Haberler

Boeing'den Teknoloji Sınıfı

Dünyanın En Büyük Havacılık Şirketi Boeing, Samsun'da Teknoloji Sınıfı Kurdu.

Dünyanın en büyük havacılık şirketi Boeing, Samsun'da teknoloji sınıfı kurdu.

Samsun'un Vezirköprü İlçesi Göl İlköğretim Okulu'’na dünyanın en büyük Amerikan havacılık şirketi Boeing'in Türkiye Başkanlığı tarafından 21 bilgisayar bağışlandı. 620 öğrencisi bulunan okulda oluşturulan bilgisayarlı teknoloji sınıfı ilçeye gelen şirketin Türkiye Başkanı Greg Pepin, İlçe Kaymakamı Adem Arslan, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte açıldı.

Ankara'da bulunan Vezirköprülüler Derneği'nin girişimleri sonucu The Boeing Company Türkiye Başkanlığı, Samsun'un Vezirköprü İlçesi Göl İlköğretim Okulu'na bilgisayar donanımlı teknoloji sınıfı kurdu. Okula 21 bilgisayar bağışlayan The Boeing Company'nin Türkiye Başkanı Greg Pepin, sınıfın açılışını İlçe Kaymakamı Adem Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kaş, öğretmen ve öğrencilerle birlikte yaptı. 620 öğrencinin eğitim gördüğü ve 20 öğretmenin de görev yaptığı Göl İlköğretim Okulu'ndaki bilgisayar teknoloji sınıfının açılışını gerçekleştiren Pepin, böylesine anlamlı günün mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, “Böyle bir sınıfın açılışına imza atmak Boeing için çok önemli bir şeref. Bu okulumuza desteğe devam edeceğiz” dedi.

Vezirköprü Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kaş ise, Göl İlköğretim Okulu'na teknoloji sınıfının açılmasına öncülük eden Ankara Vezirköprülüler Derneği'ne teşekkür ederek, “Dünyanın en büyük havacılık şirketinin bu duyarlılığı bizleri ve öğrencileri çok mutlu etti. Öğrencilerimiz çağın teknolojisi olan bilgisayar sayesinde dünyayı daha iyi tanıma fırsatı bulacaktır” diye konuştu. İlçe Kaymakamı Adem Arslan da katkılarından dolayı Greg Pepin'e plaket vererek ilçenin simgesi olan semaver hediye etti. Bilgisayar donanımlı sınıfı gezen davetliler öğrencilere başarılar diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title