Haberler

Beşiktaş - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Azgın: "İyi Top Oynamadık, Beşiktaş'ı Kutluyorum"

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ AZGIN: "İYİ TOP OYNAMADIK, BEŞİKTAŞ'I KUTLUYORUM"

Beşiktaş Antrenörü Tayfur Havutçu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 5-0 mağlup ettikleri Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, hedeflerinin finale çıkmak olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Finale çıkıp kupayı kazanmak istiyoruz. İlk maçta işi bitirmeyi istiyorduk. İkinci maça bir şey bırakmak istemiyorduk. Bu tarz karşılaşmaların ikincisi risklidir. Üst üste bulduğumuz gollerle rahatladık. Bu şekilde işimiz daha rahat oldu. Farklı galip geldik. Herkesi memnun ettiğimize inanıyoruz. Az görev alan oyuncular oynadı. Orta sahada değişik oynadık. Oyunumuzu etkiledi."

Tayfur Havutçu, Quaresma'nın gördüğü sarı kartla ilgili bir soru üzerine, "Normal bir sarı kart gördü. Topa vurdu. Yapmaması gereken bir hareketti. Dışardan talimat gelmediği halde sarı kart gördü" dedi.

Havutçu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında hep son çizgiye inerek pozisyonlar bulduklarının hatırlatılması üzerine de, "Hep çizgiye inip ikinci topları gelen arkadaşlara çıkarıp pozisyonlar bulduk. Bugün bunları gerçekleştirdik. Bunu önümüzdeki maçlarda da yapıp inşallah golleri bu şekilde atarız" ifadesini kullandı.

Beşiktaşlı oyuncu Ekrem Dağ, karşılaşmayı farklı kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Karşılaşmaya kontrollü başladık. Golleri bulduktan sonra daha rahat bir oyun ortaya koyduk. İlk maçı kaybetmiştik. Önemliydi, mutlu ayrıldık" dedi.

Teknik direktör Bernd Schuster nerede görev verirse bunu en iyi şekilde yapmaya çalıştığını vurgulayan Dağ, "Hilbert de ben de, sağ bekte oynadığımızda yüzde yüz performans göstermeye çalışıyoruz. Hoca nerede görev verirse onu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Tomas Sivok ise gol yemeden farklı kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti. Takım savunmasında tüm oyunculara görevler düştüğünü kaydeden Sivok, "Bir iki kişi savunma yapmadığında bunu tolere edebiliyorsunuz. Ancak bu sayı daha fazla olduğunda sadece arkada oynayan oyuncularda sorun varmış gibi görünebiliyor. Bu yıl daha ofansif bir futbol oynuyoruz. Geri dönüşlerde zaman zaman sorun yaşayabiliyoruz. Zamanla bunu da aşacağımızı düşünüyorum" dedi.

Bu arada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında sarı kart gören Quaresma, kupadaki 4. sarı kartını görerek, cezalı duruma düştü. Portekizli futbolcu, kupadaki rövanş maçında forma giyemeyecek.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında hakem tarafından tribüne gönderilen ve cezalı duruma düşen Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, karşılaşmayı locadan takip etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Erol Azgın ise karşılaşmada iyi futbol ortaya koyamadıklarını ifade ederek, "Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de iyi sonuçlar alamamasına karşın ligin en iyi takımlarından biri. Sonuç nedeniyle üzgünüz. Beşiktaş'ın kalitesi belli. Bana göre bu maçta iyi top oynamadık. Beşiktaş'ı kutluyoruz" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Eren Özen, üzgün olduklarını belirterek, "Beşiktaş'ı grup maçlarında bir kez yenmiştik, ama o maçta çok iyi mücadele etmiştik. Bu maçta Beşiktaş da bizim kadar mücadele etti ve kalite farkı ortaya çıktı. Biz kupada gelebileceğimiz yere kadar geldik. Beşiktaş'ı ikinci maçta 6-0 yenecek halimiz yok. Artık bundan sonra lige bakacağız" dedi.

Ahmet Devret ise Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselme başarısı gösterdiklerini kaydederek, "Artık bundan sonra lige bakmaya

başlayacağız. Beşiktaş'a başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title