Haberler

Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı! 21 Ocak Bir Zamanlar Çukurova 81. bölüm fragmanında neler olacak?

Güncelleme:

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova son bölümüyle ekranlara geldi. Bir Zamanlar Çukurova 7 Ocak'ta yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova son fragmanı yayınlandı, 80. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı izle! Bir Zamanlar Çukurova 81. bölüm fragmanında neler olacak?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm kısa süre önce ekrana geldi. Son bölümün ardından seyirci, Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanını araştırıyor. Heyecan yaratan konusu ve oyuncuları ile salı akşamları izleyicinin beğenisine sunulan Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 80. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Çukurova 80.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde; Ümit ile Demir arasındaki yakınlaşma gözle görülür bir hal alırken öte yandan Müjgan ve Fikret arasında da yakınlaşma olacak. Züleyha'nın bu durumda ne yapacağı merak edilirken Hünkar Yaman'ın yerini aldığı yeni bölüm fragmanında görülüyor. Fikret'in ise Adnan Yaman'ın oğlu olduğunu itiraf etmesi diziye damgasını vuracak…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Züleyha ve Yılmaz'ı bu kez ölüm ayırıyor!

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da tüm engellere rağmen bitmeyen Züleyha ve Yılmaz aşkı, bir trafik kazası ile hüzünlü bir ayrılığa sahne oldu! Tam da Çukurova'ya barış gelmişken, sevenler sevdiklerine kavuşmuş, kaderin oyunu ile bu hikayeye dahil olanlar, saygıyla kendi kaderlerine dönmüşken, evladının hastaneye götürüldüğünü duyan Yılmaz, oraya yetişmeye çalışırken uçurumdan yuvarlandı! Can düşmanı Demir, hayatını tehlikeye atarak Yılmaz'ı kurtardı, hastaneye de yetiştirdi. Tüm Çukurova iyileşmesi için dualar etti, Yılmaz tüm sevdikleri ile de tüm düşmanları ile de helalleşti. Adeta Çukurova'da Yılmaz ve Züleyha aşkı ile yaşananların ardından bembeyaz bir sayfa açıldı! Ama kader, bir kez daha ayrılık kartını çıkardı!

Bir Zamanlar Çukurova Züleyha ayrılıyor!

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinden Züleyha ayrılıyor! Dizide Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek diziden ayrılma kararı aldı! Her hafta rekorlar kıran Bir Zamanlar Çukurova'da Uğur Güneş ve Vahide Perçin sonrası Hilal Altınbilek ayrılması şok etkisi yaracak.

Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yok!

ATV sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 80. bölümüyle ekrana geleceği 14 Ocak perşembe akşamı yayınlanmayacak. Bir Zamanlar Çukurova Türkiye kupası maçları nedeniyle yayınlanmayacak.

Hilal Altınbilek anlaşmayı bozdu!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden yeni sezon anlaşması imzalamayanlar kervanına Hilal Altınbilek'te katıldı! Hilal Altınbilek senaryosunu tamamlayıp 85. bölümde Bir Zamanlar Çukurova'ya veda ediyor. Yeni senaryo da Hande soral'ın gelmesiyle Ümit ve Demir aşkına dönmesiyle Züleyha karakteri ekran macerası tamamlanacak.

Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı bekleyenlere şok!

Ayrılık haberleriyle hayatta kalmaya çalışacak Bir Zamanlar Çukurova dizisinden bir kötü haber daha geldi! Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı! Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı 14 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak. Ancak 14 Ocak Perşembe akşamı Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ekranlara gelmeyecek!

Züleyha ölerek ayrılacak!

Hünkar Yaman ve Yılmaz'dan sonra başrollerin ayrılması ölümle oluyor. Senaryo gereği Züleyha canına kıyarak diziye veda edecek. Çocuklarını Ümit'e emanet edecek Züleyha Bir Zamanlar Çukurova'ya veda ediyor!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çukurova Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title