Haberler

Beyşehir'de Güvercin Ölümleri Tedirginliğe Yol Açtı

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde Çok Sayıda Yabani Güvercinin Ölümü Vatandaşlar Arasında Tedirginliğe Yol Açtı. Konuyla İlgili İnceleme Yapan Tarım İl Müdürlüğü Yetkilileri Endişe Edecek Bir Durum Olmadığını Bildirdi.

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde çok sayıda yabani güvercinin ölümü vatandaşlar arasında tedirginliğe yol açtı. Konuyla ilgili inceleme yapan Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri endişe edecek bir durum olmadığını bildirdi.

Beyşehir kent merkezinde en işlek cadde olan Atatürk Caddesi üzerinde, park halinde olan araçların altında ve kenarında çok sayıda yabani güvercin ölüsünü bir arada gören vatandaşlar endişeye kapıldı. Güvercin ölülerinin çevresindeki esnafları da tedirgin eden ölümler konusunda bilgi veren Şakir Arıcan, “En alt katında oturduğumuz ve üst katları boş olan işhanının içerisi ve çatı kısmı güvercin yuvası haline dönüşmüş. Ölü güvercinlerin çatıdan düştüğünü ya da atıldığını düşünüyoruz. Ama, çok sayıda yabani güvercinin ölümü bizler de ister istemez bir şüpheye neden oldu” dedi.

Bu arada, güvercin ölümleri Tarım İlçe Müdürlüğü'ne de bildirildi. Adrese gelen yetkililer, güvercin ölümlerinin kış mevsimlerinde normal olarak görülebileceğini, zaman zaman bu tür ölümlere bu aylarda Beyşehir'de çok sık rastlandığını, ölü güvercinlerin soğuk ya da sıcak hava şartlarından etkilenerek telef olmuş olma kuvvetle muhtemel olduğunu bildirdi. Yetkililer, endişelenecek herhangi bir olayın olmadığını, telef olan güvercinlerden çok eski olanlarının yanı sıra, birkaç günlük olanlarının da gözlendiğini, işhanı görevlileriyle yapılan görüşmede, çatıda ölmüş olduğu için aşağıya atıldığının kendilerine ifade edildiğini, korkulacak ve endişe edilecek şüphe edilmesi gereken bir konu olmadığını belirttiler.

(ARÖ-FM)

18.02.2007 15:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title