Haberler

    Beşiktaş'tan Adem Büyük'e 3 Yıllık Teklif

    Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Beşiktaş, Kasımpaşa'dan eski futbolcusu Adem Büyük'ü kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Yönetim, 29 yaşındaki yıldız futbolcu için Kasımpaşa ile masaya oturacak.

    2016-17 sezonunda Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta yönetim yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde sahne alacak olan Beşiktaş, Kasımpaşa'da başarılı bir sezon geçiren ve aynı zamanda Galatasaray ile Trabzonspor'un da transfer listesinde yer alan Adem Büyük'ün transferi için girişimlere başladı.

    Hücum hattının her bölgesinde oynayabilen Adem Büyük için harekete geçen Beşiktaş'ın, eski öğrencisine 3 yıllık teklif götüreceği belirtildi. Yıldız futbolcunun Beşiktaş'a gelmeye istekli olması transferde Beşiktaş'ın elini güçlendirirken teknik direktör Şenol Güneş'in de Adem'in transferine 'UEFA listesi' için onay verdiği öğrenildi.

    Önümüzdeki günlerde Kasımpaşa ile masaya oturacak olan Beşiktaş Yönetimi, sözleşmesinin bitimine bir yıl kalmasından dolayı Adem Büyük'ün transferini makul bir fiyat ve takas yöntemleri sonuçlandırmaya çalışacak.

    UEFA LİSTESİNDE 4 ALT YAPI ZORUNLULUĞU

    Geçen sezon transfer döneminde Atınç Nukan'ı sadece Şampiyonlar Ligi'nde alt yapıdan yetişmiş oyuncu statüsünde kadroya yazabilmek için kiralayan siyah-beyazlılar aynı yöntemi bu sefer Adem Büyük için kullanacak.

    Avrupa kupalarında mücadele eden takımların UEFA'ya ilettikleri kadroda alt yapıdan yetişen 4 oyuncunun olması gerekiyor. Kasımpaşa'nın yıldız futbolcusu Adem Büyük'ün de Beşiktaş'ın alt yapısından yetişmiş olması siyah-beyazlı yönetimin bu transferi gerçekleştirmesine olanak sağlıyor.

    Adem Büyük, Kasımpaşa formasıyla bu sezon 30 resmi maçta 13 gol attı, 7 asist yaptı. Adem'in Kasımpaşa ile 2018 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.

    Kaynak: Star

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Adem Büyük Kasımpaşa Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title