve Dodurga Mahallesi'nde birebir tespit edilen ve rapolanan vakalar olduğunu söyledi.

Yasal başvuruların yapıldığını belirten Ünal, "çok fazla yaralama olayı duyuyoruz ama hiç karşılaşmamıştık. Insanların merhamet duyguları artık tamamen yok olmuş. Bir sürü öldürülen kedi, köpek ve yavru kediler var. Bunlar sadece tespit edilebilenler. Hayvanseverlerin desteğiyle elimzden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ama özellikle bunu yapan insanları tespit etmek gerekiyor yada engellemeye çalışmak gerekiyor. Sadece silahla yaralama değil, sopalarla vurma, tekmeleme gibi şeyler de oluyor. İnsanların böyle olayları görünce şikayetçi olmasını istiyoruz. En azından hayvanların çektikleri acılar yanlarına kar kalmasın" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bolu 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title