Haberler

Tuzla Belediyesi ve Rosebella kozmetik arasında önemli iş birliği! 10 kadın daha iş sahibi oldu

Güncelleme:

Tuzla Belediyesi'nin kadın istihdamına yönelik hayata geçirdiği Gönül Elleri Çarşısı projesi kapsamında 10 kadın daha istihdam edildi. Projenin paydaşları arasında yer alan Rosebella kozmetik firmasının kurucusu Hacer Aydın, firma olarak kadın istihdamını desteklediklerini belirterek, bu ve bu tarz projelerin iş hayatı açısından çok önemli olduğunu dile getirdi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın projelendirmesiyle hayata geçirilen ve kadınların iş hayatına katılmasını sağlamayı amaçlayan Gönül Elleri Çarşısı, faaliyetlerine tam gaz devam ediyor. Kadınların istihdam edilerek ekonomik hayata katılmasını hedefleyen projenin destekçileri arasında yer alan Rosebella kozmetik firması ile Tuzla Belediyesi arasında gerçekleştirilen iş birliği sonucunda 10 kadın daha iş sahibi oldu. Rosebella kozmetik firması kurucusu Hacer Aydın, Gönül Elleri Çarşısı'nın kurucu gönüllülerinden olan Tuğba Muslu ile birlikte Gönül Elleri Çarşısı'nı gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Birer birer iş sahibi oluyorlar! Çalışmak isteyen kadınlar için önemli adım

AYDIN: BİR KADIN VE İNSAN OLARAK MUTLULUK DUYDUM

Gönül Elleri Çarşısı'nda çalışan kadınlarla sohbet ettikten sonra düşüncelerini dile getiren Rosebella kozmetik firmasının kurucusu Hacer Aydın, kadınların azim ve özverisi nedeniyle mutluluk duyduğunu belirterek, "Bu güzel iyilik hareketini keşfettikten ve tanıdıktan sonra bizim firmamızınız içerisinde paketleme işlerimiz oluyordu. El yapımı sabunların el ile paketleme işlerimiz oluyor. Bu ürünlerimizi hem ihracata gönderiyoruz hem de büyük perakende firmalarına veriyoruz. Bu paketleme işlemini ben buraya taşımak ve bir anlamda desteklemek istedim. Çünkü kadınların desteklendiği her yer benim için çok kıymetli ve değerli. Tuğba Hanım'ı burada canı gönülden tebrik ediyorum. Bugün Gönül Elleri Çarşısı'nı detaylı bir şekilde gezdim. Atölyeleri gördüm, kadınların nasıl desteklendiğini gördüm. Güzel ürünlerin nasıl ortaya çıktığını gördüm. Hem hayranlık duydum, hem de inanılmaz bir gurur duydum. Bir kadın ve insan olarak. Toplumumuzun bu tarz kuruluşlara çok ihtiyacı var. Ben ucundan bir desteğimi verdim ve sonuna kadar desteğimi sürdürmeye devam edeceğim. Buradan tüm kadın ve erkek girişimcilere çağrıda bulunmak istiyorum. Gönül Elleri Çarşısı'na destek olun. Burada bu kadınlar desteklendiği zaman bir güç kazanmış oluyorlar. Hem kendi evlerine katkı sağlamış oluyorlar. Hem de kendi çocuklarına karşı toplumda bir kimlik kazanmış oluyorlar. Hem de farklı bir ortama girip meditasyon yaşıyorlar. Bu beni çok duygulandırdı. Kadınlar o kadar güzel eğitilmiş ve o kadar güzel işler çıkartıyorlar ki, bu oluşumun sözde kalmasını özünde samimiyet ile çalıştığını gördüm. O yüzden çok duygulandım" dedi.

Birer birer iş sahibi oluyorlar! Çalışmak isteyen kadınlar için önemli adım

"HACER HANIM GİBİ GÜÇLÜ KADINLARIN DESTEĞİ ÖNEMLİ"

Gönül Elleri Çarşısı'nın kurucu gönüllülerinden Tuğba Muslu ise Aydın gibi güçlü iş insanlarının desteğinin önemli olduğunu kaydederek proje hakkında şunları dile getirdi:

"Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı olarak, 4 bin 500 kadın kent gönüllümüz ile 12 yıldır burada hizmet vermekteyiz. 12 komisyonumuz her alanda ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam ediyor. Bunun yanında, üretim için 'İyilik Atölyesi' kurduk. Bu atölyede yine 12 yıldır kadınlarımız üretime, aile bütçelerine katkı sağlamak için bir aradalar. Meslek edinme adına da onlara her türlü eğitimi ve desteği veriyoruz. Zaman zaman firmalardan iş bağlantısı kurarak, kadınlarımıza burada üretim yaptırıyoruz. Dönüşümü yine onlara oluyor. Biz burada sadece aracı durumdayız. Bugün Hacer Hanım burada, kendisi üretim yapımızı görüp firması ile beraber bizlere destek olmak istedi. Sağ olsunlar kendileri bizzat gelerek bizleri ziyaret ederek faaliyet alanlarımızı gördüler. Biz her zaman söylediğimiz gibi burasını kadın desteği ve kadın gücü ile ayakta tutuyoruz. O yüzden böyle güçlü kadınlarımızın bize destek vermelerini çok önemsiyoruz. Çünkü bir toplumu ayakta tutmanın en büyük faktörü kadınlarımız"

Birer birer iş sahibi oluyorlar! Çalışmak isteyen kadınlar için önemli adım

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Tuzla Belediyesi Hatice Aydın İstanbul Ekonomi Tuzla Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title