Haberler

Bitlis'te Şehit Uzman Çavuşa Hazin Tören

Bitlis'in Çeltikli Mevkiinde, Terör Örgütü PKK Mensuplarınca Döşenen Mayına Basarak Şehit Olan Uzman Çavuş Kaşif Arslan'ın Cenazesi, Tatvan İlçesinde Düzenlenen Törenin Ardından Memleketine Gönderildi.

Bitlis'in Çeltikli mevkiinde, terör örgütü PKK mensuplarınca döşenen mayına basarak şehit olan Uzman Çavuş Kaşif Arslan'ın cenazesi, Tatvan ilçesinde düzenlenen törenin ardından memleketine gönderildi.

Şehit olan Uzman Çavuş Kaşif Aydın'ın cenazesi için Tatvan Askeri Hastanesi bahçesinde tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının akabinde şehit cenazesi silah arkadaşlarının omzunda tören alanında bekleyen ambulansa bindirildi. Törenin ardından şehit Kaşif Aydın'ın cenazesi karayolu ile memleketi olan Samsun'un Havza ilçesi Demiryurt köyüne gönderildi.

Törene Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, Tatvan 6. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Tacattin Coşkun, Vali Yardımcıları Mehmet Türköz, Yasin Öztürk, Bitlis Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, Tatvan Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Peker ve çok sayıda askeri personel katıldı.

(Yİ-AKK-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title