Haberler

Bılısım Cozumlerı Platformu Etkınlıgı 13 Mart'ta Baslıyor

Bilisim Sanayicileri Dernegi (Tubısad) Bilisim Cozumleri Platformu Etkinliginin 13-15 Mart Tarihlerinde, Gerceklestirilecegi Bildirildi.

Bilisim Sanayicileri Dernegi (TUBISAD) Bilisim Cozumleri Platformu etkinliginin 13-15 Mart tarihlerinde, gerceklestirilecegi bildirildi.

TUBISAD'dan yapilan aciklamaya gore, WOW Yesilkoy'de gerceklestirilecek Bilisim Cozumleri Platformu etkinligi, en dogru bilisim cozumlerini, ihtiyac duyan firmalarla bulusturacak ve katilimcilara, islerini gelistirme konusunda teknolojiden nasil yararlanabileceklerini gostermeyi hedefliyor.

TUBISAD Yonetim Kurulu Uyesi Namik Kural, farkli sektorlerden buyumeyi hedefleyen pek cok firmanin hem ihtiyaclarini ifade etmelerini, hem de uygun teknoloji cozumlerini bulmalarini saglayacak bir platform olusturuldugunu ifade etti. Kural, ziyaretcilere yalnizca cozum sunulmasini garanti altina almak amaciyla, TUBISAD'in olusturacagi kurul tarafindan, tum standlarin iceriginin degerlendirilecegini ve bu sayede Turkiye'de ilk defa "icerigi onayli" bir etkinligin organize edilecegini belirtti.

(CY-CY-OK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title