Haberler

    Beşiktaş'ta Burak Yılmaz şoku! 1 ay yok

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak iki Braga maçı, Galatasaray, Antalyaspor ve Yukatel Denizlispor müsabakalarında forma giyemeyecek.

    Hazırlık kampında sakatlanan ve ligin ilk haftalarında formasından uzak kalan tecrübeli golcü Burak Yılmaz, Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Medipol Başakşehir karşılaşması ile sahalara dönmüştü.

    Sakatlığını atlattıktan sonra çıktığı ilk maçta rakip fileleri havalandıran 34 yaşındaki tecrübeli santrfor, sonrasında sırasıyla Trabzonspor, Alanyaspor ve Ankaragücü maçlarında da forma giymişti.

    4 MAÇTA 3 GOLE DİREKT KATKI SAĞLADI

    Yalnızca hafif sakatlığı nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Wolverhampton maçında formasından uzak kalan Burak Yılmaz, Beşiktaş formasıyla bu sezon çıktığı 4 maçta 2 gol kaydedip, 1 de asist yapmayı başarmıştı.

    Son oynanan Ankaragücü maçında da sahaya ilk 11'de çıkan tecrübeli golcü, karşılaşmanın 67. dakikasında sakatlanarak yerini genç golcü Umut Nayir'e bırakmıştı. Maçın ardından sakatlandığı açıklanan ve ilk etapta siyah beyazlıların oynayacağı Braga ve Galatasaray maçında forma giyemeyeceği belirtilen Burak Yılmaz için siyah beyazlı taraftarları üzecek bir haber geldi.

    EN AZ 1 AY YOK

    Asist Analiz'de yer alan habere göre; 34 yaşındaki golcü futbolcunun adalesinde kısmi yırtık tespit edildiği ifade edildi. Yaşanan bu sakatlığın ardından Burak Yılmaz'ın sahalardan yaklaşık 1 ay uzak kalması bekleniyor. Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın oynamayacağı bu süreçte UEFA Avrupa Ligi'nde Braga ile iki kez kozlarını paylaşacak. 34 yaşındaki başarılı golcü ligde ise oynanacak olan Galatasaray, Antalyaspor ve Yukatel Denizlispor müsabakalarında siyah beyazlı formayı terletemeyecek.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Burak Yılmaz Başakşehir Beşiktaş Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (14)

    .:

    SANKİ OLSA NE OLMASA NE . ŞANSI TUTUNCA GOL ATAN SIRADAN BİR TOPÇU İŞTE.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    asd:

    Trabzonspor bu buraktan baya bir fayda sağladı. Aldı futbolcu değilken futbolcu yaptı, oynattı, en iyi 33 gollük döneminide burada yaşadı. Sonra gs ye sapladı, orada da iyi gibiydi, sonra çinden geri aldı ts baktıki bu müzmin sakat, kadro dışı birde milyon eurocuklar bjk ye sapladı. Aferin la size

    3
    0
    yanıtYanıtla
    ali veli:

    ne yapıyorlarda bu kadar sakatlanıyorlar anlamadım burak 1 falcao 2

    2
    1
    yanıtYanıtla
    TRAŞI KOMİK:

    Şimdi KÜME düştük işte

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Brütüs:

    Abdullah Avcı forvet diye ısrar etti. Fikret orman gitti. Hoca başarısız gözüküyor. Çok yazık. Umut ve güven 2 sözde forvet ve sakat Burak ile lige başlamak çok büyük çılgınlıktı. Burası bjk. Ya tutarsa

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Yazık:

    Bjk için Çok güzel ve sevindirici bir haber. Yazık çok yazık bu yaşta bu kapasitede birine milyonları vermek üstüne üstün milli takımda ne kadar güzel genç başarılı futbolcularla sahaya çıkarken forvetine burakı koymak birde 90 dakika sahada tutmak Yazık Ülkemin futbolu adına üzülüyorum.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    KİCKBOXER:

    FORVET ALMADIN FİKO YAKTIN TAKIMI

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Mala Gell:

    Bu sezon tam hayal kırıklığı keşke sezon başında satsalardı bu sakatı, sakatlara geldik. . . .

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Beşiktaşlı:

    İşte şimdi bittiğimiz andır. Kıyamet bugündür ya ümmeti Muhammed

    0
    0
    yanıtYanıtla
    RECEP:

    BU TİP GOLCÜLER TOPU KOVALAYAN ALIP KALEYEGİDEN YANİ ZORİŞLERİN FUTBOLCULARI MÜCADELE ETMELERİ GEREKİYOR BURAKTA BENCE ÇOK YORULDU AMA YERİNİ DOLDURACAK FUTBOLCU OLMADIĞI İÇİN HERTAKIMDADA YER BULUYOR BİR ANÖNCE SAĞLIĞINA KAVUŞUP SAHALARA DÖNMESİNİ DİLERİM NEDE OLSA BİZİM EVLADIMIZ.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title