Haberler

    Beşiktaş, Türkiye'nin En Önemli Vitrin Kulübüdür"

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı futbol takımının Avrupa'da aldığı sonuçlarla tüm Türkiye'nin gururu olduğunu söyledi.

    Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş dergisinin kasım sayısındaki başyazısında, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk üç maçını kazanan ilk Türk takımı olma unvanını alan futbol takımını tebrik ederek, şunları kaydetti:

    "Futbol takımımız, Avrupa'da önemli başarılara imza atarak, sadece Beşiktaşlıların değil, tüm Türkiye'nin gururu oldu. Şampiyonlar Ligi'nde üst üste üç maçımızı kazandık. 'yu, 'i ve 'yu yenerek, gruptaki rakiplerimizin toplamından daha çok puana sahip olduk. Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk üç maçını kazanan ilk Türk takımı olma unvanını alan futbol teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Beşiktaş, hem Türkiye'nin aydınlık yüzüdür hem de Türkiye'nin en önemli vitrin kulübüdür. Önümüzde duran en önemli hedefin; Beşiktaşımızı global bir marka haline getirmek olduğunu sık sık dile getiriyorum. Biz, stratejilerimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz, edeceğiz."

    Başkan Orman, Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli Takımı'nı da tebrik ederken, "Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin yetmiş dokuzuncu yılına girerken, Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar birlik ve beraberlik içinde yaşatacağımıza olan inancımızı tüm dünyaya bir kez daha haykırıyoruz." ifadelerini kullandı.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    UEFA Şampiyonlar Ligi Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title