Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Başkanla Beni Karşı Karşıya Getirmek İsteyenler Var

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sarpsborg maçı öncesi yaptığı basın toplantısında, "Başkanla beni karşı karşıya getirmek isteyenler var." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve oyunculardan Cyle Larin, Sarpsborg maçı öncesinde basın toplantısında soruları yanıtladı.

Şenol Güneş, maç ile ilgili konuşurken; "Grubun ilk maçını kendi sahamızda oynayacağız, hedefimiz bu gruptan çıkmak. Yarın da iyi futbol oynamak istiyoruz, rakibimiz 4-4-2'yi iyi oynuyor, oyun disiplini çok iyi, kontraya da çıkıyorlar. Bütün bunları düşünerek yarına hazırlandık, rakibimiz 4 turu geçti, biz de 3 turu geçtik. Sarpsborg ilginç bir takım, sürprizler yaptı, futbol anlayışı olarak da iyi bir takım. Ciddiyeti elden bırakmadan mücadele etmek zorundayız, kadro olarak buna müsait durumda" dedi.

"İNSAN OLARAK NEGREDO İYİ FUTBOLCUYDU"

Negredo'nun ayrılığı ile ilgili konuşan deneyimli hoca, "Karakter olarak, insan olarak iyi futbolcuydu Negredo. Bir futbolcumuz daha gitse olabilir. Arkadaşlarımız ne düşünür bilmiyorum. Negredo ile oyuncu olarak sıkıntımız yoktu ancak şartlarımız belliydi, daha önce konuşulmuştu, şimdi gitti. Gidenin arkasından mazaret aramak durumunda değiliz. Eğer bir forvet daha alsaydık, mevcut ekonomik durumumuzu sarsardı. Bu söylediklerimiz başka yere çekenler, başkanla beni karşı karşıya getirmek isteyenler var, o yüzden bu konuda konuşmayacağım. Negredo iyi bir oyuncuydu ancak elimizdekiler de iyi oyuncular" diye konuştu.

"CİDDİYETİ ELDEN BIRAKMAMALIYIZ"

Rotasyon sorusuna cevap veren Şenol Güneş, "Oynayan futbolcularmız içerisinde zaman zaman dinlenme ihtiyacı olanlar var, rakibin durumuna göre rotasyon kararı gelebilir. Bizim elimizde olan her oyuncu değerlidir. Sarpsborg sürpriz bir takım, Östersunds'u da biliyorsunuz. Bu tarz takımlar kapalı kutu ve Avrupa'da ses getirmek istiyorlar. Biz bunları biliyoruz, oyuncularımızla paylaşıyoruz. Temkinli olmalıyız, ciddiyeti elden bırakmamalıyız. Şartlar ne olursa olsun en iyisini oynayıp kazanmak istiyoruz" cevabını verdi.

LARIN: "BURADA OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM"

Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Larin; "Çok önemli bir maça çıkacağız, takım olarak savaşıp istediğimiz sonucu almak istiyoruz. Kendimi hazır hissediyorum, teknik direktörümüz beni oynatmaya karar verdiği zaman sahaya çıkıp elimden geleni yapmak ve goller atmak istiyorum. Sahaya çıktığım zaman üzerimde bir baskı yok, rahat davranmaya çalışıyorum. Baskı değil ama motivasyon. Kaliteye inanıyorum ve benim etrafımda da kaliteli oyuncular var. Forvet bölgesinde alternatiflerimiz var ve bu benim için bir baskı değil, aksine motivasyon. Her antrenmanda ekstra çalışmalar yapıyorum. Beşiktaş'taki uyum sürecim tamamlandı, İstanbul'da yaşamaktan mutluyum ve geldiğim ilk günden bu yana etrafımdaki tüm insanlar bana çok iyi davrandı, burada olduğum için mutluyum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Beşiktaş Negredo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

Q7:

Neresi olay şimdi bu cümlenin kolpa basın bunu da basın

9
1
yanıtYanıtla
DEGO:

bu haberde fikret ormana olay sözler nerede. . . yoksa biz körmüyüz veya salakmıyız

9
0
yanıtYanıtla
hamo:

kendını dünyanın enıyı hocası goruyor galıba ıyıkı sana ıs verıyorlar ona razıol gündem yaratıp durma

0
8
yanıtYanıtla
çArşI Lideri:

Hocayı ve Başkanı göndermeye çalışanlar ve bunu isteyenler haindir. Onları tek tek temizleyeceğiz. Rahat olun.

4
3
yanıtYanıtla
promethaus:

bak şenol senin kafanı gıraram haa

0
7
yanıtYanıtla
Ilker:

Bence fikrette şenolda gitemi ikili milli takıma

1
6
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK BJK:

DOĞRU SÖYLÜYOR ŞENOL GÜNEŞ BJK, DAN GİTSE SABAHA KADAR KUTLAMA YAPIP EĞLENMEYİ BEKLEYEN ÇOK VAR

6
1
yanıtYanıtla
lazogli:

bu kadro kimin elinde olsa banko şampiyon yapar

3
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne alakası var başkan seninle ilgili konuştu iki defa

2
0
yanıtYanıtla
12345:

YABACI OYUNCUYA KARŞI AMA İLK 11 E ÇOĞU YABANCI LAFTA KALMASIN İCRAAT YAP AL GETİR ALTYAPIDAN ÇIKAR DA GÖRELİM.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title